Ønsker du jobbe med nettverk- og IT-sikkerhet? Nå kan du også sikre deg Ciscos anerkjente CCNA-sertifisering gjennom tre effektive bootcamper.

Behovet for kompetanse innenfor IT- og nettverkssikkerhet er enormt, og det vil trolig øke ytterligere i årene fremover. Mennesker med slik kompetanse har blitt brennhete på arbeidsmarkedet de siste årene, og ettersom stadig større deler av samfunnet digitaliseres så vil etterspørselen etter den kompetansen øke ytterligere.

Nå kan du skaffe deg verdigfull kompetanse uten at du må ta fri fra jobb. Våre 10-ukers bootcamper er fleksible og effektive, designet for å passe din hverdag.

Cisco-samarbeid

I samarbeid med Cisco Network Academy tilbyr Noroff Accelerate tre bootcamper som bygger på pensumet i Ciscos CCNA (Cisco Certified Network Associate)-program. Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. I tillegg til å levere produkter har Cisco utviklet utdanningsprogrammer innenfor IT og nettverk.

Ciscos CCNA-sertifisering er blant de meste anerkjente i IT-bransjen, og den gir et solid grunnlag for en karriere innenfor IT.

95 prosent av dem som tok CCNA eller en annen Cisco-sertifisering i 2020 oppga at det hadde gitt dem nye jobb- eller utdanningsmuligheter

Arbeidsgivere ser også svært positivt på kandidater med CCNA-sertifisering når de ansetter nye folk

Tre bootcamper

Her er våre tre bootcamper, som vil gi deg det du trenger av kunnskap til å bestå eksamen for CCNA-sertifisering.

Etter å ha gjennomført alle tre bootcampene kan du melde deg opp til eksamen på et av våre testsentre.

 

Bedrift

Ønsker du kjøpe hele CCNA-pakken med en gang, og sikre plasser på alle de tre bootcampene for dine medarbeidere?

Ta kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hold deg oppdatert på Noroff Accelerate

Meld deg på Accelerate nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

     
Top