Nett/campus 29.04.2024
3 uker på heltid Foreleser

Lær backend utvikling med vårt 3-ukers akselerte læringsprogram som dekker backend-programmering med Java.

Vårt akselererte læringsprogram setter deg på rask vei til profesjonell suksess i en bransje der koding, serveradministrasjon og datahåndtering er essensielle ferdigheter.

Java fungerer som en hjørnestein i moderne webutvikling, og støtter en rekke nettsteder og applikasjoner på serversiden. Vårt intensive kurs går utover grunnleggende kodingsveiledning, og tilbyr praktisk erfaring med de nyeste rammeverkene og verktøyene for å lage sikre, effektive nettapplikasjoner.

Lær instruktører med omfattende erfaring. Læreplanen vår er skreddersydd for å møte bransjekrav, og utstyrer deg med ferdigheter som er umiddelbart anvendelige på arbeidsplassen.

Om kurset

Bygg robuste server-side-applikasjoner, administrer data og implementer sikkerhetstiltak ved hjelp av Java. Kurset er ideellt for de som har grunnleggende til middels kodingskunnskaper som vil spesialisere seg innen backend utvikling. Enten du er en aspirerende IT-ekspert eller ønsker å akselerere karrieren din, tilbyr dette programmet ekspertisen du trenger

 

Dette kurset dekker kjernekomponentene i Backend programmering for webapplikasjoner med Java. Kurset består av fire moduler:

  • Java Fundamentals:Objektorientert programmering, enhetstesting, objektorientert design og prominente Java-funksjoner.
  • Datapersistens: SQL med Postgres, JDBC og Domene-drevet-design (DDD), Hibernate Configuration, Hibernate Usage.
  • Webserverutvikling: Forstå HTTP og REST med Spring Web, integrasjon av Spring Data JPA, Swagger/OpenAPI, DTOer og Mapstruct.
  • Deployment og sikkerhet: Sikker deployment, Docker, Introduksjon til nettsikkerhet og Identitetsleverandører

Generelle datakunnskaper en forutsetning for dette læringsprogrammet. Siden dette er et intensivt akselerert læringsprogram, er tidligere programmering- eller annen IT-kunnskap fordelaktig.

 

Kursinformasjon

Hvor:

  • Kurs på nett: Kurset kan følges på nett, ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden.
  • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset på campus i Bergen eller Oslo. Campusoppstart er avhengig av antall påmeldinger.

Når: 29.04.2024

Varighet og omfang: 3 uker på heltid | 08-16 man-fre.

Pris: 39.000 NOK.

Accelerate-kursene er ikke NOKUT-akkreditert og kvalifiserer derfor ikke for lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Karrieremuligheter

Ferdigheter i Java kan åpne dører til en rekke karriereveier, inkludert programvareutvikling, webutvikling, databehandling og IT-sikkerhet.

Eksempler på stillingstitler: Webapplikasjonsutvikler, Backend Java-utvikler, IT-softwareutvikler.

Spørsmål

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi tilbyr også muligheten til å skreddersy kurs for å møte spesifikke behov.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Phone:  +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

Sikre din karriere innen IT ved å melde deg på i dag

Grip muligheten til å lære både frontend og backend teknologier. Meld deg på vårt Fullstack-utviklingskurs i dag for å starte veien mot en sikker og givende karriere i IT-bransjen.

 

     
Top