Dynamic Routing, Security and Network Services (CCNA 3)

Kurs på nett Kommer
10 uker deltid Foreleser

Klar for en karriere innenfor IT-sikkerhet? Denne bootcampen gir deg dypere innsikt i ruting, nettverk, sikkerhet og automatisering - og muligheten til å ta en verdifull sertifisering.

Hverdagen vår domineres i stadig større grad av digitale løsninger og vi genererer mer data for hver dag som går. Det skaper mange muligheter, men det gjør oss også sårbare. Viktig infrastruktur i samfunnet og i de fleste bedrifter er digital, og konsekvensene av å bli hacket kan være enorme.

Derfor er behovet for kompetanse innenfor IT-sikkerhet sterkt økende, og mulighetene på arbeidsmarkedet er store for de med kompetanse innenfor dette feltet.

I dette kurset får du økt kunnskap om nettverk og IT-sikkerhet med utgangspunkt i Ciscos CCNA (Cisco Certified Network Associate)-pensum. Dette er det siste av tre kurs, og etter gjennomført kurs kan du ta den globalt anerkjente CCNA-sertifiseringen.

Du lærer om ruteres rolle i håndtering av nettverkstrafikk, i både lokale og store trådløse nettverk. Du lærer også hvordan du konfigurerer disse på en sikker måte.

Hvis du ønsker å jobbe innenfor IT-sikkerhet vil denne ti ukers bootcampen gi deg et solid grunnlag. Og ettersom bootcampen foregår på deltid passer det perfekt også for deg i full jobb som ønsker å tilegne deg ny kompetanse.

Om kurset

Dette kurset fokuserer på arkitekturen, komponentene, og sikkerheten som brukes i store, komplekse nettverk, inkludert WAN (wide area network) -teknologi. Kurset legger vekt på nettverkssikkerhet og gir deg et innblikk i nettverksvirtualisering og automatisering. Du vil lære å konfigurere, feilsøke og sikre bedriftsnettverk, og gjennom ulike praktiske oppgaver og tett oppfølging lærer du kritisk tenking og problemløsning ved hjelp av moderne utstyr.

Kurset gjennomføres som en deltids-bootcamp, og det dekker den tredje og siste av tre deler av Ciscos CCNA-pensum.

Etter fullført kurs vil du få en internasjonal Cisco Networking Academy sertifisering, og du kan du ta den høyt ansette CCNA-sertifiseringen.

Alle kursene våre er designet for å møte bransjens behov og gi deg de ferdighetene som kreves for å lykkes i din bransje. Våre høyt kvalifiserte instruktører og forelesere vil hjelpe deg med å få maksimalt utbytte av kursene.

Les mer: Hvilken verdi har en CCNA-sertifisering egentlig?

 

Kursinformasjon

Hvor:  Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: Kommer (meld din interesse i skjemaet under)

Omfang: 10 uker deltid 

Ukentlig timeplan: To forelesninger online (fire timer totalt), to timer med oppgaveløsning og cirka fire timer selvstudie. Totalt cirka ti timer.

Price: NOK 25.000,-

Undervisningsspråk: Engelsk

Accelerate-kursene er uten studiepoeng, og gir dermed ikke grunnlag for lån og stipend i Statens Lånekasse.

Hva du lærer:

  • Å konfigurere "single-area" OSPFv2 i både punkt-til-punkt og multitilgangsnettverk.
  • Å forklare hvordan du håndterer trusler og øker nettverkssikkerheten ved hjelp av tilgangskontroll og sikkerhetsmessig god praksis.
  • Å implementere standard IPv4 tilgangslister for å filtrere trafikk og sikre administrativ tilgang.
  • Å konfigurere NAT-tjenester på kantruteren for å øke skalerbarheten til IPv4 adresser.
  • Å forklare teknikker for å tilby skalerbare adresser og sikre fjerntilgang for WAN.
  • Å forklare hvordan du kan optimalisere, overvåke og feilsøke skalerbar nettverksarkitektur.
  • Å forklare hvordan nettverksenheter implementerer QoS.
  • Å implementere protokoller for å administrere nettverket.
  • Å forklare hvordan teknologier som virtualisering, programvaredefinerte nettverk og automasjon påvirker nettverk under utvikling.

Forkunnskap

Karrieremuligheter

Om du ønsker en karriere innenfor Nettverk og IT-sikkerhet er dette noen aktuelle jobbtitler: Network Administrator, Network Support Engineer, Network Engineer  

Sertifiseringer

Kurset dekker tredje og siste del av pensumet for å ta CCNA (Cisco Certified Network Associate)-sertifiseringen. Etter å ha tatt alle kursene (CCNA1CCNA2 og CCNA3) vil du være kvalifisert til å ta CCNA-eksamen. Besøk et av våre testsentre for å melde deg opp til eksamen.

Hvorfor Accelerate-kurs?

Våre online kurs er skreddersydd for deg som ønsker å bygge dinkompetanse på en rask og fleksibel måte, uten å måtte ta fri fra jobb. Les mer om Accelerate-kursene her.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

 

 

 

     
Top