Noroff Accelerate hjelper deg å bygge den digitale kompetansen din bedrift trenger, på en effektiv og fleksibel måte.

Det globale kompetansegapet innenfor teknologi gjør at mange bedrifter sliter med å skaffe nødvendig kompetanse for å utvikle seg videre. En undersøkelse fra PwC viser at 75 prosent av toppledere er bekymret for mangelen på kompetanse.

Alle bedrifter, i alle bransjer, har behov for økt digital kompetanse for å lykkes. Noen trenger spisskompetanse innenfor for eksempel webutvikling eller cyber security, mens andre har behov for mer grunnleggende digital kompetanse.

Som bedriftsleder har du valget mellom å rekruttere nye ansatte eller du kan investere i menneskene du allerede har.

Ved å tilføre dine ansatte ny kompetanse kan de bli mer produktive i jobben de har i dag, eller bli i stand til å løse nye oppgaver i bedriften.

Om din bedrift har behov for å styrke kompetansen innenfor teknologi og digitale medier så kan Noroff Accelerate hjelpe deg.

 

Hvorfor velge Accelerate?

Relevant

- Vi utvikler alle våre kurs i tett dialog med næringslivet, for å kunne gi deltakerne den kompetansen de faktisk trenger i arbeidslivet.

Fleksibelt

- Dine ansatte kan gjennomføre våre kurs ved siden av full jobb. Kursene gjennomføres online, og de er fleksible slik at deltakerne kan tilpasse det sin hverdag.

Effektivt

- Våre bootcamper varer ti uker, der deltakerne må regne med å jobbe 10-15 timer i uka. Gjennom en praktisk tilnærming, god oppfølging og moderne læringsmetoder sørger vi for maksimalt læringsutbytte i løpet av bootcampen.

Lønnsomt

- Kostnaden ved å rekruttere nye ansatte vil i de fleste tilfeller være langt dyrere enn å øke kompetansen hos bedriftens nåværende ansatte. 

Motiverende

- Folk liker å utvikle seg. En bevisst satsing på kompetanseheving vil bidra til økt trivsel og lojalitet hos bedriftens ansatte, og gjøre bedriften mer attraktiv for nyansatte.

 

Kontakt oss for å styrke kompetansen i din bedrift.

Vi utvikler og lanserer nye tilbud fortløpende, og kan også tilby skreddersydde løsninger for å dekke behovene i din bedrift. 

Se oversikt over våre neste bootcamper nederst i artikkelen. 

 

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

Marketing & Sales Manager, Ole Gerhard Sørensen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  

</p

     
Top