Noroff Bachelor

Studér ved våre samarbeidsuniversiteter:

Bachelor i utlandet

Å studere i utlandet gir en unik mulighet til å oppleve verden, bygge nettverk, få ettertraktet kompetanse og språklig utvikling.

Noroff har et tett samarbeid med flere utenlandske utdanningsinstitusjoner. Etter toårig fagskoleutdanning på Noroff kan du ved de fleste av våre studier benytte deg av våre samarbeidsavtaler og søke direkte inn på tredjeåret på internasjonale bachelorgrader.

2 år på Noroff+1 år i utlandet=bachelorgrad

2+1 avtalen legger opp til at du får full akkreditering av studiene du har fullført hos Noroff. Dette gir deg mulighet til å søke direkte inn på tredjeåret av en bachelorgrad, og fullføre den med ett studieår i utlandet.

Ofte stilte spørsmål

Å studere i utlandet er en opplevelse for livet, en mulighet til å lære en annen kultur å kjenne og få et helt annet perspektiv på fagfeltet du studerer. Du vil møte andre læringsformer, sannsynligvis få utviklet eksisterende språkferdigheter og knytte nettverk med nye mennesker som kan vil være verdifullt i din fremtidige karriere.

Etter to år på Noroff Fagskole har du en grundig fagskoleutdannelse og masse praktisk erfaring. Dette gjelder også nettstudenter.

Når du har fullført et av studiene nettverk og IT-sikkerhet, lyd- og musikkproduksjon, filmproduksjon, 3D design og spillteknologi - interaktiv, 3D design og spillteknologi - innholdsutvikling, eller grafisk design, er du kvalifisert for å få godskrevet to år fagskolestudier ved et av Noroff sine samarbeidsuniversiteter, så lenge du oppfyller kriteriene. Noen av universitetene stiller krav til karaktergrunnlag og vektlegger portofolien fra Noroff i opptaket.

Enkelte gjennomfører individuelle intervjuer hvor de veileder og vurderer hvilken bachelorgrad du eventuelt kan få tilbud om.

Noroff arrangerer internasjonal uke fra 7-9. november 2022. Du er velkommen til å møte opp på campus Oslo 7. november, 8. november på campus Bergen eller 9. november på campus Stavanger. Her vil du som student bli kjent med de studiemulighetene som finnes og kan passe for deg. Nettstudenter er også velkomne til å delta på internasjonal uke via stream eller på campus.

Link til stream finner du her. 

Lånekassen tilbyr fullt stipend og lån, også for utenlandsstudier. For å få støtte fra Lånekassen til studier i utlandet må du ha oppnådd generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse kan oppnås ved å fullføre et toårig fagskoleløp ved Noroff.

Som student har du rett til basisstøtte, skolepenger og reisestøtte fra Lånekassen – søk her

Nedenfor vises satsene for året 2022/23.
Det henvises til paragrafene i forskriften slik at du kan sjekke om beløpene har endret seg.

Lånekassen gir støtte til de universiteter Noroff har 2+1 samarbeid med.

Basisstøtten er i 2022/23 NOK 128.887,00 per år. 
40% omgjøres til stipend ved bestått studium. Les mer her

Skolepenger er i 2022/23 NOK 252.411,00
Av de første NOK 72.779,00 kan 50% bli omgjort til stipend ved bestått studium. Les mer her

Reisepenger avhenger av hvor du skal studere og du må, for å kunne søke, ha bostedsadresse i Norge. I lenken ses tabellen som viser stipend/lån du har mulighet for å få i den region du ønsker å studere. Les mer her.

OBS! Det er viktig at du søker bachelor i utlandet når du søker ved Lånekassen. Utdanningen i utlandet er IKKE utveksling.

For University of South Wales, Teesside University og BIMM Institute bør du søke senest i mai. For Deakin University er søknadsfristen senest i november. Les mer på hvert enkelt universitet sin side.

Det trengs visum for å studere i England og Australia. Dette er noe du som student må sørge for å søke om. Les mer på hvert universitet sin side.

Du behøver ikke ta en språktest før du søker hos våre samarbeidsuniversiteter, men i noen tilfeller må du gjennomføre en språktest før du drar ut. Les mer på hvert enkelt universitet sin side.

Dersom du har spørsmål tilknyttet bachelor i utlandet, send en e-post til exchangeprograms@noroff.no, så hjelper vi deg videre.

 

Solent University

Solent University

Er du interessert i film eller grafisk design? Da kan Solent University være noe for deg.


BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM tilbyr studier av høyeste kvalitet, slik at du kan maksimere ditt karrierepotensiale.


Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer

     
Top