Noroff Kristiansand

Noroff Kristiansand

Noroff School of Technology er et høyteknologisk skolesenter midt i Kristiansand med toppmoderne utdanning innen teknologi og digitale medier.

🌟 Velkommen til Åpen Dag på Noroff Kristiansand onsdag 6. mars 2024.

Campus Kristiansand skal inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv. Vårt fagmiljø består av dyktige forelesere fra hele verden. Sammen skaper vi et inspirerende læringsmiljø som gir deg mulighet til å utvikle et verdifullt nettverk.

Studentene vil få en praktisk, anvendbar og bransjetilpasset utdanning som alltid er tett på næringslivet.

På campus Kristiansand finner du både fagskolestudier og høyskolestudier. Studiene som tilbys er digital markedsføring og grafisk design, samt bachelorgradene cyber security, applied data science, digital etterforskning, interaktive medier-spill og interaktive medier-animasjon.

Gjennom hands-on undervisning blir du forberedt på en karriere innenfor bransjen. Noroff har etablert sterke bånd til lokale bedrifter og næringslivet i regionen, og jobber kontinuerlig med å skape muligheter for studentene våre til å få praksisplasser og jobbmuligheter etter endt utdanning.

Noroff Kristiansand er lokalisert i Slottsquartalet, i enden av Markensgate. Campusen er urban og moderne, med romslige grupperom, klasserom, kantine og sosiale mingleplasser. Like utenfor døren finner du kafeer, spisesteder, butikker, badesteder og turmuligheter.

Som student i Kristiansand kan du gå eller sykle til de fleste attraksjoner, men det finnes også gode bussforbindelser like utenfor campus som tar deg til og fra sentrum på omtrent ti minutter. Du kan ta buss til for eksempel Sørlandssenteret, Dyreparken eller Kjevik Lufthavn.

Studenter som melder flytting til Kristiansand, kan søke om gratis busskort. Les mer her.

Hvorfor studere i Kristiansand?

Niklas Frogner gir deg svaret på 58 sekunder.

Kristiansand er Norges sjette største studentby, og havnet ikke uten grunn på Studentums toppliste over Norges beste studentbyer i 2023. 

Les også: Seks grunner til å studere i Kristiansand

Noroff Kristiansand er medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA) og som Noroff-student kan du delta på studentarrangementer.


Søk studieplass

 

Åpningstider

Mandag – fredag: 07.30 - 22.00
Lørdag – søndag: 10.00 - 20.00

Nyheter fra Noroff Kristiansand


Studietilbud i Kristiansand

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer

Her finner du oss

     
Top