Noroff University College Høyskole

Noroff Høyskole

Ved å velge en bachelorutdanning får du et attraktivt utdanningsløp, utviklet i samarbeid med næringslivet.

Gjennom våre bachelorstudier får du praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjene behøver, slik at du er klar for å gå rett i jobb etter å ha fullført bachelorgraden din på Noroff.

Din bachelorutdanning fra Noroff blir ikke et nedstøvet dokument som en gang i tiåret etterspørres sammen med en CV. Den blir et av dine viktigste verktøy for livslang læring og forskning i fremtiden.

Studiene er nært knyttet opp mot både næringsliv og relevante bransjer, og det hentes inn gjesteforelesere som tilfører studiet læring i sanntid. 

Våre forelesere kombinerer forskning med bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell. Derfor er våre bachelorprogrammer også krevende, for å sikre at du blir klar for bransjen du skal arbeide i.

Bachelorstudiene Noroff tilbyr er i cyber security, digital etterforskning, applied data science, digital assurance og security management og interaktive medier spill eller animasjon.

Campus- eller nettstudier

Alle bachelorstudier er også tilgjengelige som nettstudier. Forelesninger streames live og kan følges fra en device hvor som helst i verden.

Fra august 2023 blir det mulig for nettstudenter på Noroff Høyskole å ta del i det fysiske læringsmiljøet på Campus Oslo. Les mer om Online PLUS her.

Våre bachelorstudier har løpende opptak, med oppstart i august.

Noroff Høyskole er godkjent for Erasmus+, et av EUs verktøy for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa. Gjennom Erasmus+ kan norske studenter få økonomisk støtte til et studieopphold ved utvalgte europeiske høyskoler og universiteter. Programmet gjør det også mulig å utveksle pedagoger for nye impulser og kompetanse.

 


Studietilbud ved Noroff Høyskole

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Gå rett i jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top