Noroff Kristiansand

Noroff Kristiansand

Sommeren 2021 flyttet Noroff inn på ny campus i sentrum av Kristiansand. 

Noroff School of Technology er et høyteknologisk skolesenter midt i Kristiansand med toppmoderne utdanning innen teknologi og digitale medier.

Nye campus Kristiansand ble ferdigstilt sommeren 2021. De moderne og urbane lokalene i Slottsquartalet skal inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv.

Studentene vil få en praktisk, anvendbar og bransjetilpasset utdanning som alltid er tett på næringslivet.

Lanserer nye studier

Utdanningene i frontend-utvikling og digital markedsføring startet for første gang i Kristiansand august 2021. Fra august 2022 tilbys også studiet grafisk design

Bachelorgradene i cyber security, applied data science, digital etterforskning og interaktive medier-spill og interaktive medier-animasjon tilbys også i Kristiansand. 

Employability er vårt hovedfokus. Utdanningene er derfor utviklet for at studentene skal gå rett i jobb etter studiene.

Den nye campusen er på 4000 kvadratmeter, og vil bli skreddersydd til studentenes behov, med gode arealer for samhandling og top notch lab-løsninger.

Les også: Seks grunner til å studere i Kristiansand

Campus Kristiansand er i umiddelbar nærhet til Markensgate, kaféer, restauranter, turmuligheter og badeplasser, noe som gjør trivselsfaktoren like høy på utsiden som på innsiden.

Noroff Kristiansand er medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA) og som Noroff-student kan du delta på studentarrangementer.


Søk studieplass

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Nyheter fra Noroff Kristiansand


Studietilbud i Kristiansand

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top