Nettstudier - Fleksibel utdanning på nett

Noroff har lang erfaring med nettbasert utdanning. Ved å ta utdanning på nett kan du enklere tilpasse utdanningen til din hverdag. Velg mellom bachelor, toårige studier eller årsstudium.

Mange har ikke anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir solide jobbmuligheter. Kanskje er du i full jobb, med ønske om å videreutdanne deg. Kanskje bor du for tiden i utlandet eller for langt unna våre campuser.

Uansett grunn; vi gir deg alle verktøy du trenger for å lykkes.

Som nettstudent hos Noroff School of Technology and Digital Media får du et attraktivt utdanningsløp, som er tilpasset fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov. Du trenger aldri å møte opp fysisk på en skole, men du får likevel tett oppfølging fra veileder. I tillegg får du tilgang til bransjenært fagstoff, videoleksjoner, og et nettverk av andre nettstudenter.

View this post on Instagram

A post shared by Noroff Utdanning (@noroff)

View this post on Instagram

A post shared by Noroff Utdanning (@noroff)

View this post on Instagram

A post shared by Noroff Utdanning (@noroff)

Nettbasert utdanning er i dag en populær metode for læring. Hos Noroff har vi i dag mer enn 3500 aktive nettstudenter.

Blant våre nettstudium finner du både bachelorstudier og fagskolestudier. Disse utdanningene har ulik leveranse. Våre bachelorstudier blir streamet live fra undervisningen på campus, du kan dermed følge forelesningene fra en digital enhet hvor som helst i verden. Du kan også se den samme forelesningen så mange ganger du ønsker.

Synes du det er vanskelig å velge mellom campus og nettstudier? Fra august 2023 kan du velge det beste fra to verdener i vår nye leveransemodell Online PLUS. Nettstudenter på Noroff Høyskole kan nå velge å ta del i det fysiske læringsmiljøet på Campus Oslo. Tilbudet gjelder alle våre bachelorstudier.

Heltid eller deltid

Fagskolestudiene kan tas på heltid eller deltid. Velg mellom fire forskjellige oppstarter i året: Januar, mars, august eller oktober. Nettstudiene våre er tilpasset de som trenger eller ønsker fleksibilitet i sine studier, og tilsvarer den samme kompetansen som fagutdanningen på campus.

Opptakskravene er de samme som for bachelor- og fagskoleutdanning på campus, og vitnemålene er identiske.

 

Studer hvor du vil – når du vil

 

20 års erfaring med nettstudier

 

Godkjent av Lånekassen

 

Samme vitnemål som klasserom

De mest stilte spørsmålene om nettstudier

Nettstudier er studier som gjennomføres på nett, uten krav om fysisk oppmøte. Som nettstudent får du tilgang til et digitalt klasserom hvor du får en god oversikt over hverdagen som student. I det digitale klasserommet finner du alt av læremateriell og oppgaver, og du kan benytte deg av diskusjonsforum for kommunikasjon med både medstudenter og lærere.

Nettstudier gir deg fleksibilitet til å studere når det passer deg, uavhengig av geografisk beliggenhet. Du kan velge blant et bredt spekter av studieprogrammer og tilpasse utdanningen til din livssituasjon. Dette gjør nettstudier til et attraktivt alternativ for de som søker en mer tilpasset utdanningsopplevelse. Du kan se flere fordeler med nettstudier her.

Noroff legger stor vekt på kvalitet og tilbyr faglig kompetente faglærere og moderne læringsressurser for å sikre at studentene får en like god utdanning som ved campusstudier. Vitnemålet du sitter igjen med etter endt utdanning er identisk med det som studenter som har fullført utdanning ved campus sitter med.

For våre fagskolestudier kan du søke oppstart i august, oktober, januar eller mars, alt ettersom hva som passer best for deg og din timeplan. Våre bachelorstudier har oppstart i august.

Akkurat som med tradisjonelle klasseromsstudier, avhenger dette i stor grad av din egen tilnærming, motivasjon og innsats. Noroff tilbyr støtte og ressurser for å hjelpe studentene til å lykkes med sine studier.

Våre fagskolestudier koster 42.000, - per semester, mens våre bachelorstudier koster 49.000, - per semester via nettstudier. Online PLUS Oslo koster 57.000, - per semester. Alle studier er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Noroff har et bredt utvalg av nye digitale utdanninger innen blant annet digital markedsføring, UX-design, backend-utvikling og grafisk design, i tillegg til bachelorstudier innen for eksempel Cyber Security og Data Science. Se hele studietilbudet nederst på denne siden.

Noroff ønsker studenter fra alle livsfaser velkommen. Dette inkluderer både mennesker som kommer rett fra videregående, og voksne som ønsker å bygge på sin karriere eller endre karriereretning. Uansett hvor du er i livet ditt, er Noroff dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Våre studenter har gitt tilbakemeldinger på at nettstudier er en fleksibel utdanningsmetode som enkelt kan kombineres med jobb, familieliv og andre forpliktelser. Dersom du ønsker å vite mer om hverdagen som nettstudent, anbefaler vi deg å lese intervju med våre nettstudenter her.

 

 

Backend-utvikling Noroff

Backend-utvikling (Årsstudium)

Bli backend-utvikler og jobb med fremtidens nettløsninger. Backend-utviklere topper listen over de mest etterspurte tech-jobbene i 2023.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Backend-utvikling Noroff

Backend-utvikling (2-årig)

Bli backend-utvikler med avansert teknisk programmeringskompetanse. Du lærer avanserte funksjoner i JavaScript, databaser, skybaserte tjenester og .NET, og blir klar til å jobbe som full-stack-utvikler.

  Nettstudier
  Oslo
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Data Analyst Noroff

Data Analyst (2-årig)

Bli dataanalytiker og få en nøkkelrolle i bedriften. Behovet for dataanalytikere er enormt i de fleste bransjer i dag og i fremtiden.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Data Analyst Noroff

Data Analyst (Årsstudium)

Bli dataanalytiker og få en nøkkelrolle i bedriften. Behovet for dataanalytikere er enormt i de fleste bransjer i dag og i fremtiden.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Anvendt maskinlæring, Machine Learning, utdanning

Anvendt maskinlæring

Med anvendt maskinlæring kan du lære systemer å lære fra data. Bli attraktiv for jobber innen kunstig intelligens og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Python for Finance, Noroff

Python for Finance

Dette Python for Finance-programmet gir deg muligheten til å kombinere domenekunnskap innen finans med grunnleggende til middels gode Python-ferdigheter, slik at du kan bidra til utviklingen av nye programvareprodukter for finansbransjen.

  Nettstudier
  6 måneder
  30 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Arkitektonisk på Noroff

Teknisk design - Arkitektonisk

Praktisk utdanning i teknisk design hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen byggdesign, konseptmodellering og BIM.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Mekanisk på Noroff

Teknisk design - Mekanisk

Praktisk utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere mekaniske sammenstillinger og konstruksjoner innen DAK, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Bygningsinformasjons-modellering - BIM på Noroff

Teknisk design - Bygningsinformasjons-modellering - BIM

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i bygge- og konstruksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe, validere og behandle modeller av hus og kommersielle bygg.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Gå rett i jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top