Slik fungerer Accelerate:

Bli med på bootcamp og bli webutvikler på 10 uker

Våre bootcamper er designet for å gi deg kompetansen næringslivet etterspør. Hvis du ønsker et karrieremessig løft, og er villig til å legge ned en innsats i ti uker, da er en Accelerate bootcamp perfekt for deg.

Teknologi preger og forandrer de aller fleste bransjer, og utviklingen går fort. Derfor er mennesker med kompetanse innenfor teknologi og IT svært etterspurt i arbeidsmarkedet. Utfordringen i Norge, så vel som i resten av verden, er at det er for få mennesker som har denne kompetansen. Det er ventet at det frem mot 2030 vil være behov for titusener av flere ansatte med IT-kompetanse i Norge, for å løse viktige oppgaver i mange ulike næringer.

Noroff Accelerate har tett samarbeid med næringslivet og teknologibransjen, og vi skreddersyr kurs for å gi deltakerne den kompetansen som næringslivet faktisk etterspør.

Våre kurs passer både for deg som har lang erfaring som utvikler, men ønsker oppdatert eller ny kunnskap, eller deg som er nybegynner og ønsker å lære om programmering.

Våre ti uker lange bootcamper kan gjennomføres ved siden av jobb og vil gi deg et solid kompetanseløft.

Er du klar til å investere i deg selv og begynne å lære nye skills?

Hvem er Accelerate bootcamps for?

Våre kurs er for deg som ønsker å skaffe deg kompetanse som kan gi deg nye karrieremuligheter, eller for å lykkes bedre i jobben du har i dag. Du kan starte uten tidligere erfaring med koding og lære deg grunnleggende programmering, eller du kan utvide ditt skill-set. Ønsker du å bli en fullstack webutvikler, som kan jobbe med både backend- og frontend-utvikling av websider og applikasjoner? Da kan vi hjelpe deg.

Enten du er en erfaren webutvikler som ønsker ny kunnskap, eller er helt fersk, så vil våre Accelerate-kurs gi deg et løft.

Hvordan fungerer det?

Gjennom våre bootcamps så tar vi deg med på en intensiv læringsopplevelse basert på læringsformen «Accelerated Learning».

Alle våre kurs er online, så du kan delta uansett hvor du befinner deg.

Bootcampene er designet for å kunne gjennomføres ved siden av full jobb, og kombinerer live forelesninger, gruppearbeid og selvstudie. Vi har høyt kompetente forelesere og instruktører som følger deg opp, og sørger for å at du lærer mer enn du kan forestille deg i løpet av ti uker.

Hva kreves av deg?

Du må være motivert for å gi deg selv et karriereløft gjennom å skaffe deg ny kompetanse. Gjennom kursperioden på ti uker må du regne med å jobbe cirka 150 timer, eller 15 timer i uka.

Ukeplan:

  • Tre ukentlige forelesninger online (totalt seks timer)
  • 3-6 timer med gruppearbeid ved hjelp av kommunikasjonskanalen Slack.
  • 5 timer med selvstudie når det passer deg.

Hva koster det?

En Accelerate bootcamp koster 40.000 kroner.

Når kan jeg starte?

Sjekk når våre neste kurs starter og meld deg på i dag.

 

 

Neste Accelerate bootcamps starter i oktober

     
Top