Programmering med Python (deltid)

Kurs på nett 22.04.2024
10 uker deltid Foreleser

Python er blant verdens mest populære programmeringsspråk. Det er ganske enkelt å lære, og vil gi deg mange nye muligheter. Jobber du mye med tall og data kan Python virkelig gi karrieren din et størt løft.

Dette kurset i Python-programmering vil gi nybegynnere en god introduksjon til programmeringsuniverset.

Gjennom vårt 10-ukers program kommer du til å tilegne deg grunnleggende kunnskap om Python og objektorientert programmering, og få kompetansen til å bygge allsidige websider og applikasjoner, og hvordan du kan anvende Python i behandling og analyse av data.

Utviklere som kan Python er svært ettertraktede i mange yrker, for eksempel innenfor analyse, kunstig intelligens (AI), cybersikkerhet og datavitenskap. Python er logisk bygd opp og relativt enkelt å lære. Derfor er Python-kompetanse også utbredt og ettertraktet innenfor finansnæringen, dataanalyse, databehandling og andre yrker der du jobber med tall og data.

Python gir deg verktøyene til å automatisere mange av de repetitive oppgavene du bruker mye tid på i dag.  

Erlend Hellum
Python-programmering kan effektivisere prosesser og systematisere informasjon, som igjen hjelper meg å ta gode investeringsbeslutninger.Kurs-deltaker Erlend Hellum (Sjefsstrateg i Folketrygdfondet)

Om kurset

Dette programmet gir deg grunnleggende kunnskap om programmering med utgangspunkt i programmeringsspråket Python, uten at du behøver bred erfaring med koding og programmering fra før.

Python er et populært programmeringsspråk og det foretrukne språket for nybegynnere fordi det er relativt lett å lese og skrive. Kurset vil gjøre deg i stand til å lage dine første programmer, og lære om verktøy og teknikker du trenger for å lage omfattende og nyttige Python-applikasjoner. 

Noen eksempler på hva Python kan brukes til er: Å samle store mengder data fra internett og organisere og håndtere dem slik du ønsker (som å få de siste aksjekursene), og lage grafer og bilder for å visualisere eller tolke informasjon. I tillegg brukes Python i hundrevis av automatiseringsverktøy for å utføre mange av de kjedelige oppgavene du må gjøre manuelt hver uke. Kunnskap om Python kan med andre ord gjøre livet langt lettere for deg som jobber med store mengder data og avanserte Excel-ark.

Tech-gründer etter Python-bootcamp: - Nå kan jeg jobbe smartere og mer effektivt

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt i næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjen har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å lykkes. Våre høyt kvalifiserte forelesere og instruktører vil hjelpe deg å få maksimalt utbytte av kurset.

Kurset er åpent for alle som ønsker å få en bedre forståelse av koding og ønsker å lære seg grunnleggende programmeringskunnskaper.

Les mer: Fem grunner til at du bør lære Python

 

Kursinformasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan delta fra hvor som helst.

Når: 22.04.2024

Omfang: 10 uker, deltid. Totalt cirka 150 timer.

Ukentlig timeplan: Ukentlig timeplan: To webinarer live online (4 timer totalt), 3-6 timer oppgaveløsning og feedback, og 5 timer selvstudie (kan variere noe).

Pris: NOK 39.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Accelerate-kursene er uten studiepoeng, og gir dermed ikke grunnlag for lån og stipend i Statens Lånekasse.

Hva du lærer:

  • Hvordan du programmerer med Python
  • Grunnleggende programmerings- og kodingsprinsipper
  • Hvordan du arbeide effektivt med data ved hjelp av Python
  • Hvordan du bruker data til å ta beslutninger og lage rapporter
  • Hvordan du bruker Python til å automatisere rutineoppgaver

Anbefalt forkunnskap

Kjennskap til Microsoft Excel og Word. Det er en fordel om du har noe kjennskap til koding, men ikke noe krav.

Karrieremuligheter

Python-kompetanse er attraktivt innenfor blant annet webutvikling, statistikk, akademia/forskning og system administrasjon. Eksempler på jobbtitler er: Python Developer, Data Analyst, Tool developer, System Admin og Scripting Engineer.

Sertifiseringer

Kurset er et godt utgangspunkt for å kunne gå videre og ta sertifiseringene: PCEP - Certified Entry-Level Python Programmer og/eller PCAP – Certified Associate in Python Programming (Kurset dekker cirka 56% av pensum for PCAP-sertifiseringen og 93% for PCEP-sertifiseringen).

Hvorfor Accelerate-kurs?

Våre online kurs er skreddersydd for deg som ønsker å bygge dinkompetanse på en rask og fleksibel måte, uten å måtte ta fri fra jobb. Les mer om Accelerate-kursene her.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 909 50 256 -  (Man-Fre: 09:00 → 15:00)

 

 

 

     
Top