Noroff University College Høyskole

Noroff Høyskole

Noroff Høyskole tilbyr unike bachelorgrader i digital etterforskning og interaktive medier - animasjon og spill.

Vår høyskolecampus ligger i Kristiansand, og er planlagt å utvide til Oslo. Vi er stolte av vår fantastiske læringsatmosfære og våre vakre omgivelser. Mindre klassestørrelser gjør at lærerne har bedre tid til studentene. På Noroff Høyskole professorene tid til deg!

Alle bachelorgrader tilgjengelige som nettstudier

Med Nettstudier kan du ta en hel bachelorgrad hjemmefra. Alle forelesninger streames live og er tilgjengelige fra hvor som helst i verden. Disse kan sees så mange ganger studentene ønsker.

Vårt nettbaserte læringssystem gir tilgang til alle høyskolens fasiliteter, inkludert tidligere og nåværende videopresentasjoner, guider, tutorials, forelesninger, seminarer og vårt digitale bibliotek.

Aktivt forskningsmiljø

Noroff Høykole sitt forskningsmiljø inneholder en variert sammensetning av kompetanse og erfaring innen medier og digital sikkerhet. På campus i Kristiansand har vi digital forensics-lab, motion capture studio, fotostudioer, tegnestudio og en datalab. Alle bachelorstudenter gis mulighet til å drive forskning på sitt fagområde. Les mer om våre forskningsaktiviteter her.

Et internasjonalt miljø

Våre internasjonale partnere gir et globalt perspektiv på høyskoleprogrammene. Forelesningene holdes på engelsk, men support fra ansatte er tilgjengelig på norsk. I tillegg til intern kompetanse, inviterer vi ofte høyt kvalifiserte læringskrefter fra partnerinstitusjoner over fire kontinenter til å holde gjesteforelesninger. 

Erasmus+

Noroff Høyskole er godkjent for Erasmus+ programmet, et av EUs verktøy for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa. Gjennom Erasmus+ kan norske studenter få økonomisk støtte til et studieopphold ved utvalgte europeiske høyskoler og universiteter. Programmet gjør det også mulig å utveksle pedagoger for nye impulser og kompetanse.


Studietilbud ved Noroff Høyskole

Bachelor i applied data science - utdanning

Bachelor i applied data science

Treårig studieprogram som fokuserer på å utvikle kompetansen og kunnskapen som kreves av en profesjonell data scientist.

  3 år
  Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir bachelorgrad
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning

Studiet fokuserer på datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Graden sentreres rundt temaer som informasjonssikkerhet, systemsikkerhet og nettverkssikkerhet.

  3 år
  Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudie
  Studiet gir bachelorgrad
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - animasjon

Dette bachelorstudiet gir en solid forståelse av animasjonsbransjen. Hovedfokuset er å designe, skape og sette sammen karakterer for spill, film og historiefortelling.

  3 år
  Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir bachelorgrad
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - spill

Dette bachelorstudiet har hovedfokus på spilldesign og spillutvikling, og forbereder deg på en rekke roller innen underholdningsbransjen og kreative næringer.

  3 år
  Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir bachelorgrad
Les mer
Top