Networks Switching and Routing (CCNA2)

Kurs på nett Okt. 2024, jan. 2025, apr. 2025, jul. 2025.
10 uker deltid Foreleser

Tilegn deg kompetanse og styrk dine muligheter innen nettverk og IT-sikkerhet på bare ti uker med kurset for nettverkssvitsjing og -ruting.

Forstå kompleksitetene i ruting, bryting og trådløse sikkerhetsprotokoller med vårt spesialiserte ti-ukers deltidskurs. Som det andre kurset designet for å være i tråd med Cisco Certified Network Associate (CCNA) sine mål, tilbyr dette programmet en fokusert tilnærming til ferdighetene du faktisk vil bruke—enten du administrerer et lite bedriftsnettverk eller sikrer et stort trådløst lokalnettverk (WLAN). Hvis du ønsker å avansere i karrieren eller forbedre organisasjonens sikkerhetsstilling, gir dette kurset deg verktøyene og kunnskapen du trenger.

Om kurset

Som en naturlig progresjon fra CCNA1, gir kurset i nettverkssvitsjing og ruting en omfattende oversikt over moderne nettverkskompleksiteter. Læreplanen dekker en rekke emner, fra VLAN og inter-VLAN-ruting til avanserte nettverksprotokoller. Etter å ha fullført dette kurset, vil du ha ferdighetene til å konfigurere, feilsøke og sikre kablede og trådløse nettverk, som bidrar til å gjøre deg til en verdifull ressurs innen nettverk- og IT-sikkerhetsbransjen

  • Grunnleggende ruter-, svitsjkonfigurasjons- og svitsjkonsepter: Lær å konfigurere og verifisere ruting mellom to direkte tilkoblede nettverk ved hjelp av CLI og utforsk frame-forwarding og håndtering av kollisjonsdomener i svitsjer.
  • VLAN- og Inter-VLAN-ruting: Mestre konfigurasjon og feilsøking av VLAN og inter-VLAN-ruting i et multisvitsjet miljø
  • STP og EtherChannel: Forstå og mitigere vanlige problemer i redundante Layer 2-svitsjer og få kompetanse i STP- og EtherChannel-teknologier.
  • DHCPv4 og DHCPv6:Konfigurer DHCP for både IPv4 og IPv6 og forstå driften av DHCP på tvers av flere LAN.
  • FHRP-konsepter, LAN og svitsjsikkerhet: Implementer avanserte sikkerhetsfunksjoner som AAA og 802.1x, og konfigurer ulike sikkerhetsprotokoller for å avverge ulike typer angrep.
  • WLAN-konsept og -konfigurasjon: Konfigurer og feilsøk WLAN og forstå den underliggende teknologien, standardene og sikkerhetsprotokollene.
  • Ruting og IP statisk ruting: Utvikle en dypere forståelse av hvordan rutere bestemmer ruter, forstå statisk vs. dynamisk ruting, og feilsøk vanlige problemer med ruting.

Dette kurset følger Ciscos globalt anerkjente sertifiseringsstandarder, og gir ikke bare akademisk forberedelse, men også faglig beredskap. Gitt den høye etterspørselen etter IT-sikkerhetsferdigheter, fungerer dette kurset som et grunnleggende skritt mot å oppnå verdifulle sertifiseringer innen det kritiske feltet nettverks- og IT-sikkerhet.

Kurset dekker andre del av pensumet for å ta CCNA (Cisco Certified Network Associate)-sertifiseringen. Etter å ha tatt alle kursene (CCNA1, CCNA2 og CCNA3) vil du være kvalifisert til å ta CCNA 200-301-eksamen. Kontakt et av våre testsentre for å melde deg opp til eksamen

 

Kursinformasjon

Hvor: Kurset er ledet av instruktør på nett, noe som gir muligheten til å lære fra hvor som helst i verden.

Når: Oktober 2024, januar 2025, april 2025, juli 2025.

Omfang: 10 uker, deltid.

Undersvisningsspråk: Engelsk.

Ukentlig timeplan: To forelesninger online (fire timer totalt), to timer med oppgaveløsning og cirka fire timer selvstudie. Totalt cirka ti timer.

Pris: NOK 25.000,-

Kontakt

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi kan også tilby skreddersydde versjoner av alle våre kurs.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

Sikre din karriere innen IT ved å registrere deg i dag

Grip muligheten for å spesialisere deg innen nettverk og sikkerhet. Registrer deg nå for å fortsette veien mot en sikker og givende karriere i IT-bransjen.

 

 

     
Top