Vilkår og betingelser

Vi registrerer og behandler personopplysningene dine for å håndtere forespørslene dine, som f. eks. å melde deg på kurs, sende nyhetsbrev, gi studieveiledning.

Når du registrerer deg for disse aktivitetene, sporer og lagrer vi din atferd på våre nettsider (som hvilke nettsider du besøker) og din atferd knyttet til våre markedsføringsaktiviteter (som hvilke e-poster du åpner og linker du klikker).

Det er i vår interesse å levere innhold som er relevant for deg. Derfor bruker vi data som personopplysninger og aktivitet på nettsidene vårt for å tilpasse innholdet vi sender til deg.

Ved å fullføre et av våre kontaktskjema eller ved registrering for et av våre nyhetsbrev, studieveiledning, arrangementer eller kurs, vil vi kunne spørre om følgende informasjon:

  • Ditt navn, e-postadresse, telefonnummer
  • Annen informasjon relatert til ditt forespørsel eller arrangement/kurs registrering
  • Fakturainformasjon ved kursregistering, som adresse.

Hvordan bruker Noroff denne informasjonen?

Personopplysningene vi innhenter kan bli behandlet til følgende formål:

  • Følge opp dine forespørsler om for eksempel bestilling av studieveiledning, registrering til kurs og arrangementer
  • Vi bruker SalesForce Marketing Cloud og Twilio som kommunikasjonssystemer, samt Salesforce til datalagring for å:
  • Identifisere potensielle kunder for våre produkter og tjenester og for øke relevansen i vår kommunikasjon 

Hjemmelgrunnlag for behandling av personopplysninger

Hjemmelgrunnlaget for behandling av disse personopplysningene er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a (samtykke til bruk av informasjonskapsler på vår nettside) og bokstav f (vi har en legitim interesse i å overvåke klikkehistorikk på vår nettside for å påvirke vårt nettsideoppsett og tilgjengelighet).

Hvor lenge og hvor er data lagret?

Dine personopplysninger vil bli lagres i 3 år, og vil bli lagret i Salesforce i EU-41 cloud sever zone.

Du kan når som helst melde deg av e-postmarkedsføring ved å bruke avmeldingslenken i e-postene du mottar fra oss. Du kan også deaktivere opprettelsen av pseudonymiserte brukerprofiler til enhver tid ved å konfigurere nettleseren din slik at informasjonskapsler fra domenet Salesforce ikke aksepteres. Les mer om informasjonskapsler på noroff.no her. 

     
Top