Noroff Campus Stavanger

 

Noroff Campus Stavanger

Studer teknologi og design i Rogaland

Noroff Campus Stavanger har et godt og inkluderende læringsmiljø i en av Norges mest spennende teknologibyer. Våre studenter skryter av god beliggenhet og inspirerende medstudenter.

Med kort avstand til næringsliv, kultur og underholdning, ligger alt til rette for et spennende, sosialt og inspirerende miljø. Noroff Stavanger bærer preg av nytenkning og gründervirksomhet, og studentene motiveres til å skape gode relasjoner til næringslivet i byen og i regionen forøvrig. Vi er opptatt av å gi studentene best mulig læringsutbytte, kombinert med høy trivselsfaktor.

Studentbyen Stavanger

Stavanger er med sine 131.000 innbyggere Norges fjerde største by, og er en yrende studentby. Byens 14.000 studenter er godt synlige i bybildet. Byen har en av Norges mest pulserende café- og uteliv, og her vil du garantert kjenne deg hjemme allerede første uken.

Studenbyen Stavanger

Praktisk informasjon

Fasiliteter på Campus Stavanger:

  • Klasserom
  • Sosiale soner
  • Kantine
  • Studentlab
  • Arbeidsplasser

Noroff Stavanger er medlem av Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og som Noroff-student kan du benytte deg av alle medlemsfordelene. Studentsamskipnaden er til for å skape trygghet og trivsel i livet rundt studiene, med den hensikt å gi studentene det optimale utgangspunktet for en vellykket studieperiode. Du blir automatisk medlem ved studiestart ettersom det inngår i semesteravgiften.

Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) administrerer studentboliger og tilbyr et mangfold av innkvarteringsalternativer, fra kollektiver til hybler. Det anbefales å søke om studentbolig via SiS så tidlig som mulig, da etterspørselen kan være høy. I tillegg kan studenter utforske private utleiere, boligportaler som Finn.no og lokale oppslagstavler for å finne passende boligalternativer. Å være tidlig ute, være oppmerksom på frister og være proaktiv i boligsøket er nøkkelen til å sikre seg en behagelig og passende bolig i denne spennende studentbyen ved kysten av Norge.

I Stavanger foretrekker studenter ofte å bo i områder som Hillevåg, Ullandhaug, Storhaug, og Bjergsted.

Informasjon om studiestart vil bli tilsendt på e-post i god tid før oppstartsdato, slik at du er godt forberedt til å starte studietiden din.

Studiestart er 12. august 2024.

På Noroff Stavanger starter studietiden på campus med en sosial fadderuke der du vil bli kjent med dine faddere og klassen din gjennom teambuilding-aktiviteter. Fadderuken arrangeres i tett samarbeid med Studentsamskipnaden i Stavanger. Mange av de planlagte aktivitetene foregår på SiS’ festivalområde, og studentene kan glede seg til både rebusløp, temafest, og konserter. I tillegg vil det være mange aktiviteter man fritt kan melde seg på i løpet av uken.

Nyheter fra Campus Stavanger

Her finner du oss

Du finner oss i Byfjordparken 17. Med kort avstand til næringsliv, kultur og underholdning, ligger alt til rette for et spennende, sosialt og inspirerende miljø.

Adresse:

Byfjordparken 17, 4007 Stavanger.

Åpningstider for studenter

Mandag - fredag: 07.30 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 20.00

Se videoer

 

 

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (2-årig)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (Årsstudium)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får god erfaring gjennom virkelige prosjekter, noe som forbereder deg godt til arbeidslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top