Siste nytt fra Noroff

24 bedrifter og rundt 600 studenter var til stede på karrieredagen 14. mars. Responsen fra de som deltok tyder på at karrieredagen var en stor suksess.

Ine Beate gikk fra å være frisør til å markedsføre stillas. - Det er utrolig gøy å ha en jobb som tillater meg å reise rundt for å ta bilder og lage innhold.

14. mars var det karrieredag på våre fire campus i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Vi var til stede for å ta en prat med både studentene og bransjen.

- Det er veldig motiverende å jobbe med oppgaver som man vet er noe man kan møte i arbeidslivet.

NHOs kompetansebarometer 2022 viser at 1 av 2 bedrifter har behov for folk med fagskoleutdanning.

UX-studenten skrev et langt innlegg på LinkedIn med et mål om å bli sett og ansatt, hele seks byråer tok kontakt. Nå er han godt i gang med sitt internship hos Reodor Studios. - Helt siden jeg takket ja til studiet, har jeg hatt klare mål for hvor jeg vil ende opp, sier han.

På verdensbasis er nettstudier mer populære enn noensinne, dette gjelder også hos Noroff. Her får du syv grunner til hvorfor nettstudier kan være et godt alternativ. 

27-åringen tar en fremtidsrettet utdanning med nettstudier: - Å få være med på en designprosess og til slutt se et ferdig produkt syns jeg virker veldig spennende.

27-åringen studerer digital markedsføring på nett: - Etter flere år i helsesektoren kjente jeg meg sulten på å prøve noe nytt, sier Marte.

Christoffer studerer digital etterforskning, og har fått jobb som Security Operations Center Analyst i Netsecurtiy før han har fullført studiet. Netsecurity opplever at kompetansen som studentene på Noroff sitter med er svært viktig.

Thea Marie Wien Alvik: – Som 34-åring kjente jeg på at jeg måtte tørre å satse på det jeg egentlig trives med å gjøre, nemlig skape og designe. Det har jeg ikke angret ett sekund på.

Ida Karoline studerer videomarkedsføring på nett fra Aarhus: -Jeg som er både ambisiøs og eventyrlysten, syntes det er helt topp å ha en utdannelse i et yrke der det finnes mange jobber man kan gjøre remote.

Å bli artist har alltid vært en drøm, og da jeg sto ovenfor valget om hvor jeg ville studere, var jeg rimelig sikker på at Noroff var det rette valget.

14. mars har Noroff oppstart på 14 fremtidsrettede utdanninger på nett: – Er du klar for å studere, er det bare å hoppe i det. 

Gjennom Noroffs bachelorstudier får du praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjene behøver, slik at du er klar for å gå rett i jobb.

Noroff inviterer til åpen dag i mars på alle våre campuser.

Tidligere Noroff-student Einar har vært med å lage blant annet Troll, «Ringenes Herre: Maktens ringer», «Avengers: Endgame» og «Avatar: The Way of Water».

- Som nyutdannet musikalartist og skuespiller, er all kunnskap om eksponering og smart markedsføring svært nyttig for å bygge navn og karriere, sier 23-åringen.

Jeg har utviklet meg masse gjennom studiet så langt, sier 44-åringen.

- Jeg kjenner at jeg er på riktig vei og at det er mulig for meg å kunne jobbe med dette en dag.

Valg av utdanning er for mange det største og vanskeligste valget hittil i livet. Vi har samlet tipsene som hjelper deg på vei til å velge riktig studium.

Kathrine hadde en master i idrettsvitenskap fra før, men følte at jobbene innen denne retningen ikke vokste på trær. Hun fant da ut at hun ønsket å bli UX-designer.

Nora har fått jobb før hun har fullført studiet i digital markedsføring. - Jeg visste fra starten av at jeg ville jobbe med markedsføring i et byrå, så jeg jobbet mot dette målet hele høsten.

ELLA A er aktuell i Melodi Grand Prix med låten «Waist»: - Studiene var en stor investering for fremtiden min.

Mona Johanne Hoel hadde nylig norgespremiere på filmen «Natt». Filmen har fått overveldende respons i mediene og blir blant annet beskrevet som årets viktigste film.

For mange kan det være vanskelig å velge mellom campus og nettstudier. Fra august tilbys Online PLUS på campus i Oslo, slik at nettstudentene kan ta del i det fysiske læringsmiljøet.

Ine drømmer om å kunne realisere egne prosjekter og bygge en egen fremtidig arbeidsplass.

Nettstudier gav Michelle muligheten til å kombinere livet med fulltidsjobb og små barn, med utdanning i frontend-utvikling.

Anders Kjosavik (29) studerer grafisk design på nett og har landet jobb som grafisk designer i bedriften han har hatt internship i.

27-åringen skulle markedsføre egen virksomhet innen personlig trening, og oppdaget at hun synes selve markedsføringen var like morsomt som det å jobbe med trening og helse.

Det nærmer seg et nytt år og det er derfor på tide med et tilbakeblikk på året som har vært.

Jeg ville utforske mulighetene for å benytte droner for søk og redning som et komplementært verktøy i tillegg til helikopter, sier 39-åringen.

Monica Helén Angelique Snopestad (41) studerer digital markedsføring på nett, samtidig som hun driver sitt eget selskap hvor hun leverer innholdsproduksjon og webdesign til bedrifter innen anleggsbransjen.

I august har Noroff oppstart av 22 fremtidsrettede studier på campus og nett. Allerede nå kan du sikre deg din studieplass.

Klar for å studere på nyåret? Velg mellom 15 fremtidsrettede studier – på heltid eller deltid.

Som student kan julegavene gjøre et stort innhugg i budsjettet. Her får du tips til fine gaver som også er snille mot lommeboken.

Håvard jobber fulltid, samtidig som han studerer frontend-utvikling via nettstudier. Det fungerer utmerket for meg, sier han. 

Siri Høyås (30) studerer frontend-utvikling og har landet jobb ti måneder før hun har fullført studiet.

Emilie hadde en bachelor fra før, men ønsket å jobbe med noe der hun kunne være mer skapende. Hun valgte å ta grafisk design via nettstudier og elsket det.

Søskenparet Nanette og Scott Sørenbye studerer begge grafisk design og har imponert gjennom prosjektarbeid for reell kunde.

Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp to prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Anette har fått jobb som system og tjenesteansvarlig i TV 2 etter å ha studert Frontend-utvikling. Under studiene fikk hun også interesse for UX-design, som hun nå studerer ved siden av jobben.

Noroff kjøper seg inn i utdanningsinstitusjonen Nackademin i Stockholm.

Daniel Laupstad (23) studer Cyber Security på Noroff i Kristiansand, og har landet relevant jobb allerede før han har fullført studiet.

– Work-life balance er svært viktig for meg, og en del av balansen er å studere for å utvikle meg i ønsket retning, sier nettstudenten.

Simon Nilsen (25) vant i oktober prisen for beste kortfilm på New York City International Films Infest Festival. Vinnerfilmen «Havets sang» produserte han mens han studerte på Noroff.

     
Top