Ledige stillinger på Noroff

Ledige stillinger hos Noroff

 

Associate / Assistant Professor in Interactive Media

Location: Kristiansand

Associate Professor (Senior Lecturer):

Code: 1011, Førsteamanuensis / Assisting Professor Salary Frame LR24, ranges in salary level 57-65 (NOK 486.100,- to 563.500,-), based on experience.

 

Assistant Professor (Lecturer):

Code: 1007, Høyskolelærer / Lecturer
Salary Frame LR25, ranges in salary level 47-59 (NOK 412.600,- to 503.800,-)

 

Noroff University College seeks to appoint new academic staff in the area of Interactive Media. Based at the Kristiansand campus, within the Department of Interactive Media, you will deliver courses on the University’s Interactive Media bachelor degree program across the Games and/or Animation specialisation tracks.

Faglærer i Nettverk og IT-sikkerhet - Stavanger

For vår avdeling i Stavanger trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som faglærer innen Nettverk og IT sikkerhet. Studiet har en tett kobling mellom nett- og stedbasert undervisning.

Faglærer i Nettverk og IT-sikkerhet - Bergen

For vår avdeling i Bergen trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som faglærer innen Nettverk og IT sikkerhet. Studiet har en tett kobling mellom nett- og stedbasert undervisning.

Faglærer i Nettverk og IT-sikkerhet - Oslo

For vår avdeling i Oslo trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som faglærer innen Nettverk og IT sikkerhet. Studiet har en tett kobling mellom nett- og stedbasert undervisning.

Faglærer i Visuelle Effekter - Oslo

For vår avdeling i Oslo søker vi etter en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen VFX. Studiet har en nettbasert leveranse i tett kombinasjon med stedbasert veiledning og undervisning.

Faglærer i Visuelle Effekter - Nettstudier

For vårt Nettstudie trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen VFX. Studiet har en nettbasert leveranse i tett kombinasjon med stedbasert veiledning og undervisning.

Faglærer i 3D spilldesign - Kristiansand

For vår avdeling i Kristiansand trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som faglærer innen 3D spilldesign. Studiet har en nettbasert leveranse i tett kombinasjon med stedbasert veiledning og undervisning.

Faglærer i Frontend-utvikling - Bergen

For vår avdeling i Bergen trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen Frontend-utvikling. Studiet ble nylig godkjent av NOKUT og skal utvikles mot en onlineleveranse i tett kombinasjon med klasserom.

Faglærer i Frontend utvikling - Stavanger

For vår avdeling i Stavanger trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen Frontend-utvikling. Studiet ble nylig godkjent av NOKUT og skal utvikles mot en onlineleveranse i tett kombinasjon med klasserom.

Faglærer i Frontend-utvikling - Oslo

For vår avdeling i Oslo trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen Frontend-utvikling. Studiet ble nylig godkjent av NOKUT og skal utvikles mot en onlineleveranse i tett kombinasjon med klasserom.

Faglærer i Frontend-utvikling - Nettstudier

For vår avdeling i Nettstudier trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen Frontend-utvikling. Studiet ble nylig godkjent av NOKUT og skal utvikles mot en onlineleveranse i tett kombinasjon med klasserom.

Faglærer i Frontend-utvikling - Kristiansand

For vår avdeling i Kristiansand trenger vi en engasjert person som kan tiltre i stillingen som lærer innen Frontend-utvikling. Studiet ble nylig godkjent av NOKUT og skal utvikles mot en onlineleveranse i tett kombinasjon med klasserom.

 

Top