Noroff Accelerate hjelper deg å bygge den digitale kompetansen din bedrift trenger, på en effektiv og fleksibel måte.

Det globale kompetansegapet innenfor teknologi gjør at mange bedrifter sliter med å skaffe nødvendig kompetanse for å utvikle seg videre. En undersøkelse fra PwC viser at 75 prosent av toppledere er bekymret for mangelen på kompetanse.

Alle bedrifter, i alle bransjer, har behov for økt digital kompetanse for å lykkes. Noen trenger spisskompetanse innenfor for eksempel webutvikling eller cyber security, mens andre har behov for mer grunnleggende digital kompetanse.

Som bedriftsleder har du valget mellom å rekruttere nye ansatte eller du kan investere i menneskene du allerede har.

Ved å tilføre dine ansatte ny kompetanse kan de bli mer produktive i jobben de har i dag, eller bli i stand til å løse nye oppgaver i bedriften.

Om din bedrift har behov for å styrke kompetansen innenfor teknologi og digitale medier så kan Noroff Accelerate hjelpe deg.

 

Hvorfor velge Accelerate?

Relevant

- Vi utvikler alle våre kurs i tett dialog med næringslivet, for å kunne gi deltakerne den kompetansen de faktisk trenger i arbeidslivet.

Fleksibelt

- Dine ansatte kan gjennomføre våre kurs ved siden av full jobb. Kursene gjennomføres online, og de er fleksible slik at deltakerne kan tilpasse det sin hverdag.

Effektivt

- Våre bootcamper varer ti uker, der deltakerne må regne med å jobbe 10-15 timer i uka. Gjennom en praktisk tilnærming, god oppfølging og moderne læringsmetoder sørger vi for maksimalt læringsutbytte i løpet av bootcampen.

Lønnsomt

- Kostnaden ved å rekruttere nye ansatte vil i de fleste tilfeller være langt dyrere enn å øke kompetansen hos bedriftens nåværende ansatte. 

Motiverende

- Folk liker å utvikle seg. En bevisst satsing på kompetanseheving vil bidra til økt trivsel og lojalitet hos bedriftens ansatte, og gjøre bedriften mer attraktiv for nyansatte.

 

Kontakt oss for å styrke kompetansen i din bedrift.

Vi utvikler og lanserer nye tilbud fortløpende, og kan også tilby skreddersydde løsninger for å dekke behovene i din bedrift. 

Se oversikt over våre neste bootcamper nederst i artikkelen. 

 

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

Marketing & Sales Manager, Ole Gerhard Sørensen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  

Hold deg oppdatert på Noroff Accelerate

Meld deg på Accelerate nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

</p
     
Top