Noroff University College Høyskole

Noroff Høyskole

Ved å velge en bachelorutdanning får du et attraktivt utdanningsløp, utviklet i samarbeid med næringslivet.

Gjennom våre bachelorstudier får du praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjene behøver, slik at du er klar for å gå rett i jobb etter å ha fullført bachelorgraden din på Noroff.

Din bachelorutdanning fra Noroff blir ikke et nedstøvet dokument som en gang i tiåret etterspørres sammen med en CV. Den blir et av dine viktigste verktøy for livslang læring og forskning i fremtiden.

Studiene er nært knyttet opp mot både næringsliv og relevante bransjer, og det hentes inn gjesteforelesere som tilfører studiet læring i sanntid. 

Våre forelesere kombinerer forskning med bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell. Derfor er våre bachelorprogrammer også krevende, for å sikre at du blir klar for bransjen du skal arbeide i.

Bachelorstudiene Noroff tilbyr er i cyber security, digital etterforskning, applied data science, og interaktive medier spill eller animasjon.

Campus- eller nettstudier

Alle bachelorstudier er også tilgjengelige som nettstudier. Forelesninger streames live og kan følges fra en device hvor som helst i verden.

Fra august 2023 blir det mulig for nettstudenter på Noroff Høyskole å ta del i det fysiske læringsmiljøet på Campus Oslo. Les mer om Online PLUS her.

Våre bachelorstudier har løpende opptak, med oppstart i august.

Noroff Høyskole er godkjent for Erasmus+, et av EUs verktøy for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa. Gjennom Erasmus+ kan norske studenter få økonomisk støtte til et studieopphold ved utvalgte europeiske høyskoler og universiteter. Programmet gjør det også mulig å utveksle pedagoger for nye impulser og kompetanse.

 

Vurderer du en bachelorgrad?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Noroff Høyskole og bachelorstudiene vi tilbyr. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Studietilbud ved Noroff Høyskole

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top