Noroff Campus Kristiansand

 

Noroff Campus Kristiansand

Studer teknologi og design på Sørlandet

Noroff Campus Kristiansand er et høyteknologisk skolesenter midt i sentrum med toppmoderne utdanning innen teknologi og digitale medier. Våre studenter skryter av en fantastisk ny campus og et internasjonalt fagmiljø.

Campus Kristiansand skal inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv. Vårt fagmiljø består av dyktige forelesere fra hele verden. Sammen skaper vi et inspirerende læringsmiljø som gir deg mulighet til å utvikle et verdifullt nettverk.

På campus Kristiansand finner du både fagskolestudier og høyskolestudier. Gjennom hands-on undervisning blir du forberedt på en karriere innenfor bransjen. Noroff har etablert sterke bånd til lokale bedrifter og næringslivet i regionen, og jobber kontinuerlig med å skape muligheter for studentene våre til å få praksisplasser og jobbmuligheter etter endt utdanning.

Studentbyen Kristiansand

Det er ikke uten grunn at Kristiansand havnet på Studentums toppliste over Norges beste studentbyer i 2023. Det er en yrende kulturby, fullt av arrangementer som du og dine studievenner kan dra på på fritiden. Noroff Kristiansand er medlem av Student­samskipnaden i Agder (SiA) og som Noroff- student kan du delta på studentarrangementer.

Studenbyen Kristiansand

Praktisk informasjon

Fasiliteter på Campus Kristiansand:

  • Klasserom
  • Grupperom i ulike størrelser
  • Auditorier
  • Fotostudio
  • Black-box lab
  • Utstyrslager
  • Eget studentkjøkken
  • Store åpne fellesarealer i tre etasjer
  • Kantine med studentvennlige priser
  • Restaurant med studentrabatt

Noroff Kristiansand er medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA). SiA er velferds- og kulturorganisasjonen for studentene på Sørlandet. Studentsamskipnaden er til for å skape trygghet og trivsel i livet rundt studiene, med den hensikt å gi studentene det optimale utgangspunktet for en vellykket studieperiode.

Du kan lese mer om SiA og livet rundt studiene på deres egen hjemmeside her.

Studentsamskipnaden i Agder (SiA) er en sentral aktør, tilbyr varierte boligtyper til konkurransedyktige priser, og det er lurt å søke tidlig. Private utleiere gir også alternativer, og flere boligportaler som Finn.no og Hybel.no gir oversikt over tilbudene i byen. Det kan være lurt å starte boligsøket i god tid for å unngå konkurranse ved studiestart.

Populære steder å bo i Kristiansand er blant annet Lund, Grim og i Kvadraturen.

Informasjon om studiestart vil bli tilsendt på e-post i god tid før oppstartsdato, slik at du er godt forberedt til å starte studietiden din.

Studiestart er 12. august 2024.

På Noroff Kristiansand starter studietiden på campus med en sosial fadderuke der du vil bli kjent med dine faddere og klassen din gjennom teambuilding-aktiviteter. Du kan delta på aktiviteter som strandfest, pubquiz, fadderturnering og spill- og filmkveld. Fadderuken arrangeres i samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder (SiA), og dermed vil Noroff-studenter kunne delta på aktiviteter i regi av SiA i løpet av uken.

Nyheter fra Campus Kristiansand

Her finner du oss

Noroff Kristiansand er lokalisert i Slottsquartalet, i enden av Markensgate. Campusen er urban og moderne, med romslige grupperom, klasserom, kantine og sosiale mingleplasser. Like utenfor døren finner du kafeer, spisesteder, butikker, badesteder og turmuligheter.

Adresse:

Tordensjoldsgate 9, 4612 Kristiansand.

Åpningstider for studenter

Mandag - fredag: 07.30 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 20.00

Se video

 

 

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Backend-utvikling Noroff

Backend-utvikling (Årsstudium)

Teknologiutdanning for deg som ønsker å jobbe med fremtidens nettløsninger. Utvikling og vedlikehold av serverbaserte programvareløsninger blir stadig mer viktig. Backend-utvikler en av de mest etterspurte tech-jobbene.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Backend-utvikling Noroff

Backend-utvikling (2-årig)

Utdanningen for deg som ønsker å bli backend-utvikler med avansert teknisk programmeringskompetanse. Du lærer avanserte funksjoner i JavaScript, skybaserte tjenester og .NET, og blir klar til å jobbe som fullstack-utvikler.

  Nettstudier
  Oslo
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (2-årig)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (Årsstudium)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får god erfaring gjennom virkelige prosjekter, noe som forbereder deg godt til arbeidslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top