Online/campus29.04.2024
3 uker på heltid Foreleser

Lær backend utvikling med vårt 3-ukers akselerte læringsprogram som dekker koding innen Backend med .NET.

Vårt akselererte læringsprogram setter deg på rask vei til profesjonell suksess i en bransje der koding, serveradministrasjon og datahåndtering er essensielle ferdigheter.

.NET fungerer som en hjørnestein i moderne webutvikling, og støtter en rekke nettsteder og applikasjoner på serversiden. Vårt intensive kurs går utover grunnleggende kodingsveiledninger, og tilbyr praktisk erfaring med de nyeste rammeverkene og verktøyene for å lage sikre, effektive nettapplikasjoner. Lær av erfarne instruktører med omfattende erfaring. Læreplanen vår er skreddersydd for å møte bransjekrav, og utstyrer deg med ferdigheter som er umiddelbart anvendelige på arbeidsplassen.

Om kurset

Lær å bygge robuste applikasjoner på serversiden, administrere komplekse data og implementere sikkerhetstiltak ved å bruke .NET-teknologier som .NET Core, ASP.NET, og C#. Dette kurset er ideelt for de med grunnleggende til middels kodingskunnskaper som ønsker å spesialisere seg i backend-utvikling. Enten du er en aspirerende utvikler eller ønsker å akselerere karrieren din, tilbyr dette programmet ekspertisen du trenger.

Dette kurset dekker kjernekomponentene i Backend programmering for webapplikasjoner med .NET. Kurset består av fire moduler:

  • C# Fundamentals Essensielle C#-funksjoner, objektorientert programmering, enhetstesting, objektorientert design, prominente C#-funksjoner.
  • Datapersistens Fil-I/O, relasjonsdatabaser, datatilgang med SQL-klient, introduksjon til Entity Framework, å jobbe med EF Core.
  • Webserver-utvikling HTTP og REST, ASP.NET Core Web API, DTO-er og dokumentasjon.
  • Deployment and Security Sikker deployment, Docker, introduksjon til web-sikkerhet, identitetsleverandører.

Grunnleggende data- og kodingkunnskaper er forutsetninger for denne bootcampen. Siden dette er et intensivt akselerert læringsprogram, er tidligere programmering- eller informasjonsteknologirelatert kunnskap fordelaktig.

 

Kursinformasjon

Hvor:

  • På nett: Kurset kan følges på nett, ledet av instruktør, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden. 
  • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset på campus i Bergen eller Oslo. Campusoppstart er avhengig av antall påmeldinger.

Når: 29.04.2024

Varighet og omfang: 3 uker heltid | 08-16 man-fre.

Price: 39.000 NOK

Accelerate-kursene er ikke NOKUT-akkreditert og kvalifiserer derfor ikke for lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Karrieremuligheter

Kompetanse i .NET kan åpne dører til en rekke karriereveier, inkludert programvareutvikling, webutvikling, databehandling og IT-sikkerhet.

Eksempler på stillingstitler: Systemutvikler, Backend .NET-utvikler, Applikansjonssupport, Softwareutvikler.

Kontakt

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi kan også tilby skreddersydde versjoner av alle våre kurs.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

 

 

     
Top