Nett/campus Okt. 2024, jan. 2025, apr. 2025, jul. 2025.
3 uker på heltid Foreleser

Lær Frontend-utvikling med vårt 3-ukers fulltidsprogram, som fokuserer på JavaScript-teknologier og essensielle rammeverk som React og Angular.

Som Frontend-utvikler vil du ha et variert ferdighetssett som inkluderer koding og responsiv webdesign, noe som gjør deg ettertraktet i teknologibransjen. Hvis du sikter mot en karriere innen webutvikling, er vårt intensive 3-ukers kurs designet for å gi deg de grunnleggende ferdighetene du trenger. JavaScript er et essensielt programmeringsspråk som danner ryggraden i millioner av interaktive nettsteder. Ledet av instruktører med omfattende erfaring, vil du tilegne deg kunnskaper som samsvarer med bransjens behov. Vårt kurs vil gi deg praktiske ferdigheter og et læringsutbytte som danner grunnmuren for en karriere som Front-End-utvikler.

Om kurset

Kurset dekker konsepter og teknikker i Frontend-programmering med JavaScript. Det består av fire moduler, som strekker seg over tre uker for en intensiv læringsopplevelse. Dette kurset er ideelt for de som har grunnleggende til middels kjennskap til koding og ønsker å bli FrontEnd-utvikler. Enten du er en aspirerende IT-utvikler eller noen som ønsker å akselerere karrieren din, er dette kurset for deg.

Hva du lærer:

Kurset dekker essensielle konsepter innen frontend-programmering for webapplikasjoner ved bruk av JavaScript. Kurset består av fire moduler:

  • JavaScript Fundamentals:grunnleggende HTML- og CSS-funksjoner, JavaScript, kodingskonstruksjoner, Objektorienterte designmønstre og ES6-abstraksjoner. Før oppstart anbefaler vi å jobbe gjennom selvstudie innen HTML- og CSS som er inkludert i en forberedelsesmodul.
  • Utvikling med React: React JavaScript-rammeverk, React-komponenter og Router, Forms, State Management med Redux, Next.js-komponenter og Router, samt Next.js State Management.
  • Utvikling med Angular: Angular JavaScript Framework, Angular Components and Router, Angular Services, and Angular Forms.
  • Sikkerhet: Integrasjon av autentiserings- og autorisasjonstiltak for webapplikasjoner.

Kursinformasjon

Hvor:

  • Kurs på nett: Kurset kan følges på nett og er ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden. 
  • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset ved campus i Bergen eller Oslo. Campusoppstart er avhengig av antall påmeldinger.

Når: Okt. 2024, jan. 2025, apr. 2025, jul. 2025.

Varighet og omfang: 3 uker på heltid | 08-16 man-fre.

Price: 39.000 NOK.

Anbefalte forkunnskaper:

Grunnleggende data- og kodingkunnskaper er forutsetninger for denne bootcampen. Siden dette er et intensivt akselerert læringsprogram, er tidligere programmering eller informasjonsteknologirelatert kunnskap fordelaktig.

Karrieremuligheter:

Kjennskap til JavaScript vil kunne gi deg mange ulike muligheter, enten du ønsker å bygge hjemmesider for deg selv og din bedrift, eller du sikter mot utviklerjobber som Frontend-utvikler. Har du erfaring med Backend-utvikling fra før vil JavaScript-kurset gjøre det lettere å jobbe som Fullstack-utvikler.

Eksempler på stillingstitler: Front-end utvikler, webapplikasjonsutvikler, programvareutvikler.

Spørsmål

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi tilbyr også muligheten til å skreddersy kurs for å møte spesifikke behov.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Phone:   +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

 

     
Top