Noroff Education

Mine sider

Mine sider
Inkluderer nettstudenter


Studentmedvirkning i Noroff

For Noroff er det viktig at studentene er en integrert del av vår skole. Det er mange beslutningsområder hvor studentene er representert og du som student er med på å bestemme hvem som representerer deg i de ulike fora. Du kan selvfølgelig også stille til valg selv.

Noroff Fagskole er et utdanningskonsern med campuser i flere byer, men felles for hele Noroff er at det ledes av ett styre. Styret består av fem medlemmer, hvorav studentene har krav på å ha én representant, og de ansatte har krav på å ha én representant.

Kort tid etter studiestart velges ny studentrepresentant til styret i Noroff Fagskole. Som studentrepresentant vil du på vegne av alle fagskolestudenter i Noroff tale deres sak og er dermed en viktig deltaker i alle beslutninger som omhandler skolen vår.

Styrearbeid er en kompetanse som vi anbefaler på det sterkeste å få med seg. I praksis lærer man mye om både forretningsdrift og skoleledelse.

Dersom du er interessert i å være kandidat til styret i Noroff Fagskole anbefaler vi at du kontakter rektor på din campus.

Studentombud

Ønsker du kontakt med studentombud, kan du sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Studentombud:

Tori Gebelhof

Tlf. (+47) 40 30 43 07

     
Top