Trenger du påfyll av ettertraktet kompetanse? Våre fleksible, online-bootcamper lar seg fint kombinere med full jobb.

Behovet for IKT-kompetanse er enormt, og den teknologiske utviklingen går raskt. Nye jobber, med nye krav til digitale ferdigheter, dukker stadig opp, og ny teknologi skaper muligheter vi tidligere ikke en gang kunne drømme om. 

I dagens arbeidsmarked er det spesielt stor etterspørsel etter kompetanse innenfor IT-utvikling og IT-sikkerhet. Derfor har vi utviklet fleksible kurstilbud som passer til både erfarne utviklere, og nybegynnere som ønsker en karriere innenfor teknologi. 

 

Har du lyst, har du tid

Det å lære seg nye ting er givende, men det kan også være vanskelig å passe inn i et travelt liv. Det mangler ikke på studietilbud, blant annet tilbyr Noroff både bachelorprogram og yrkesrettede fagskoleutdanninger i teknologi og digitale medier. 

Våre bootcamper er et tilbud til deg som ønsker påfyll av kompetanse, men ikke har tid eller lyst til å sette igang med et lengre studieprogram. Undervisningen har en praktisk tilnærming, og har som mål å gi deg verktøy og kunnskap du kan ta i bruk i arbeidslivet med en gang. 

Fleksibelt, effektivt og online. Lær der der du er, når det passer deg.

Les mer: Lærte frontend-utvikling på 10 uker

  

Vårens kurs

Her er oversikt over vårens kurs. (Trykk på kursene for mer informasjon). 

Kurs

Neste startdatoer

Programmering med Python  20. april
Frontend-utvikling med JavaScript 20. april
Nettverk- og sikkerhet (CCNA1) 25. april

 

Bootcampen "Programmering med Python" gir en innføring i programmering og ulike verktøy som er spesielt attraktive innenfor finans- og andre bransjer der tall- og dataanalyse er sentralt.

"Frontend-utvikling med JavaScript" lærer deg blant annet hvordan du bruker moderne JavaScript til å lage dynamiske og responsive websider, og er et must for alle som ønsker å jobbe med frontend-utvikling.

Gjennom vårt samarbeid med Cisco tilbyr vi også tre bootcamper innenfor Nettverk- og IT-sikkerhet, og du vil kunne ta den anerkjente CCNA-sertifiseringen etter å ha gjennomført tre fleksible bootcamper. 

Vi utvikler og lanserer nye kurs fortløpende. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt om vårt kurstilbud, samt innblikk i teknologi og arbeidsliv.

 

Kontakt oss

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

 

Les mer: Styrk kompetansen i din bedrift

 

     
Top