Backend-utvikling med .NET (deltid)

Kurs på nett 19.08.24
10 uker deltid Instruktørledet

Ønsker du å ta nye steg som utvikler? På bare ti uker kan du lære deg backend webutvikling med Microsofts utviklingsplattform .NET.

Siden introduksjonen i 2002 har .NET vokst frem til å bli blant de mest brukte utviklerplattformene i verden. .NET er en gratis open source utviklingsplatform for å bygge ulike applikasjoner for web, mobil, desktop, spill eller IoT-dingser. Du kan lage utvikle .NET-applikasjoner med ulike programmeringsspråk, blant annet C#. 

Behovet for .NET-utviklere er stort både i Norge og resten av verden, noe som gjør at utviklere mer kjennskap til .NET er attraktive på arbeidsmarkedet. 

I løpet av den 10-ukers online-bootcampen får du allsidige ferdigheter slik at du kan lage forskjellige backend-løsninger for å håndtere datapresistens, og du får grunnleggende kunnskap om programmeringsspråket C#.

Noroff Accelerate tilbyr rask opplæring ved hjelp av moderne læringsteknikker utviklet av eksperter. Vårt mål er å gi deg den kunnskapen og de ferdighetene arbeidsmarkedet etterspør, og på den måten gi karrieren din et løft. Våre bootcamper er fleksible slik at du kan gjennomføre dem ved siden av full jobb.

Morten Tobiassen
Jeg er veldig fornøyd med bootcampen, først og fremst på grunn av meget dyktige instruktører. Jeg har gått på en del kurs i forskjellige temaer tidligere, og aldri hatt så kompetente forelesere/instruktører før.Kurs-deltaker Morten Tobiassen

Om kurset

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap du trenger for å utvikle backend-applikasjoner for internett. Du lærer det grunnleggende i programmeringsspråket C#, hvordan du administrerer data med samlinger og objekter, og hvordan du leser og manipulerer data i en database.

Senere lærer du hvordan du arbeider med Entity Framework Core, hvordan du bygger, sikrer og distribuerer Restful Web APIer ved hjelp av [ASP.NET] Core, og hva som er beste praksis med tanke på designprinsipper, testing og dokumentasjon.

Etter gjennomført kurs vil du ha en grunnleggende forståelse av hvordan du bruker moderne webteknologier til å bygge omfattende backend-komponenter for å betjene webapplikasjoner.

Dette kurset er for de med grunnleggende eller middels kodingskunnskap som ønsker å lære backend-delen av full stack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler eller ønsker å få fart på karrieren din, er dette kurset noe for deg.

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt av næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjen har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å kunne gjøre en god jobb.

Våre høyt kvalifiserte instruktører og forelesere følger utviklingen innenfor programvareutvikling tett og bruker sin egen bransjeerfaring til å veilede deg til å bli en mer effektiv og kompetent utvikler.

 

Kursinformasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: 19.08.24

Omfang: 10 uker, deltid. Totalt cirka 150 timer.

Ukeplan: To webinarer live online (4 timer totalt), 3-6 timer oppgaveløsing og 5 timer selvstudie. .

Pris: NOK 39.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Accelerate-kursene er uten studiepoeng, og gir dermed ikke grunnlag for lån og stipend i Statens Lånekasse.

Det du lærer:

  • Det grunnleggende om programmeringsspråket C#. 
  • Hvordan designe kodebasen din slik at den er testbar og vedlikeholdbar.
  • Hvordan gi datautholdenhet til applikasjoner som bruker Entity Framework Core.
  • Web API-utvikling ved hjelp av [ASP.NET]Core og C#.
  • Hvordan du sikrer web-APIer ved hjelp av moderne løsninger.
  • Hvordan du distribuerer web-API-er til et skymiljø ved hjelp av containere.

Anbefalt forkunnskap

Kjennskap til Objektorientert programmering (OOP) 

Karrieremuligheter

Gi deg selv større muligheter som utvikler. Eksempler på jobbtitler du kan sikte mot: .NET Developer, Cloud DevOps Engineer, .NET Architect.

Sertifiseringer

Kurset dekker deler av pensumet og er et godt utgangspunkt for å sikte deg inn på sertifiseringen: AZ900 - Microsoft Azure Fundamentals. Besøk denne siden for å utforske pensumet for AZ900 videre. Besøk et av våre testsentre for å melde deg opp til eksamen.

Hvorfor Accelerate-kurs?

<Våre online kurs er skreddersydd for deg som ønsker å bygge dinkompetanse på en rask og fleksibel måte, uten å måtte ta fri fra jobb. Les mer om Accelerate-kursene her.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 909 50 256 -  (Man-Fre: 09:00 → 15:00)

 

 

 

 

     
Top