Siste nytt fra Noroff

Marco har vært skuespiller i 10 år og kan blant annet sees i Makta som vises på NRK. Nå ønsker han å lære mer om hvordan det er bak kameraet, og studerer derfor filmproduksjon ved Noroff Fagskole.

Med en lidenskap for tegning og gaming, bestemte Artim seg for å ta en grad innen Interaktive Medier - Spill ved Noroff. Dette førte ham til hans nåværende rolle som Digital Concept Artist.

Noroff Fagskole har nylig ansatt faglærer i det nye, spennende studiet i Cloud Foundations. Med syv års erfaring fra Microsoft tar Kristoffer Thomsen med seg en solid kunnskapsbase inn i sin nye rolle.

Studiebarometeret viser at studentene er fornøyde:
- Det er gledelig at jobben vi har gjort gir så gode resultater, sier rektor Beathe Due.

- Digital produktledelse er avgjørende i en tid hvor digitale produkter og tjenester spiller en stadig større rolle i forretningsverdenen, sier programleder på studiet.

Studieprogrammet skal utdanne eksperter i å forstå, designe og levere tjenester som svarer på kundenes behov og forventninger.

Som Norges nest største by har Bergen mye å tilby med sitt rike kulturliv og historiske preg. Byen er kjent for sjarmerende trehus og koselige smau.

Oslo, Norges hovedstad, fungerer som et levende studentmekka med uendelige muligheter. Storbylivet kombineres elegant med naturskjønnheten som ligger rett rundt hjørnet eller kun en kort trikketur unna.

Kristiansand har gjennom årene beholdt sin posisjon som en av Norges beste studentbyer, og det er ikke uten grunn. Byen på Sørlandet har mye å tilby studenter, fra vakre naturområder til et pulserende kulturliv og gode arbeidsmuligheter.

Byen har Norges mest pulserende café- og uteliv, og her vil du garantert kjenne deg hjemme allerede første uken.

NHOs Kompetansebarometer fra 2023 viser at 2 av 3 bedrifter har et udekket kompetansebehov. Blant annet IKT- og fagskoleutdanninger skiller seg ut.

Noroff Fagskole har etablert seg som en ledende institusjon innen designfag, og blant det varierte tilbudet finner vi tre distinkte studieretninger: UI-design, UX-design, og grafisk design.

Studentene på andre året av sin fagskoleutdanning i grafisk design hadde i oppdrag å fremvise sin portefølje som de har opparbeidet seg i løpet av studietiden, og presentere dette på 10 minutter til bedrifter fra bransjen.

Noroff tilbyr i dag to spennende studieprogrammer som appellerer til aspirerende markedsførere: digital markedsføring og videomarkedsføring i sosiale medier.

Erling Risa i Sparebanken Vest forteller om et økende behov for Python-kompetanse i finansbransjen. Noroff møter behovet ved å lansere nytt studieprogram.

Sahara studerer anvendt maskinlæring ved Noroff for å kunne utforske en helt ny dimensjon av journalistikken.

Tidligere Noroff-student på digital markedsføring, Elena, har i dag en spennende jobb hos VisitOSLO. Hun jobber som prosjektmedarbeider, og har ansvar for Oslo Pass.

Flytter du til ny studentby? Vi har samlet noen tips til hvor du kan lete etter sted å bo. 

Vi har tatt en prat med Raymond om hans imponerende karriere, og hvordan han kombinerer alle sine prosjekter med rollen som faglærer i lyd- og musikkproduksjon.

- Jeg opplevde at kombinasjonen av digital markedsføring og grafisk design var svært ettertraktet, sier 22-åringen.

Nettstudier har neste oppstart 12. mars 2024. Ved å studere på nett kan du enklere tilpasse utdanningen til din hverdag. Studiene kan tas på heltid eller deltid.

Vi har samlet åtte gode grunner til hvorfor du bør velge nettstudier.

Nytt studieprogram i Secure Application Development and Deployment gir studentene nødvendige ferdigheter for å møte utfordringene innen cyberkriminalitet og digital sikkerhet.

