Konfigurere og sikre LAN (CCNA 2)

Bootcamp på nett April 2023
10 uker deltid Foreleser

Bygg kompetanse og styrk dine jobbmuligheter innenfor nettverk og IT-sikkerhet med denne bootcampen som lærer deg hvordan du konfigurerer og sikrer nettverk.

Samfunnet vårt domineres i stadig større grad av digitale løsninger og vi genererer mer data enn noengang før. For de aller fleste virksomheter skaper dette mange muligheter, men det gjør oss også sårbare.

Derfor er behovet for kompetanse innenfor IT-sikkerhet sterkt økende, og mulighetene på arbeidsmarkedet er store for de med kompetanse innenfor dette feltet.

I dette kurset får du økt kunnskap om nettverk og IT-sikkerhet med utgangspunkt i Ciscos CCNA-program.

Du lærer om hvordan du bygger nettverk på en sikker måte, noe som har blitt enda viktigere de siste årene ettersom det har blitt vanlig for ansatte å ta med sine datamaskiner og andre enheter hjem fra jobb. Hvis du ønsker å jobbe innenfor IT-sikkerhet vil denne ti-ukers bootcampen gi deg et godt grunnlag for å lykkes. Og ettersom bootcampen foregår på deltid passer det perfekt også for deg i full jobb som ønsker å bygge på kompetanse.

Om kurset

Dette kurset gir deg kunnskap om arkitekturen og komponentene som et nettverk består av, og hvordan rutere og brytere fungerer. Du lærer deg å sette opp trådløse lokale nettverk (WLAN) på en sikker måte, hvordan du konfigurerer og feilsøker rutere og brytere , og hvordan du kan løse vanlige problemer.

Gjennom ulike praktiske oppgaver og tett oppfølging lærer du kritisk tenking og problemløsning ved hjelp av moderne utstyr.

Kurset gjennomføres som en deltids-bootcamp, og det dekker den andre av tre deler av Ciscos CCNA (Cisco Certified Network Associate)-pensum.

Etter fullført kurs vil du få en internasjonal Cisco Networking Academy sertifisering, og om du går videre og tar det siste CCNA-kurset kan du ta den høyt ansette CCNA-sertifiseringen.

Alle kursene våre er designet for å møte bransjens behov og gi deg de ferdighetene som kreves for å lykkes i din bransje. Våre høyt kvalifiserte instruktører og forelesere vil hjelpe deg med å få maksimalt utbytte av kursene.

Les mer: Hvilken verdi har en CCNA-sertifisering egentlig?

 

Kursinformasjon

Hvor:  Kurset ledes av instruktører online, så du kan studere fra hvor som helst.

Når: April 2023

Omfang: 10 uker deltid 

Ukentlig timeplan: To forelesninger online (fire timer totalt), to timer med oppgaveløsning og cirka fire timer selvstudie. Totalt cirka ti timer.

Price: NOK 25.000,-

Språk: Undervisningen foregår på engelsk

Hva du lærer:

  • Å konfigurere VLAN og Inter-VLAN routing i henhold til sikkerhetsmessig god praksis.
  • Å feilsøke inter-VLAN routing på lag 3 enheter.
  • Å konfigurere redundans på et svitsjet nettverk med STP og EtherChannel.
  • Å feilsøke EtherChannel i svitsjede nettverk.
  • Å forklare hvordan du støtter tilgjengelige og stabile nettverk med dynamisk adressering og redundante protokoller.
  • Å konfigurere dynamiske adresser for tildeling i IPv6 nettverk.
  • Å konfigurere WLAN med WLC og L2 i henhold til sikkerhetsmessig god praksis.
  • Å konfigurere sikkerhet i svitsjer for å motstå LAN-angrep.
  • Å konfigurere statisk ruting med IPv4 og IPv6 på rutere.

 

Forkunnskap

Nettverk- og sikkerhet, eller andre kurs som dekker første del av Ciscos CCNA-program (CCNA 1)

Karrieremuligheter

Om du vil bygge videre på dette kurset og ønsker en karriere innenfor Nettverk og IT-sikkerhet er dette noen av aktuelle jobbtitler: Network Administrator, Network Support Engineer, Network Engineer  

Sertifiseringer

Kurset dekker andre del av pensumet for å ta CCNA (Cisco Certified Network Associate)-sertifiseringen. Etter å ha tatt alle kursene (CCNA1, CCNA2 og CCNA3) vil du være kvalifisert til å ta CCNA-eksamen. Besøk et av våre testsentre for å melde deg opp til eksamen.

Anbefalt neste kurs

Nettverksruting og administrasjon (CCNA 3)

Hvorfor bootcamp?

Våre online bootcamper er skreddersydd for deg som ønsker å utvide din kompetanse på en rask og fleksibel måte, uten å måtte ta fri fra jobb. Les mer om Accelerate-bootcampene her.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

Register for an Accelerate Bootcamp

Select program

 

Who are you?


Who is paying?

I am My employer

Sign me up for Accelerate newsletter.

I have read the Noroff privacy policy and I accept the terms and conditions
of having my personal data processed.

 

 

 

     
Top