Backend webutvikling med .NET

Online bootcamp 11. oktober 2021
10 uker deltid Instruktørledet

Ønsker du å få fart på karrieren din? På bare ti uker kan du åpne nye spennende karrieredører ved å lære deg backend webutvikling med .NET.

.NET er Microsofts utviklingsplattform der utviklere kan lage spill, webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og myer mer. Den inneholder [ASP.Net] Core som er skreddersydd for opprettelse av monolitiske webapplikasjoner og/eller web-APIer. Det er en svært utbredt og sterkt støttet utviklingsplattform med åpen kilde.

I løpet av den 10-uker lange bootcampen på deltid får du allsidige ferdigheter slik at du kan lage forskjellige backend-løsninger for å håndtere datapresistens, med spesielt fokus på datahåndtering for webapplikasjoner i C#.

Noroff Accelerate tilbyr rask opplæring ved hjelp av moderne læringsteknikker utviklet av eksperter. Vårt mål er å gi deg den kunnskapen og de ferdighetene som næringslivet trenger, og på den måten gi karrieren din et løft.

Om kurset

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap du trenger å utvikle backend-applikasjoner for internett. Du lærer det grunnleggende i programmeringsspråket C#, hvordan du administrerer data med samlinger og objekter, og hvordan du leser og manipulerer data i en database.

Senere lærer du hvordan du arbeider med objektrelasjonelle kartleggingsteknologier (Entity Framework Core). Deretter lærer du hvordan du bygger, sikrer og distribuerer Restful Web APIer ved hjelp av [ASP.NET] Core, i tillegg til beste praksis i bransjen, designprinsipper, testing og dokumentasjon.

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt av næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjene har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å kunne gjøre en god jobb. Våre høyt kvalifiserte forelesere og instruktører vil hjelpe deg å få maksimalt utbytte av kurset.

Etter gjennomført kurs vil du ha en grunnleggende forståelse av hvordan du bruker moderne webteknologier til å bygge omfattende backend-komponenter for å betjene webapplikasjoner.

Dette kurset er for de med grunnleggende eller middels kodingskunnskap som ønsker å lære backend-delen av full stack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler eller ønsker å få fart på karrieren din, er dette kurset noe for deg.

Les mer om Accelerate-metoden.

Kurs informasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: 11. oktober

Omfang: 10 uker, deltid. Totalt cirka 150 timer.

Ukeplan: Tre forelesninger live online (6 timer totalt), 3-6 timer gruppearbeid og 5 timer selvstudie. .

Pris: NOK 40.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Det du lærer:

  • Det grunnleggende om programmeringsspråket C#. /li>
  • Hvordan designe kodebasen din slik at den er testbar og vedlikeholdbar.
  • Hvordan gi datautholdenhet til applikasjoner som bruker Entity Framework Core.
  • Web API-utvikling ved hjelp av [ASP.NET]Core og C#.
  • Hvordan du sikrer web-APIer ved hjelp av moderne løsninger.
  • Hvordan du distribuerer web-API-er til et skymiljø ved hjelp av containere.

 

Sign up to Accelerate

Select program

 

Who are you?


Who is paying?

I am My employer

Sign me up for Accelerate newsletter.

I have read the Noroff privacy policy and I accept the terms and conditions
of having my personal data processed.

 

 

 

     
Top