Backend webutvikling med Java

Online bootcamp 11. oktober 2021
10 uker deltid Instruktørledet

Ønsker du å bli en bedre utvikler? På bare ti uker kan du åpne nye spennende karrieredører ved å lære deg utvikling med Java.

Java er et objektorientert programmeringsspråk som er svært utbredt over hele verden, og kjører på milliarder av enheter og er dypt integrert i alle store plattformer og teknologiselskaper. Noen eksempler på hva Java brukes i er kredittkort, bankID og Netflix.

Gjennom vår deltids-bootcamp vil du lære deg nyttige Java-kunnskaper, som vil være et skritt i riktig retning om du ønsker å jobbe med bransjeledende teknologier.

Noroff Accelerate tilbyr rask opplæring ved hjelp av moderne læringsteknikker utviklet av eksperter. Vårt mål er å gi deg den kunnskapen og de ferdighetene som næringslivet trenger, og på den måten gi karrieren din et løft.

Om kurset

Java-kurset introduserer deg for det grunnleggende om webserverutvikling. Vi begynner med å utforske språket og de medfølgende bibliotekene, og hvordan Java blir samlet og kjørt. Deretter begynne vi å bruke Java, og i her vil vi fokusere på det grunnleggende; å administrere data med samlinger og objekter på en ren og testbar måte.

Du lærer hvordan du kan samhandle med databaser via Java, og etterhvert hvordan du bruker Hibernate, som er et verktøy for relasjonskartlegging av objekter. Det neste trinnet vil være å eksponere disse dataene over internett ved å opprette RESTful Web APIer i Spring rammeverket. Du vil ikke bare lære å lage API-er, du vil lære å designe webservere etter bransjens beste praksis, lage riktig dokumentasjon for API-ene dine, sikre disse API-ene ved hjelp av moderne løsninger og til slutt distribuere disse sikre API-ene via containere til et skymiljø.

Etter fullført kurs vil du ha grunnleggende kunnskap om hvordan du bruker moderne webteknologi til å bygge omfattende webservere for å betjene moderne webapplikasjoner.

Alle våre kurs er skreddersydd for å gi deg kompetanse som er etterspurt av næringslivet. Gjennom tett kontakt med bransjene har vi utviklet kurs som fokuserer på de ferdighetene du trenger for å kunne gjøre en god jobb. Våre høyt kvalifiserte instruktører og forelesere følger utviklingen innenfor programvareutvikling tett og bruker sin egen bransjeerfaring til å veilede til å bli en mer effektiv og kompetent utvikler.

Dette kurset er for de med grunnleggende eller middels kodekunnskap som ønsker å lære backend-delen av full stack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler eller ønsker å få fart på karrieren din, er dette kurset noe for deg.

Les mer om Accelerate-metoden.

Kurs-informasjon

Hvor: Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: 11. oktober

Omfang: 10 uker, deltid (cirka 10-15 timer i uken).

Ukeplan: Tre forelesninger live online (6 timer totalt), 3-6 timer gruppearbeid og 5 timer selvstudie.

Pris: NOK 40.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Det du lærer:

  • Det grunnleggende om Java-språket.
  • Hvordan designe kodebasen din for å være testbar og vedlikeholdbar.
  • Hvordan få tilgang til data som er lagret i en database.
  • Hvordan du bruker JDBC (Java Database Connectivity).
  • Hvordan du bruker Hibernate
  • Hvordan du oppretter en robust RESTful Web API i Spring rammeverket.
  • Hvordan du sikrer web-APIer ved hjelp av moderne løsninger.
  • Distribuer web-API-er til et skymiljø ved hjelp av containere.

 

Sign up to Accelerate

Select program

 

Who are you?


Who is paying?

I am My employer

Sign me up for Accelerate newsletter.

I have read the Noroff privacy policy and I accept the terms and conditions
of having my personal data processed.

 

 

 

     
Top