Noroff Stavanger

Noroff Stavanger

Noroff Stavanger har et godt og inkluderende læringsmiljø i en av Norges mest spennende teknologibyer.

Se oversikt over ledige studieplasser i Stavanger

Du finner oss i Byfjordparken 17. Med kort avstand til næringsliv, kultur og underholdning, ligger alt til rette for et spennende, sosialt og inspirerende miljø. Noroff Stavanger bærer preg av nytenkning og gründervirksomhet, og studentene motiveres til å skape gode relasjoner til næringslivet i byen og i regionen forøvrig.

Vi er opptatt av å gi studentene best mulig læringsutbytte, kombinert med høy trivselsfaktor. Campusen huser mer enn 100 studenter, og vil fortsette å vokse i tiden fremover.

Stavanger er i endring. Oljebransjen har måttet tåle store omstillinger i et grønt skifte. De positive ringvirkningene for alle Noroff-studenter er dermed en helt ny, teknologisk hverdag med store utfordringer for næringslivet. Her kan du som Noroff-student raskt bli en viktig brikke.

Stavanger er med sine 142.000 innbyggere Norges fjerde største by, og er en yrende studentby. Byens 13.500 studenter er godt synlige i bybildet. Byen har en av Norges mest pulserende café- og uteliv, og i Stavanger vil du garantert kjenne deg hjemme allerede første uken. Gjestfrihet og aktivitet preger rogalendingene, og nærheten til natur, kyst og fjell vil tilføre nye dimensjoner til studieoppholdet.

Les også: Syv grunner til å studere i Stavanger

Noroff Stavanger er medlem av Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og som Noroff-student kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, inkludert UIS Fadderfestival. Semesteravgift er inkludert, og alle studenter blir automatisk medlem ved studiestart.

Besøk Noroff Stavanger på Facebook.

Søk studieplass

 

Noroff Stavanger i ny campus

Noroff flyttet høsten 2019 inn i nye lokaler i Stavangers nye, grønne bydel og er en del av et pulserende studentmiljø.


Studietilbud ved Noroff Stavanger

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer

Her finner du oss

Byfjordparken 17, 4007 Stavanger
(+47) 38 00 00 00

     
Top