Morten Tobiassen, rådgiver i Økonomiavdelingen ved Norges Handelshøyskole, har deltatt på mange kurs. Men Accelerate-bootcampen han deltok på i vår skilte seg ut fra tidligere opplevelser.

 

- Jeg er veldig fornøyd med bootcampen, først og fremst på grunn av meget dyktige instruktører. Jeg har gått på en del kurs i forskjellige temaer tidligere, og aldri hatt så kompetente forelesere/instruktører før, sier Morten Tobiassen.

Han gjennomførte den fleksible 10 uker lange Accelerate-bootcampen «Backend Webutvikling med .NET» tidligere i vår.

- En annen ting jeg også likte veldig godt med kurset var at det hadde en klar retning og plan. Tidligere programmeringskurs jeg har deltatt på har gapt over en hel del av konsepter og gitt mye teori hit og dit, men har manglet en klar retning og plan for å skape god progresjon i læringen, forteller Tobiassen.

En annen ting jeg også likte veldig godt med kurset var at det hadde en klar retning og planMorten Tobiassen

- På denne bootcampen begynte vi med basis-konseptene, og alt vi lærte i etterkant bygde videre på det vi hadde lært tidligere. Vi visste hvor vi skulle, og hva vi faktisk skulle være i stand til å lage ved kursets slutt. 

 

Skal automatisere oppgaver

Tobiassen jobber som rådgiver på økonomiavdelingen ved Norges Handelshøyskole, der han deler av tiden jobber dedikert med digitalisering. 

- Jeg meldte meg på bootcampen fordi jeg jobber med automatisering og robotisering, der vi bruker RPA (Robotic process automation) mot blant annet API (Application programming interface). Å kunne utvikle egne APIer som er skreddersydd våre behov så jeg og arbeidsplassen min som nyttig, forteller han.

RPA er en måte å automatisere arbeidsprosesser eller -oppgaver på, slik at vi mennesker får frigjort tid til å gjøre andre oppgaver. Akkurat som industri-roboter har tatt over repetitive oppgaver i produksjonsindustrien, kan disse robotene gjøre det samme for administrative oppgaver.

- Jeg håper å komme i gang ganske kjapt med å utvikle egne APIer for systemene vi bruker, som dekker behovene til våre RPA-løsninger. Jeg ønsker også å utvikle kunnskapen videre i C#, og bruke dette inn i RPA-objektene vi bygger, sier Tobiassen.

Trenger din bedrift å styrke sin IT-kompetanse? 

 

Fleksibelt og nettbasert

Nå føler jeg meg klar til å bruke det jeg har lært i jobben min Morten Tobiassen

Accelerate-bootcampene består av en blanding av webinarer levert fra foreleser, praktiske oppgaver og oppgaveløsning.

- Det fungerte veldig fint å gjøre kurset digitalt. Instruktørene svarte kjapt og greit på de spørsmålene jeg hadde via Slack, sier Tobiassen.

- Jeg er også veldig tilhenger av "learning by doing". Man kan simpelthen ikke høre seg til å lære programmering, man må jobbe målrettet med det. Bootcampen la opp til mye egenarbeid, og jeg brukte mye tid på det, men det var absolutt vel verdt anstrengelsene. Nå føler jeg meg klar til å bruke det jeg har lært i jobben min, avslutter Tobiassen. 

 


Flere bootcamp-historier:

- Lærte .NET på bootcamp. Nå er han klar til å oppfylle utvikler-drømmen

Sjefstrateg i Folketrygdfondet: Bootcampen passer perfekt for slike som meg

- Rukhsar lærte frontend-utvikling på ti uker

 

Ønsker du eller din bedrift mer IT-kompetanse? Meld deg på neste bootcamp eller kontakt oss på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

     
Top