Ønsker du jobbe med nettverk- og IT-sikkerhet? Nå kan du sikre deg Ciscos anerkjente CCNA-sertifisering gjennom tre effektive bootcamper.

Behovet for kompetanse innenfor IT- og nettverkssikkerhet er enormt, og det vil trolig øke ytterligere i årene fremover. Mennesker med slik kompetanse har blitt brennhete på arbeidsmarkedet de siste årene, og ettersom stadig større deler av samfunnet digitaliseres så vil etterspørselen etter den kompetansen øke ytterligere.

Nå kan du skaffe deg verdigfull kompetanse uten at du må ta fri fra jobb. Våre 10-ukers bootcamper er fleksible og effektive, designet for å passe din hverdag.

Cisco-samarbeid

Noroff Accelerate er Cisco learning partner og vi tilbyr nå tre bootcamper som bygger på pensumet i Ciscos CCNA (Cisco Certified Network Associate)-program.

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. I tillegg til å levere produkter har Cisco utviklet utdanningsprogrammer innenfor IT og nettverk.

Ciscos CCNA-sertifiseringer er blant de meste anerkjente i IT-bransjen, og den gir et solid grunnlag for en karriere innenfor IT.

95 prosent av dem som tok CCNA eller en annen Cisco-sertifisering i 2020 oppga at det hadde gitt dem nye jobb- eller utdanningsmuligheter

Arbeidsgivere ser også svært positivt på kandidater med CCNA-sertifisering når de ansetter nye folk

 

Tre bootcamper

Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskaper om installering, drift, konfigurering og verifisering av nettverk. Du lærer å bygge enkle lokale nettverk (LAN), og om IP-adresseringsordninger og grunnleggende nettverkssikkerhet, slik at du blir i stand til å utføre grunnleggende konfigurasjoner for rutere og brytere.

Gjennom ulike praktiske oppgaver, og tett oppfølging fra instruktørene, lærer du kritisk tenking og å løse problemer ved hjelp av moderne utstyr.

Etter fullført kurs vil du få en internasjonal Cisco Networking Academy sertifisering, og om du går videre og tar de to siste CCNA-kursene kan du ta den høyt ansette CCNA-sertifiseringen.

Dette kurset gir deg kunnskap om arkitekturen og komponentene som et nettverk består av, og hvordan rutere og brytere fungerer. Du lærer deg å sette opp trådløse lokale nettverk (WLAN) på en sikker måte, hvordan du konfigurerer og feilsøker rutere og brytere , og hvordan du kan løse vanlige problemer.

Dette kurset fokuserer på arkitekturen, komponentene, og sikkerheten som brukes i store, komplekse nettverk, inkludert WAN (wide area network) -teknologi. Kurset legger vekt på nettverkssikkerhet og gir deg et innblikk i nettverksvirtualisering og automatisering. Du vil lære å konfigurere, feilsøke og sikre bedriftsnettverk, og gjennom ulike praktiske oppgaver og tett oppfølging lærer du kritisk tenking og problemløsning ved hjelp av moderne utstyr.

 

Etter å ha gjennomført alle tre bootcampene kan du melde deg opp til eksamen på et av våre testsentre.

 

Bedrift

Ønsker du sende flere ansatte på bootcamp samtidig, eller bestille plass på alle tre CCNA-bootcampene med en gang? Ta kontakt så finner vi en god løsning for din bedrift.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

     
Top