Noroff Accelerate tilbyr effektive og fleksible kurs som gir deg den kompetansen du trenger for å lykkes i morgendagens arbeidsliv.  

I flere tiår har Noroff – School of Technology and Digital media utdannet tusenvis av mennesker til et digitalt yrkesliv. Både Høyskole- og Fagskoleutdanningene har opplevd en jevn vekst av studenter de siste årene, i takt med et økende behov for teknologisk kompetanse i arbeidslivet. Våre studietilbud fokuserer på å gi studentene den kompetansen og kunnskapen de trenger for å gå rett ut i jobb og levere.  

Men akkurat som teknologien utvikler seg raskt, så utvikler også kompetansekravene og stillingsinstruksene i arbeidslivet seg hurtig.  

Derfor har vi etablert Noroff Accelerate, et tilbud til deg som ønsker å oppdatere din kunnskap eller utvide din kompetanse.  

Noroff Accelerate retter seg mot deg som ønsker påfyll av oppdatert teknologisk kompetanse, for å få et løft i karrieren, eller kanskje åpne nye karrieremuligheter.

Gjennom raskefleksible kurs, som kan kombineres med full jobb, kan du tilegne deg digital spisskompetanse som gir deg nye muligheter. 

Slik fungerer en Accelerate bootcamp

Det snakkes mye om kompetansegapet innenfor IT og teknologi, og det vil vi gjøre noe med.  

I Noroff Accelerate fokuserer vi ikke på studiepoeng, men på konkret kunnskap og kompetanse. Hva trenger du for å lykkes i din jobb de neste årene? Hva trenger du av kompetanse for å kvalifisere deg til nye oppgaver eller andre yrker? Der ønsker vi å hjelpe deg.

I mange år har vi spisset vårt fokus på teknologi og digitale medier, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle kurs som svarer på kravene og utfordringene du møter i arbeidslivet. 

Det gjør vi gjennom tett samarbeid og dialog med næringslivet.  

Vi har et sterkt fagmiljø med forelesere og instruktører med både høy kompetanse og bred bransjeerfaring. Gjennom moderne og effektive undervisningsmetoder, kombinert med tett og god oppfølging, sørger de for at du får maks utbytte av våre kurs. 

Vi har også testsentre i flere byer der du kan dokumentere din kompetanse gjennom ulike sertifiseringer.

Les mer om Accelerate-læringsopplevelsen.

Ønsker du å oppdatere din kunnskap eller utvide din kompetanse? 

Da er Accelerate stedet for deg.

 

Kontakt oss

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 38 00 00 00 - Tastevalg 3 (Man-Fre: 09:00 → 15:00. Lør-Søn: Stengt)

 

     
Top