Nett/campus 02.05.2024
10 uker på heltid Foreleser

Lær Fullstack-utvikling med vårt 10-ukers akselerte læringsprogram som dekker koding innen Frontend med JavaScript og Backend med Java.

Med ferdigheter innen både Frontend og Backend koding, samt serveradministrasjon og responsiv webdesign, er Fullstack-utviklere blant de mest etterspurte i teknologibransjen. Vårt akselererte læringsprogram setter deg på veien mot profesjonell suksess i en bransje ved å lære deg disse ferdighetene.

Hvorfor velge Java og JavaScript? Disse programmeringsspråkene er grunnleggende byggesteiner i moderne nettutvikling, og driver utallige nettsteder og applikasjoner på serversiden. Vårt intensive kurs går utover grunnleggende kodingsveiledninger, og tilbyr praktisk erfaring med de nyeste rammeverkene og verktøy for å lage sikre, effektive nettapplikasjoner.

Lær av erfarne instruktører med omfattende erfaring. Læreplanen vår er skreddersydd for å møte bransjens krav, og gir deg umiddelbart anvendelige ferdigheter.

Om kurset

Full-Stack-utvikling med Java er designet for å gi deg kompetanse i både klient- og server-side-programmering. Programmet er delt inn i to hovedkurs, som kulminerer i et avsluttende praktisk prosjekt:

 • Uke 1-3: Front-end-utvikling med JavaScript, React og Angular: Mestre programmering på klientsiden, med fokus på å skape interaktive og dynamiske brukeropplevelser.
 • Uke 4-6: Back-end-utvikling med Java: Bygg robuste server-side-applikasjoner, administrere data og implementere sikkerhetstiltak ved hjelp av Java.
 • Uke 7-10: Case-oppgave: Samarbeid med andre deltakere for å utvikle en løsning til en klientbrief i løpet av de siste fire ukene, og bruk dine nye ferdigheter i et simulert arbeidsmiljø.

Etter å ha fullført programmet vil du være en kompetent Fullstack utvikler med god forståelse av moderne webutviklingsteknologier. Enten du er en aspirerende IT-ekspert eller ønsker å akselerere karrieren din, er dette programmet for deg.

 • Grunnleggende om JavaScript, React og Angular for Frontend-utvikling.
 • Fundamentale ferdigheter i Java, inkludert objektorientert programmering, objektorientert design og enhetstesting.
 • Datapersistensteknikker som bruker SQL, JDBC og Hibernate.
 • Bygge RESTful tjenester og APIer ved hjelp av Spring.
 • Implementering av sikkerhetstiltak ved bruk av av token-basert autentisering og Spring Security.

Frontend-utvikling med JavaScript

Dette kurset dekker essensielle konsepter innen frontend-programmering for webapplikasjoner ved bruk av JavaScript. Kurset består av fire moduler:

 • JavaScript Fundamentals: grunnleggende HTML- og CSS-funksjoner, JavaScript, kodingskonstruksjoner, Objektorienterte designmønstre og ES6-abstraksjoner. Før oppstart anbefaler vi å jobbe gjennom selvstudie innen HTML- og CSS som er inkludert i en forberedelsesmodul.
 • Utvikling med React: React JavaScript-rammeverk, React-komponenter og Router, Forms, State Management med Redux, Next.js-komponenter og Router, samt Next.js State Management.
 • Utvikling med Angular: Angular JavaScript-rammeverk, Angular-komponenter og Router, Angular Services og Angular Forms.
 • Sikkerhet: Integrasjon av autentiserings- og autorisasjonstiltak for webapplikasjoner.

Backend-utvikling med Java

Dette kurset dekker kjernekomponentene i Backend programmering for webapplikasjoner med Java. Kurset består av fire moduler:

 • Java Fundamentals: Objektorientert programmering, enhetstesting, objektorientert design og prominente Java-funksjoner.
 • Data Persistence: SQL med Postgres, JDBC og Domene-drevet-design (DDD), Hibernate Configuration, Hibernate Usage.
 • Webserverutvikling: Forstå HTTP og REST med Spring Web, integrasjon av Spring Data JPA, Swagger/OpenAPI, DTOer og Mapstruct.
 • Deployment og sikkerhet: Sikker deployment, Docker, Introduksjon til nettsikkerhet og Identitetsleverandører

Case-periode

I de siste fire ukene av programmet vil du jobbe i team for å utvikle et prosjekt som tester ferdighetene du har tilegnet deg i Frontend- og Backend- kursene. Prosjektet vil utfordre deg til å løse reelle problemer, samt gi deg praktisk erfaring i en profesjonell setting.

Generelle datakunnskaper en forutsetning for dette læringsprogrammet. Siden dette er et intensivt akselerert læringsprogram, er tidligere programmering- eller annen IT-kunnskap fordelaktig.

 

Kursinformasjon

Hvor:

 • Online: Kurset kan følges på nett, ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden. 
 • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset på campus i Bergen eller Oslo. Campusoppstart er avhengig av antall påmeldinger.

Når: 02.05.2024

Varighet og omfang: 10 uker på heltid | 08-16 man-fre.

Pris: 69.000 NOK

Accelerate-kursene er ikke NOKUT-akkreditert og kvalifiserer derfor ikke for lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Karrieremuligheter

Ferdigheter i Java og JavaScript kan åpne dører til en rekke karriereveier, inkludert programvareutvikling, webutvikling, databehandling og IT-sikkerhet.

Eksempler på stillingstitler: Java Fullstack-utvikler, Webapplikasjonsutvikler, Backend Java-utvikler, Frontend-utvikler, IT-softwareutvikler.

Kontakt

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi kan også tilby skreddersydde versjoner av alle våre kurs.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

Sikre din karriere innen IT ved å melde deg på i dag

Grip muligheten til å lære både frontend og backend teknologier. Meld deg på vårt Fullstack-utviklingskurs i dag for å starte veien mot en sikker og givende karriere i IT-bransjen.

 

     
Top