Noroff tilbyr et bredt spekter av sertifiseringer gjennom PearsonVue og Pearson Select.

Vi har testsentre i Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

Vi tilbyr et bredt spekter av eksamener, spesielt PTE-språk (kun Oslo), Microsoft, Amazon Web Services, TOGAF, DMI og GIAC.

Ved campusene våre i Bergen og Oslo tilbyr vi også UKVI-godkjente Secure English Language Tests (SELT) for visum- og immigrasjonssøknader. Besøk nettsiden til Skills for English for booking og informasjon om de tilgjengelige SELT-eksamenene.

For mer informasjon om hvilke eksamener vi tilbyr, kan du besøke PearsonVue eller PearsonPTE for å se en komplett oversikt, eller send oss ​​en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ofte stilte spørsmål

For PearsonVue-eksamener:

Gå til PearsonVue og naviger til den aktuelle eksamensleverandøren (f.eks. Microsoft, Cisco, etc.). Derfra må du logge på eller opprette en konto. Du vil bli guidet gjennom bestillingsprosessen og til siden der du kan booke din eksamen.

For Pearson PTE språkeksamener

Besøk PearsonPTE, og velg fra nedtrekksmenyen til høyre. Etter at du har valgt din eksamen går du videre til siden der du kan booke din eksamen.

Hvis det ikke er ledige tidspunkter og du trenger å bestille eksamenen din nå, så kan vi innimellom gjøre spesielle avtaler, avhengig av tilgjengelighet. Ta kontakt med oss ​​direkte på +47 908 80 170 eller send oss ​​en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ja. Vi tilbyr gruppebestillinger til skoler, bedrifter og andre organisasjoner. For å avtale gruppebestilling, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon.

Retningslinjer for avbestilling eller endring av eksamen bestemmes av eksamensleverandøren. Vi anbefaler deg å besøke den aktuelle leverandøren hos PearsonVue for å finne ut mer om hvilke retningslinjer som gjelder for eksamenen din.

Ja. Fasilitetene våre er rullestolvennlige, og vi hjelper ofte kandidater som trenger annen hjelp. Trenger du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg er det bare å ta kontakt. 

Oslo testsenter

Mølleparken 4, Oslo, 0459

Tlf: +47 908 80 170

Du finner oss i 4. etasje, ned gangen til venstre når du går ut av heisen. Vennligst ring 402 ved hovedinngangen for å slippe inn.

 

Bergen testsenter

Bredalsmarken 15, Bergen, 5006

Tlf. +47 909 50 256

Inngang på gateplan like ved busstoppet for Møhlenpris

 

Stavanger testsenter

Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Tlf: +47 908 80 170

 

Kristiansand testsenter 

Tordenskjoldsgate 9, 4612 Kristiansand

Tlf: +47 908 80 170

 

Vennligs henvend deg i resepsjonen når du ankommer testsenteret.

     
Top