Nett/campus 02.05.2024
10 uker på heltid Foreleser

Lær Fullstack-utvikling med vårt 10-ukers akselerte læringsprogram som dekker koding innen Frontend med JavaScript og Backend med .NET.

Med ferdigheter innen både Frontend og Backend koding, samt serveradministrasjon og responsiv webdesign, er Fullstack-utviklere blant de mest etterspurte i teknologibransjen. Vårt akselererte læringsprogram setter deg på veien mot profesjonell suksess i en bransje ved å lære deg disse ferdighetene.

Hvorfor velge .NET og JavaScript? Disse programmeringsspråkene er grunnleggende byggesteiner i moderne nettutvikling, og driver utallige nettsteder og applikasjoner på serversiden. Vårt intensive kurs går utover grunnleggende kodingsveiledninger, og tilbyr praktisk erfaring med de nyeste rammeverkene og verktøy for å lage sikre, effektive nettapplikasjoner. Lær av erfarne instruktører med omfattende erfaring. Læreplanen vår er skreddersydd for å møte bransjens krav, og gir deg umiddelbart anvendelige ferdigheter.

Om kurset

Full-Stack-utvikling med .NET er designet for å gjøre deg dyktig i både klient- og server-side-utvikling. Bootcampen er delt inn i to hovedkurs, som kulminerer i et avsluttende prosjekt:

 • Uke 1-3: Front-end-utvikling med JavaScript, React og Angular: Mestre programmering på klientsiden, med fokus på å skape interaktive og dynamiske brukeropplevelser.
 • Uke 4-6: Back-end-utvikling med .NET: Bygg robuste server-side-applikasjoner, administrere data og implementere sikkerhetstiltak ved hjelp av .NET.
 • Uke 7-10: Case-oppgave: Samarbeid med andre deltakere for å utvikle en løsning til en klientbrief i løpet av de siste fire ukene, og bruk dine nye ferdigheter i et simulert arbeidsmiljø.

Etter å ha fullført programmet vil du være en kompetent Fullstack utvikler med god forståelse av moderne webutviklingsteknologier. Enten du er en aspirerende IT-ekspert eller ønsker å akselerere karrieren din, er dette programmet for deg.

 • Grunnleggende om JavaScript, React og Angular for Frontend-utvikling
 • .NET-teknologier, inkludert C# og ASP.NET Core.
 • Datapersistensteknikker ved hjelp av Entity Framework.
 • Bygge RESTful-tjenester og API-er ved hjelp av ASP.NET Core.
 • Implementere sikkerhetstiltak ved hjelp av token-basert autentisering.

Frontend-utvikling med JavaScript

Dette kurset dekker essensielle konsepter innen frontend-programmering for webapplikasjoner ved bruk av JavaScript. Kurset består av fire moduler:

 • JavaScript Fundamentals: Grunnleggende HTML- og CSS-funksjoner, JavaScript, kodingskonstruksjoner, Objektorienterte designmønstre og ES6-abstraksjoner. Før oppstart anbefaler vi å jobbe gjennom selvstudie innen HTML- og CSS som er inkludert i en forberedelsesmodul.
 • Utvikling med React: React JavaScript-rammeverk, React-komponenter og Router, Forms, State Management med Redux, Next.js-komponenter og Router, samt Next.js State Management
 • Utvikling med Angular: Angular JavaScript-rammeverk, Angular-komponenter og Router, Angular Services og Angular Forms.
 • Sikkerhet: Integrasjon av autentiserings- og autorisasjonstiltak for webapplikasjoner.

Backend utvikling med .NET

Dette kurset dekker kjernekomponentene i Backend programmering for webapplikasjoner med .NET. Kurset består av fire moduler:

 • C# Fundamentals: Introduksjon til C# og .NET, objektorientert programmering, enhetstesting, objektorientert design, prominente C#-funksjoner.
 • Datapersistens: SQL med SQL Server, Datatilgang i C# med SqlClient og Domain-Driven-Design introduksjon(DDD), Entity Framework Core Configuration og Usage, Entity Framework Core i sammenheng med DDD.
 • Webserver-utvikling: Forstå HTTP og REST med web-APIer, integrasjon av EF Core, DTOer og Automapper, avansert API-design og Enterprise Patterns.
 • Deployment and Security: Sikker deployment, Docker, introduksjon til web-sikkerhet, identitetsleverandører.

Case-periode

I de siste fire ukene av programmet vil du jobbe i team for å utvikle et prosjekt som tester ferdighetene du har tilegnet deg i Frontend- og Backend- kursene. Prosjektet vil utfordre deg til å løse reelle problemer, samt gi deg praktisk erfaring i en profesjonell setting.

Grunnleggende data- og kodingkunnskaper er forutsetninger for denne bootcampen. Siden dette er et intensivt akselerert læringsprogram, er tidligere programmering eller informasjonsteknologirelatert kunnskap fordelaktig.

 

Kursinformasjon

Hvor:

 • Kurs på nett: Kurset kan følges på nett og er ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden. 
 • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset ved campus i Bergen eller Oslo. Campusoppstart er avhengig av antall påmeldinger.

Når: 02.05.2024

Varighet og omfang: 10 uker på heltid | 08-16 man-fre.

Pris: 69.000 NOK

Accelerate-kursene er ikke NOKUT-akkreditert og kvalifiserer derfor ikke for lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Karrieremuligheter

Kompetanse i .NET og JavaScript-teknologier kan åpne dører til en rekke karriereveier, inkludert programvareutvikling, webutvikling, databehandling og IT-sikkerhet.

Eksempler på stillingstitler: Front-end utvikler, webapplikasjonsutvikler, programvareutvikler.

Spørsmål

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi tilbyr også muligheten til å skreddersy kurs for å møte spesifikke behov.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Phone: +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

Sikre din karriere innen IT ved å melde deg på i dag

Grip muligheten til å bli lære både frontend og backend teknologier. Meld deg på vårt Fullstack-utviklingskurs i dag for å start.

 

 

     
Top