Siste nytt fra Noroff

Emilie hadde en bachelor fra før, men ønsket å jobbe med noe der hun kunne være mer skapende. Hun valgte å ta grafisk design via nettstudier og elsket det.

Søskenparet Nanette og Scott Sørenbye studerer begge grafisk design og har imponert gjennom prosjektarbeid for reell kunde.

Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp to prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Anette har fått jobb som system og tjenesteansvarlig i TV 2 etter å ha studert Frontend-utvikling. Under studiene fikk hun også interesse for UX-design, som hun nå studerer ved siden av jobben.

Noroff kjøper seg inn i utdanningsinstitusjonen Nackademin i Stockholm.

Daniel Laupstad (23) studer Cyber Security på Noroff i Kristiansand, og har landet relevant jobb allerede før han har fullført studiet.

– Work-life balance er svært viktig for meg, og en del av balansen er å studere for å utvikle meg i ønsket retning, sier nettstudenten.

Simon Nilsen (25) vant i oktober prisen for beste kortfilm på New York City International Films Infest Festival. Vinnerfilmen «Havets sang» produserte han mens han studerte på Noroff.

Det er så mye mer enn studiene man får fra et opphold i utlandet, sier hun.

Etter bare to måneder på studiet har studentene på digital markedsføring fått en ekte case, hvor de skal hjelpe elitelaget Vipers med markedsføring.

Vi har samlet åtte gode grunner til hvorfor du bør velge nettstudier.

Ole (39) har valgt å studere to fagfelt som går hånd i hånd, nemlig digital markedsføring og videomarkedsføring i sosiale medier. Allerede før han har fullført studiet har han landet jobb som videojournalist i lokalavisen.

30-åringen holder på å fullføre en bachelorgrad i interaktive medier, og har samtidig sikret seg jobb hos JCP.

Marita Berge Næss (27) studerer digital markedsføring på Noroff, samtidig som hun deler fra en hverdag bestående av CrossFit og trening med sine 57 600 følgere på Instagram.

Forrige uke inviterte Emergence til et nytt konsept kalt Lectures ved Epicenter i Oslo. Formålet er å samle nettverket, ta seg en kaffekopp og høre om spennende prosjekter.

Piloten Jan Reidar (39) hadde et ønske om å bytte karriereretning i voksen alder. Nettstudier gav han mulighet til å studere på heltid ved siden av jobb, uten å måtte flytte på seg.

– Studiet gir meg muligheten til å utvikle kompetansen min, jobbe, og ta vare på barna mine samtidig, forteller backend-studenten.

Har du begynt å studere på Noroff? Eller har du kanskje fått tilbud om studieplass, men ikke startet enda? Her er 10 grunner til at det er lurt å ta utdanningen hos Noroff - School of Technology and Digital Media.

Etterspørselen etter fagpersonell i film- og TV-bransjen har økt de siste årene, og nå er det vanskelig å få tak i kompetente folk. – Vi jobber for å gjøre studentene våre til et førstevalg i bransjen, sier linjeansvarlig for film ved Noroff, Tommy Næss.

Camilla studerer grafisk design på Noroff Stavanger, og stortrives i det kreative læringsmiljøet på campus. 

Sandra (28) jobber på cruiseskip og elsker å reise. – Det er en drøm å kunne kombinere livsstil med nettstudier.

– Utdanningen er ekstremt fleksibel, sier den reiseglade cyber security-studenten.

18-åringen gikk rett fra videregående til å studere UI-design som nettstudent. – Oppfølgingen er helt fantastisk, sier hun.

Karina kombinerer nettstudier i grafisk design med familielivet i Møre og Romsdal, og har under studietiden fått jobbe med ekte kunder: – Det har vært utrolig lærerikt.

Lurer du på hva studiet i frontend-utvikling egentlig går ut på? Vi har spurt faglærer Eivind Holvik fem raske spørsmål om studiet.

Det finnes mange myter om å studere på nett. Er det mulig å ha et sosialt studieliv på nett? Og får man egentlig støtte fra Lånekassen? Tre nettstudenter bekrefter og avkrefter velkjente myter.

Michelle Ullestad har hatt en travel festivalsommer, og i 2022 kan hun bli «Årets Urørt» under P3 Gull-kåringen som går av stabelen 29. september.

Stress kan faktisk være en god ting. Hvordan da, spør du? Det kan faktisk skjerpe sansene dine og få deg til å yte ditt beste. 

Kompetansen 25-åringen sitter igjen med er svært verdifull innen en rekke 3D-relaterte bransjer.

Neste august har Noroff oppstart av 24 fremtidsrettede studier på campus og nett. Allerede nå kan du sikre deg din studieplass.

Jørund Fluge Samuelsen, som til daglig underviser på lyd- og musikkproduksjon ved Noroff Oslo, vant nylig Amandaprisen for årets musikk i filmen Alle Hater Johan: – Det er en stor anerkjennelse.

Som student må man være bevisst dersom pengene skal strekke til. Vi har samlet ti gode tips til hvordan du kan få økonomien til å gå rundt på studentbudsjett. 

Lina studerte digital markedsføring, og har nylig sikret seg jobb i Markedssjefene AS.

Enten du vil spare penger eller få maksimalt utbytte av selvstudiene, finnes det mange gode hjelpemidler for deg i studiehverdagen din. Vi har samlet ni apper som vil gjøre livet ditt som student litt enklere.

Sara studerer digital markedsføring på nett: – Det er flere av mine medstudenter som allerede har fått jobb som digitale markedsførere.

Under Arendalsuka ble det avholdt panelsamtale om morgendagens kompetansebehov, med blant andre Aage Alexander Foss i Noroff Fagskole og Henning Skau i ONF som paneldeltakere. 

Jeg har en drøm og et mål om å starte mitt eget brand, så dette er mitt første steg mot å tørre å realisere den drømmen, sier hun.

26-åringen studerer frontend-utvikling på nett: – Det er et valg jeg aldri har angret på.

Å være helt ny student kan oppleves som spennende og overveldende. Vi har samlet noen tips som gjør at du raskt kommer inn i din nye hverdag.

I august vil 4350 studenter ta fatt på studiene sine ved Noroff. Det er flere enn noen gang tidligere.

Den tidligere Noroff-studenten jobber i softwareselskapet Eye-share, og fikk bransjeerfaring allerede i studietiden gjennom internship.

– Det legges stort fokus på praktisk ferdighetsmestring, sier 36-åringen om studiet i nettverk og IT-sikkerhet. 

Vi har spurt studentene våre på Instagram hva de lurer på om studentlivet ved Noroff, både som campus- og nettstudent. Her får du svar på de mest stilte spørsmålene som kom inn!

Studiestart nærmer seg, og vi gleder oss til å ta imot både gamle og nye studenter på våre flotte campuser. Her finner du oversikten over hva som skjer i fadderuken for campusstudenter.

Yuliia har studert UI-design på nett, og har allerede før studieslutt sikret seg drømmejobben i IT-selskapet IslandGarden. 

Å få det til å gå rundt på studentbudsjett er ikke alltid helt enkelt, men heldigvis er det råd å få. Vi har samlet fem gode tips til hvordan du kan få mest mulig ut av ditt studentbudsjett. 

     
Top