Noroff Bachelor

Studér ved våre samarbeidsuniversiteter:

Bachelor i utlandet

Etter toårig fagskoleutdanning på Noroff kan du for de fleste studier benytte deg av våre gode samarbeidsavtaler og søke direkte inn på tredjeåret på internasjonale bachelorgrader. Gjelder også nettstudenter.

Covid-19 pandemien har ført til reiserestriksjoner i flere land, inkludert innreiserestriksjoner til Norge. Vi anbefaler deg å tidlig ta kontakt med den utenlandske skolen du ønsker studere ved, og holde deg oppdatert på lokale regler der.

2 år på Noroff + 1 år i utlandet = bachelorgrad

Noroff har et godt og tett samarbeid med flere utenlandske utdanningsinstitusjoner. 2+1 avtalen legger opp til at du får full akkreditering av studiene du har fullført hos Noroff. Dette gir deg mulighet til å søke direkte inn på tredjeåret av en bachelorgrad, og fullføre den med ett studieår i utlandet.

Hvem kan ta bachelor?

Etter to år på Noroff Fagskole har du en grundig fagskoleutdannelse og masse praktisk erfaring. Dette gjelder også nettstudenter. Når du har fullført et av studiene nettverk og IT-sikkerhet, lyd- og musikkproduksjon, filmproduksjon, 3D design og spillteknologi - interaktiv, 3D design og spillteknologi - innholdsutvikling, eller grafisk design, er du kvalifisert for vår 2+1 ordning. Noen av universitetene stiller krav til karaktergrunnlag og vektlegger portofolien fra Noroff i opptaket.

Enkelte gjennomfører individuelle intervjuer hvor de veileder og vurderer hvilken bachelorgrad du eventuelt kan få tilbud om.

Internasjonal uke

Hvert år besøker representanter fra universitetene Noroff. Besøkene skjer i vår internasjonale uke, hvor Noroff-studenter blir kjent med de studiemulighenter som passer for dem. Nettstudenter er også velkommen til å delta på internasjonal uke. I 2022 ble arrangementet streamet digitalt. Du kan se opptak på denne siden.

Støtte fra Lånekassen

Lånekassen tilbyr fullt stipend og lån, også for utenlandsstudier. For å få støtte fra Lånekassen til studier i utlandet må du ha oppnådd generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse kan oppnås ved å fullføre et toårig fagskoleløp ved Noroff. Mer info om fagskole og generell studiekompetanse finner du på samordna opptak.

Etter endt bachelorstudium vil du ha 120 studiepoeng fra Noroff og 60 studiepoeng fra universitetet i utlandet. 

 

Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.


AFDA Film School, Cape Town

AFDA Film School

Få en bachelorgrad of Arts in Motion Picture Medium i Sør Afrika, sammen med kulturelle opplevelser.

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer

     
Top