Praktisk informasjon om nettstudier fagskole

På denne siden finner du praktisk informasjon om bachelorstudier på Noroff Nettstudier. Oversikt over de aktuelle studiene finner du nederst på siden.

Praktisk og teoretisk læring

Våre bachelorgrader kombinerer praktisk og teoretisk læring. Læreplanen er utviklet i nært samarbeid med bransjen, slik at du er klar for å gå rett ut i jobb etter å ha fullført bachelorgraden din på Noroff. Våre lærere kombinerer forskning og bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell.

En typisk uke som bachelorstudent

Forelesningene streames live fra undervisningen på campus. Du bestemmer selv om du vil se dette live eller som opptak senere. Du har mulighet til å pause og se dem om igjen, så mange ganger du ønsker.

I løpet av kursene vil du ha forelesninger, veiledningstimer og obligatoriske vurderinger gjennom kurset.

For å få mest mulig ut av studiet, anbefaler vi at du planlegger ukene nøye og etablerer gode studievaner fra starten av. Bruk forum for å diskutere med medstudenter og for å be veileder om hjelp.

Ditt digitale klasserom

Du vil tilbringe mesteparten av tiden din i det digitale klasserommet. Ved studiestart vil du bli introduseret for dette og lære mer om hvordan det fungerer. Her vil du ha tilgang til læringsmateriell, oppgave- og prosjektbeskrivelser, innleveringer og aktivitetsrapporter, og chat forum for kommunikasjon med forelesere, veiledere og medstudenter. Vær oppmerksom på at foreleserne er tilgjengelige på dagtid.

Den digitale læringsplattformen både tillater og oppmuntrer deg til å ta kontakt med dine medstudenter. Man kan diskutere, samarbeide og inspirere hverandre, noe som kan være veldig nyttig gjennom hele studietiden. Å ha en god relasjon med medstudenter kan bidra til å øke motivasjonen og skape et positivt læringsmiljø.

Språk

Alle forelesninger, veiledningstimer og kommunikasjon er på engelsk. Dette betyr ikke at du må snakke språket flytende, men at du må kunne forstå og kommunisere på engelsk. Hvis du har god erfaring med engelsk fra videregående, bør det være mer enn bra nok.

Vitnemål

Å studere på nett blir stadig mer vanlig. Campus- og nettstudenter har tilgang til det samme lærematerialet og følger den samme faste progresjonsplanen. Vitnemålet vil derfor være identisk for studenter på campus og nett.

Jobbe ved siden av studiene?

Å jobbe ved siden av studiene kan være nødvendig for noen studenter, men det krever en organisert timeplan. Som student på heltid forventes det at du studerer 40 timer per uke (tilsvarende å ha en heltidsjobb). Vi anbefaler aldri å studere på heltid kombinert med en heltidsjobb. Studiene kan kombineres med deltidsjobb, så lenge studiene er førsteprioritet.

Nysgjerrig på nettstudier?

Få tilsendt en personlig video som forklarer hvordan nettstudier fungerer.


Nettstudier - Finn din utdaninng på nett

Bachelorstudier på Noroff Nettstudier

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top