Slik fungerer Accelerate:

Bli med på 10-ukers kurs og få attraktiv IT-kompetanse

Våre kurs er designet for å gi deg kompetansen næringslivet etterspør. Hvis du ønsker å bygge din kompetanse på en effektiv og fleksibel måte, ved siden av jobb, så er en Accelerate bootcamp perfekt for deg.

Teknologi preger og forandrer de aller fleste bransjer, og utviklingen går fort. Derfor er mennesker med kompetanse innenfor teknologi og IT svært etterspurt i arbeidsmarkedet. Utfordringen i Norge, så vel som i resten av verden, er at det er for få mennesker som har denne kompetansen. Det er ventet at det frem mot 2030 vil være behov for titusener av flere ansatte med IT-kompetanse i Norge, for å løse viktige oppgaver i mange ulike næringer.

Noroff Accelerate har tett samarbeid med næringslivet og teknologibransjen, og vi skreddersyr programmer for å gi deltakerne den kompetansen som næringslivet faktisk etterspør.

Våre kurs passer både for deg som har lang erfaring innenfor teknologi og ønsker å oppdatere din kompetanse, og deg som er relativt fersk og trenger grunnleggende ferdigheter.

Hvem er Accelerate-kursene for?

Våre kurs er for deg som ønsker å få nye karrieremuligheter, eller for å lykkes bedre i jobben du har i dag. Du kan starte uten tidligere erfaring med koding og lære deg grunnleggende programmering, eller du kan bygge på din kompetanse for å åpne nye muligheter. 

Vi har programmer innenfor IT-utvikling og IT-sikkerhet, og vi utvikler nye programmer fortløpende (se oversikt nederst i artikkelen).

Hvordan fungerer det?

Gjennom våre kurs tar vi deg med på en intensiv læringsopplevelse basert på læringsformen «Accelerated Learning».

Alle våre kurs er online, så du kan delta uansett hvor du befinner deg, og når det passer deg. 

Kursene er designet for å kunne gjennomføres ved siden av full jobb, og kombinerer live forelesninger, oppgaveløsning og selvstudier. Vi har høyt kompetente forelesere og dedikerte "Success acceleratorerer" som følger deg opp hele veien, og sørger for å at du lærer mer enn du kan forestille deg i løpet av ti uker.

Hva kreves av deg?

Du må være motivert for å lære. Gjennom kursperioden på ti uker må du regne med å jobbe cirka 10-15 timer i uka.

Ukeplan eksempel:

  • Tre ukentlige forelesninger online (totalt seks timer)
  • 3-6 timer med oppgaveløsning
  • 5 timer med selvstudie når det passer deg

Undervisningen foregår på engelsk.

Hva koster det?

Sjekk prisen for det kurset du ønsker å melde deg på.

Når kan jeg starte?

Sjekk når våre neste kurs starter og meld deg på i dag.

 

 

     
Top