Nett/campus 05.04.24 | 19.04.24 | 03.05.24 | 31.05.24
1 dag workshop Foreleser

Øk ferdighetene dine og utforsk mulighetene innen skyteknologi. Møt dagens bransjekrav med en solid forståelse av Microsoft Azure.

● Kursavgift inkluderer AZ-900 sertifiserings-eksamen.

Bli med på vår endags AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals Workshop for å få en helhetlig forståelse av Microsoft Azure. Dette kurset gir innsikt i Azure-tjenester, og lærer deg ferdighetene til å effektivt håndtere data, strømlinjeforme forretningsdrift og forberede deg for AZ-900 sertifiseringseksamen. Ingen tidligere IT-erfaring er nødvendig, da kurset er designet for å være tilgjengelig for deltakere på alle ferdighetsnivåer. Benytt muligheten til å utvide din kunnskap innen skyteknologi. Registrer deg i dag for å starte din Azure-reise.

Om kurset

Ønsker du å utforske skytjenester og Microsoft Azure, fungerer dette kurset som et grunnleggende steg. Egnet for de som er nye på feltet, gir kurset viktig informasjon om skytjenester og deres applikasjoner gjennom Microsoft Azure. Du vil tilegne deg ferdighetene som trengs for å bruke Microsoft Azure effektivt, med en læreplan som dekker en rekke emner og inkluderer praktiske øvelser.

 • Introduksjon til skyteknologi og Microsoft Azure: Få en forståelse av skyteknologi, dens ulike fordeler og de forskjellige typene skytjenester. Modulen gir også en oversikt over de arkitektoniske komponentene i Azure.
 • Utforsk komputerings- og nettverkstjenester i Microsoft Azure: Bli kjent med Azures utvalg av komputeringstjenester og deres kategorier. Modulen dekker også hvordan du navigerer i alternativene for virtuelle maskiner og konfigurerer virtuelle nettverksressurser.
 • Forstå Azure Storage Solutions og Azure-identitet, tilgang og sikkerhet: Lær om Azures omfattende lagringstjenester og tilegne deg ferdigheter for effektiv databehandling. Modulen dekker også Azures identitet, tilgang og sikkerhetsfunksjoner for en større forståelse av skysikkerhet.
 • Implementering av Azure Governance og administrasjon av Azure-ressurser: Skaff deg kunnskapen som trengs for kostnadseffektiv administrasjon i Azure. Denne modulen utforsker styrings- og overholdelsesstrategier, introduserer ressursdistribusjonsverktøy og dekker overvåkingsverktøy for optimal ressursstyring og ytelse.

Bli konkurransedyktig i et hurtig utviklende teknologilandskap, og skaff deg AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals-sertifiseringen. Den validerer ikke bare din forståelse av skyteknologi og Azure, men fungerer også som et grunnlag for mer avanserte sertifiseringer. Noroff Accelerate har testsentre i Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand. For en fullstendig liste over eksamener vi tilbyr, besøk PearsonVue eller PearsonPTE nettstedene, eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kursinformasjon

Hvor: Kurset kan følges på nett, ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden.

Når: 05.04.24 | 19.04.24 | 03.05.24 | 31.05.24

Varighet og omfang: 1 dag. Workshop med tilgang til online læringsmateriale, og inkluderer Microsoft AZ-900 sertifiseringseksamen.

Undervisningsspråk: Engelsk.

Pris: 7.500 NOK

Hvem er kurset for?

Dette kurset er egnet for:

 • IT-sjefer: Få innsikt i hvordan Azure kan gjøre infrastrukturforvaltning mer effektiv.
 • Forretningsledere: Oppdag hvordan Azure kan drive forretningstransformasjon og vekst gjennom skyteknologi.
 • Utviklere og databaseadministratorer: Få grunnleggende Azure-kunnskap for effektiv applikasjonsutvikling og dataadministrasjon.
 • Studenter og akademikere: Start din Azure-reise og utforsk ulike karriereveier innen IT.

Uansett bakgrunn eller ekspertise, gir AZ-900 et solid grunnlag for å mestre Microsoft Azure.

Hvorfor velge vårt AZ-900 kurs?

Dette kurset fungerer som en solid veiledning til grunnleggende Azure-kunnskap, egnet for de som er ny innen skyteknologi så vel som de som ønsker å forbedre eksisterende ferdigheter.

 • Omfattende læring: Dette kurset gir en solid forståelse av Microsoft Azure teknologier.
 • Endagsformat: Tilegn deg raskt viktige ferdigheter i vårt effektive endags-workshop.
 • Sertifisering inkludert: Kursavgiften inkluderer AZ-900 sertifiseringseksamen.
 • Karriereframgang: Valider dine Azure-ferdigheter og utforsk nye karrieremuligheter.

Kontakt

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

 

 

     
Top