Hva er vel bedre enn å starte det nye året med å fylle på med litt ettertraktet kompetanse? Våre fleksible, online-bootcamper passer også for deg som ikke har tid til å studere.

 

Ønsker du å fylle på med fersk, teknologisk kompetanse? Behovet for IKT-kompetanse er enormt. Nye jobber, med nye krav til digitale ferdigheter, dukker stadig opp, og ny teknologi skaper muligheter vi tidligere ikke en gang kunne drømme om.

I dagens arbeidsmarked er det spesielt stor etterspørsel etter kompetanse innenfor IT-utvikling og IT-sikkerhet. Derfor har vi utviklet fleksible kurstilbud som passer til både erfarne utviklere, og nybegynnere. Bootcampen "Programmering med Python" gir en innføring i programmering og verktøy som er spesielt attraktive innenfor finans- og andre bransjer der tall- og dataanalyse er sentralt. "Frontend-utvikling med JavaScript" lærer deg blant annet hvordan du bruker moderne JavaScript til å lage dynamiske og responsive websider. 

Har du erfaring med programmering så vil bootcampene med fokus på backend-utvikling i Java eller .NET kunne gi deg nye muligheter.

Om du er interessert i å utvikle mobile applikasjoner så kan du i løpet av fire uker lære deg hvordan du med hjelp av din erfaring med HTML, CSS og JavaScript kan lage innholdsrike applikasjoner i Ionic Framework.

Gjennom vårt samarbeid med Cisco tilbyr vi også tre bootcamper innenfor Nettverk- og IT-sikkerhet, og du vil kunne ta den anerkjente CCNA-sertifiseringen etter å ha gjennomført tre fleksible bootcamper.

 

Har du lyst, har du tid

Det å lære seg nye ting er givende, men det kan også være vanskelig å passe inn i et travelt liv. Det mangler ikke på studietilbud der ute, men det kan være vanskelig å få til ved siden av jobb og andre forpliktelser. 

Våre bootcamper er et tilbud til deg som ønsker påfyll av kompetanse, men ikke har tid eller lyst til å sette igang med et lengre studietilbud. Undervisningen har en praktisk tilnærming, og har som mål å gi deg verktøy og kunnskap du kan ta i bruk i arbeidslivet med en gang. Det vil kreve en innsats av deg gjennom ukene det pågår, men om du er motivert for å lære så vil det gå veldig fint. 

Les mer: Lærte frontend-utvikling på 10 uker

  

Neste kurs

Her er oversikt over vårens kurs. (Trykk på kursene for mer informasjon). 

Kurs

Neste startdatoer

Programmering med Python  20. april
Frontend-utvikling med JavaScript 20. april
Backend webutvikling med Java Kommer
Backend webutvikling med .NET Kommer
Nettverk- og sikkerhet (CCNA1) 25. april
Konfigurere og sikre LAN (CCNA 2) Kommer
Nettverksruting og administrasjon (CCNA 3)  Kommer
Mobil Apputvikling med Ionic Kommer

 

Vi utvikler og lanserer nye kurs fortløpende. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt om vårt kurstilbud, samt innblikk i teknologi og arbeidsliv.

 

Usikker på om en Accelerate-bootcamp er for deg? Ta kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 38 00 00 00 (tastevalg 3) så kan vi hjelpe deg. 

Hold deg oppdatert på Noroff Accelerate

Meld deg på Accelerate nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

     
Top