Noroff Kristiansand

Noroff Kristiansand

Noroff Kristiansand holder til i moderne og tidsriktige lokaler i sentrum av byen og tilbyr bachelorstudier og fagskoleutdanning.

Noroff holder til i Elvegata i Kvadraturen. Her finner du alle fasiliteter som skal til for å stimulere til god læring og et godt sosialt miljø.

Kristiansand er en by med spennende vekst i digital og teknologisk sektor, og i verdensklasse hva naturopplevelser og friluftsliv angår. Her er det aldri langt til stranda, skogen, fjellet, kysten, båten, kajakken eller badeplassen.

Noroff er en aktiv aktør inn mot byens næringsliv og kulturliv, og bidrar like ofte ut til ulike miljøer som byen bidrar inn mot oss.

Noroff Kristiansand bærer preg av nytenkning og gründervirksomhet, og studentene motiveres til å skape gode relasjoner til næringslivet på Sørlandet. Vi er stolte av at vi driver aktiv forskning på campus.

Vi har lyse og tidsriktig utstyrte klasserom, auditorier, grupperom, mingleområde, fotostudio og motion capture-studio.

Lokalene er i umiddelbar nærhet til sentrumskjernen med sitt rikholdige utelivstilbud, Bystranda, Aquarama, Fiskebrygga og strandpromenaden, noe som gjør trivselsfaktoren like høy på utsiden som på innsiden.

Noroff Kristiansand er medlem av Studentsamskipnaden i Agder, SiA, og som Noroff-student kan du delta på studentarrangementer. Dette inkluderer den populærere studiestartfestivalen.

Besøk Noroff Kristiansand på Facebook.

Velkommen som student hos Noroff Kristiansand!

Søk studieplass

Studietilbud ved Noroff Kristiansand

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer

Her finner du oss

Top