12. mars har Noroff oppstart på fremtidsrettede utdanninger på nett: – Er du klar for å studere, er det bare å hoppe i det. 

Noroff Fagskole gir deg muligheten til å fordype deg i den digitale verden gjennom to sentrale studieretninger: frontend-utvikling og backend-utvikling.

Studiet Python for Finance kombinerer finanskunnskap med Python-ferdigheter. For tiden er det et stort utvalg av stillingsannonser i finansbransjen som etterspør denne kompetansen.

- Etter studiet i teknisk design så er jeg 100% sikker på at jeg ønsker å jobbe med noe innenfor denne bransjen, sier 24-åringen.

Noroff Høyskole tilbyr to spennende bachelorgrader innen interaktive medier; spill og animasjon.

Vi har tatt en prat med linjeleder på studiet i Data Analyst, som har gitt oss en nærmere innsikt i studieprogrammet og de mange karrieremulighetene det åpner for.

Erlend York (34), tidligere lektor og nåværende teamleder i et edtech-selskap, har valgt å utforske backend-utvikling på deltid gjennom nettstudier ved Noroff.

9. januar var det oppstart på nettstudier, men det vil være mulig å søke studieplass helt frem til én uke etter studiestart.

Rett etter at Elida begynte på nettstudiene i digital markedsføring, fikk hun deltidsjobb som digital markedsfører hos Hodejegerne. 

Den tidligere Noroff-studenten har tatt en utdanning som gir ettertraktet kompetanse: - Jeg valgte å studere Nettverk og IT-sikkerhet fordi det virket veldig spennende.

Noroff-studenter starter bedriften Webskredder sammen: - For oss virket det spennende å skape noe, og spesielt fint at vi kunne definere og styre alle prosessene selv.

Har laget visuell identitet for Skandinavias største strandfest: - Det å være student og få muligheten til å jobbe med en så anerkjent kunde har vært veldig stort, sier Van Za Lian.

- En typisk studiehverdag innebærer å jobbe hjemme i villaen ved bassenget eller dra på kafé for å studere med en god, nedkjølende iskaffe, sier 27-åringen.

Flere prosjektarbeid av studenter fra grafisk design har blitt valgt ut til å være en del av KAOS sin SoMe-kampanje.

Etterspørselen etter ferdigheter innen AI øker: - Jeg så at kompetansen kunne brukes i mange ulike bransjer, sier Håkon.

- Med nettstudier kan jeg styre hverdagen min selv, det gir meg fleksibilitet og mulighet til å jobbe samtidig, sier 26-åringen.

Behovet for kvalifisert personell innen skylagring og databehandling vil bli et stort satsingsområde for de fleste bedrifter fremover. Studiet, Cloud Foundations, gir deg grunnleggende kompetanse innenfor fagfeltet.

Jobber som cybersikkerhetsingeniør: - Kunnskapen og ferdighetene jeg tilegnet meg gjennom studiene ved Noroff har vist seg å være veldig relevante i min nåværende rolle.

Allerede etter ett år på grafisk design fikk Tiril drømmejobben; - Nå får jeg bidra til livsviktig arbeid gjennom markedsføring og design. Det redder liv.

Den siste tiden har det vært en rekke cyberangrep rettet mot Norge. Kompetanse innen IT-sikkerhet er derfor svært ettertraktet, og vil bli enda viktigere i tiden fremover.

I april 2023 lanserte Annette sin egen nettbutikk, Bitebox. Samtidig studerer hun digital markedsføring ved Noroff, noe som kommer godt med ettersom hun gjør alt av markedsføring selv.

Årsstudium i backend-utvikling førte til jobb i Vy: - I mange tilfeller kan fagfelt innenfor IT være en svært god vei inn i arbeidslivet.

Nettstudier har neste oppstart 9. januar 2024. Alle studiene er tilgjengelig på heltid og deltid. Våre nettstudier gir deg fleksibiliteten til å studere når det passer deg, uansett hvor du er.   

     
Top