24-åringen studerer digital markedsføring på campus i Kristiansand: - Jeg kunne ikke fått bedre lærere.

Natacha O’nderata Shimwa (24) valgte å studere på Noroff fordi hun ønsket hands-on kunnskap som er tilpasset bransjen. Hun liker at studiet i digital markedsføring er et kort utdanningsprogram, som forbereder studentene godt på arbeidslivet. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier.

Godt læringsmiljø

Markedsføringsstudenten opplever at det er et veldig godt læringsmiljø på campus i Kristiansand.

Lærerne er alltid tilgjengelige for å hjelpe på alle mulige måter. Natacha O’nderata Shimwa

Lærerne er alltid tilgjengelige for å hjelpe på alle mulige måter, og alle andre på campus tilbyr også å hjelpe med et smil. Det får meg til å føle meg godt ivaretatt og i gode hender. Jeg kunne ikke fått bedre lærere. De er svært engasjerte og opptatt av å motivere oss studenter. De inspirerer oss alltid til å overgå oss selv i det vi driver med, sier Natacha.

Undervisningen på studiet er praktisk rettet, noe som får henne til å føle at hun er i en arbeidssituasjon.

Det føles litt som at jeg går på jobb og forbereder meg på livet jeg har foran meg. Dette inspirerer meg hver eneste dag, forteller hun.

Hun fortsetter:

Studiet i digital markedsføring har bidratt til å strukturere mine evner og ferdigheter. Gjennom studiet har jeg fått muligheten til å vise fram mine talenter og jobbe med det jeg er dyktig på.

- Jeg er utrolig takknemlig

Natacha har gjennom studiet i digital markedsføring tilegnet seg kunnskap og ferdigheter innenfor en rekke ulike emner. 24-åringen håper at studiet skal åpne mange nye dører.

Jeg er utrolig takknemlig for å ha hatt denne reisen. Natacha O’nderata Shimwa

Jeg er utrolig takknemlig for å ha hatt denne reisen. Målet mitt er å jobbe i et stort selskap hvor jeg kan fortsette å utvikle meg og lære enda mer. I tillegg drømmer jeg om å starte min egen bedrift, forteller Natacha.

Hvilke råd har du til nye studenter?

Skaff deg så mye kunnskap du kan fra lærerne dine. Vær alltid på utkikk etter muligheter, og hvis de ikke eksisterer, søk aktivt etter åpne dører som kan føre til slike muligheter. Suksess tilfaller de som tør å prøve og feile gjentatte ganger, og ikke de som avstår fra å prøve i det hele tatt.

Studiet i digital markedsføring er tilgjengelig på alle våre campus og via nettstudier. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier. Noroff har løpende opptak, og så lenge det er ledige plasser og du er kvalifisert, kan du sikre deg studieplass helt frem til studiestart i august. Du kan se oversikt over ledige studieplasser her.


Studietilbud ved Noroff

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top