Programmering med Python

Bootcamp på nett 11. oktober 2021
10 uker deltid Foreleser

Vil du gi karrieren din et løft? Ønsker du en jobb i IT-bransjen, eller ønsker du bare å lære om koding og programmering?

Dette kurset i Python-programmering vil gi nybegynnere og ferske utviklere en introduksjon til programmeringsuniverset.

Gjennom vårt 10-ukers program kommer du til å tilegne deg grunnleggende kunnskap om Python og objektorientert programmering, og få kompetansen til å bygge allsidige websider og applikasjoner.

Utviklere som kan Python er svært ettertraktede i mange yrker, for eksempel innenfor analyse, kunstig intelligens (AI), cybersikkerhet og datavitenskap. Ved å lære deg Python vil du åpne en rekke dører i arbeidslivet, og du vil kanskje finne ut at du kan effektivisere noe av det du bruker tid på i dag.

Om kurset

Dette programmet gir deg grunnleggende kunnskap om programmering med utgangspunkt i programmeringsspråket Python, uten at du behøver erfaring med koding og programmering fra før.

Python er et populært programmeringsspråk og det foretrukne språket for nybegynnere fordi det er relativt lett å lese og skrive programmer. Kurset vil gjøre deg i stand til å lage dine første programmer, og lære om verktøy og teknikker du trenger for å lage omfattende og nyttige Python-programmer.

Noen eksempler på hva Python kan brukes til er: Å samle store mengder data fra internett og organisere og håndtere dem slik du ønsker (som å få de siste aksjekursene), og lage grafer og bilder for å visualisere eller tolke informasjon. I tillegg brukes Python i hundrevis av automatiseringsverktøy for å utføre mange av de kjedelige oppgavene du må gjøre manuelt hver uke. Kunnskap om Python kan med andre ord gjøre livet langt lettere for deg som jobber med store mengder data og avanserte Excel-ark.

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt av næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjene har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å kunne gjøre en god jobb. Våre høyt kvalifiserte forelesere og instruktører vil hjelpe deg å få maksimalt utbytte av kurset.

Kurset er åpent for alle som ønsker å få en bedre forståelse av koding og ønsker å lære seg grunnleggende programmeringskunnskaper.

Kursinformasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan delta fra hvor som helst.

Når: 11. oktober 2021

Omfang: 10 uker, deltid. Totalt cirka 170 timer.

Ukentlig timeplan: Tre forelesninger live online (6 timer totalt), 3-6 timer gruppearbeid og 5 timer selvstudie.

Pris: NOK 40.000,-

PS. Undervisningen foregår på engelsk.

Hva du lærer:

  • Hvordan du programmerer med Python
  • Grunnleggende programmerings- og kodingsprinsipper
  • Hvordan du arbeide effektivt med data ved hjelp av Python
  • Hvordan du bruker data til å ta beslutninger og lage rapporter
  • Hvordan du bruker Python til å automatisere rutineoppgaver

 

Sign up to Accelerate

Select program

 

Who are you?


Who is paying?

I am My employer

Sign me up for Accelerate newsletter.

I have read the Noroff privacy policy and I accept the terms and conditions
of having my personal data processed.

 

 

 

     
Top