Praktisk informasjon om nettstudier fagskole

På denne siden finner du praktisk informasjon om bachelorstudier på Noroff Nettstudier. Oversikt over de aktuelle studiene finner du nederst på siden.

Praktisk og teoretisk læring

Våre bachelorgrader kombinerer praktisk og teoretisk læring. Læreplanen er utviklet i nært samarbeid med bransjen, slik at du er klar for å gå rett ut i jobb etter å ha fullført bachelorgraden din på Noroff. Våre lærere kombinerer forskning og bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell.

En typisk uke som bachelorstudent

Våre programmer er hovedsakelig organisert i fire og syv ukers kurs. Normalt tar du ett kurs av gangen, hvor du vil få tilgang til nytt læringsmateriale hver uke.

Det eneste unntaket er et kurs som går gjennom hele studieåret. Dette er et praktisk kurs hvor du jobber i grupper med medstudenter på tvers av studieprogram og studiested.

Forelesningene streames live fra undervisningen på campus. Du bestemmer selv om du vil se dette live eller som opptak senere. Du har mulighet til å pause og se dem om igjen, så mange ganger du ønsker.

I løpet av kursene vil du ha forelesninger, veiledningstimer og obligatoriske vurderinger gjennom kurset. På slutten av hvert kurs er det en selvstudieuke og en obligatorisk oppgave som skal leveres.

Vårt beste råd er at du planlegger hver uke nøye, og sørger for å etablere gode studievaner fra begynnelsen. Bruk forum for å diskutere med andre medstudenter og spørre veilederen om hjelp.

Ditt digitale klasserom

Du vil tilbringe mesteparten av tiden din i det digitale klasserommet. Du vil ved studiestart bli introdusert for dette og lære mer om hvordan det fungerer. Her vil du finne læringsmateriell, oppgave- og prosjektbeskrivelser, innleveringer og aktivitetsrapporter, og chat forum for kommunikasjon med forelesere, veiledere og medstudenter. Vær oppmerksom på at foreleserne er tilgjengelige på dagtid.

Den digitale læringsplattformen både tillater og oppmuntrer deg til å ta kontakt med dine medstudenter. Man kan diskutere, samarbeide og inspirere hverandre, noe som kan være veldig nyttig gjennom hele studietiden.

Språk

Alle forelesninger, veiledningstimer og kommunikasjon er på engelsk. Dette betyr ikke at du må snakke språket flytende, men at du må kunne forstå og kommunisere på engelsk. Hvis du har god erfaring med engelsk fra videregående, bør det være mer enn bra nok.

Jobbe ved siden av studiene?

Å jobbe ved siden av studiene kan være nødvendig for noen studenter, men det krever en organisert timeplan. Som student på heltid forventes det at du studerer 40 timer per uke (tilsvarende å ha en heltidsjobb). Vi anbefaler aldri å studere på heltid kombinert med en heltidsjobb. Studiene kan kombineres med deltidsjobb, så lenge studiene er førsteprioritet.


Bachelorstudier på Noroff Nettstudier

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top