I en verden som stadig endres og utvikler seg, er det viktig å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien. Noroff Accelerate er designet for å gi deg kompetansen næringslivet etterspør.

Teknologi spiller en stadig viktigere rolle i arbeidslivet, og det er svært få bransjer som ikke påvirkes av den teknologiske utviklingen. Etterspørselen etter arbeidstakere med kompetanse innenfor teknologi og IT øker stadig. Utfordringen i Norge, så vel som resten av verden, er at det er for få mennesker som har denne kompetansen.

Med et stort kompetansegap innenfor IT og teknologi er vi avhengige av å heve kompetansen hos dagens arbeidsstokk.

«Accelerated learning»

Noroff Accelerate har tett samarbeid med næringslivet og teknologibransjen, og vi skreddersyr programmer for å gi deltakerne den kompetansen som næringslivet faktisk etterspør. Våre kurs passer både for deg som har lang erfaring innenfor teknologi og ønsker å oppdatere din kompetanse, og deg som er relativt fersk og trenger grunnleggende ferdigheter. Vi har programmer innenfor IT-utvikling og IT-sikkerhet, og vi utvikler nye programmer fortløpende.

Gjennom Noroff Accelerate har over 1000 personer fått oppdatert eller utvidet sin kompetanse.

Bootcamper

Gjennom Noroff Accelerate tilbys 10-ukers bootcamper i Programmering med Python, Backend webbutikling med Java, Nettverk- og sikkerhet (CCNA 1), Konfigurere og sikre LAN (CCNA 2), Frontend-utvikling med JavaScript, Backendutvikling med .NET og Nettverksruting og administrasjon (CCNA 3).

I tillegg tilbys kortere kurs, og vi kan også tilby skreddersydde programmer. Våre programmer er designet for at deltakerne skal kunne ta dem ved siden av full jobb, med stor grad av fleksibilitet, og vi gjennomfører alt online.

Vi har også testsentre i flere byer der du kan dokumentere din kompetanse gjennom ulike sertifiseringer.

Ønsker du å oppdatere din kunnskap eller utvide din kompetanse? Da er Accelerate stedet for deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

 

     
Top