Skal du ta utdanning til høsten? Vi har samlet seks gode grunner til hvorfor du bør studere i Kristiansand.

🏢Helt nye fasiliteter

Sommeren 2021 flyttet Noroff Kristiansand inn i helt nye lokaler, sentralt på toppen av Markens gate i sentrum. De urbane og moderne lokalene i Slottsquartalet inspirerer til læring, kreativitet, og et sosialt studentliv, med både store forelesningssaler, romslige grupperom, kantine og sosiale mingleplasser rundt om på campus. Lokalene ligger også i umiddelbar nærhet til kafeer, restauranter, turmuligheter og badeplasser, som gjør trivselsfaktoren like høy på utsiden som på innsiden. 

👩🏼‍🎓Hands-on, bransjerelevant utdanning

På Noroff Kristiansand kan du velge mellom ti fremtidsrettede høyskole- og fagskolestudier. Felles for dem alle er at studiene er hands-on, praktiske, og utviklet i tett samarbeid med næringslivet. Employability er vårt hovedfokus, og studiene er derfor utviklet slik at studentene kan gå rett i jobb etter studiene. 

Foto: Jeanette L. Bækkevold

👯‍♀️Et stort studentmiljø

Kristiansand er en av landets største studentbyer, og som student ved Noroff blir du del av et stort, yrende studentmiljø. Noroff er medlem i Studentsamskipnaden i Agder (SiA), som betyr at du som Noroff-student kan benytte deg av tjenester og dra på arrangementer som er i regi av SiA. Det inkluderer blant annet den populære studiestartfestivalen, som arrangeres hver august. Her har du mange gode muligheter til å bli kjent med medstudentene dine. 

🏡Rimelig å bo

Kristiansand er blant de rimeligste storbyene i Norge å bo i. Enten du velger å bo alene, med en venn, eller i kollektiv, er det mulig å få leie til en svært gunstig pris. Studentsamskipnaden i Agder har cirka 1500 studentboliger som det går an å søke om. Det er også mulig å finne gode leieavtaler på privatmarkedet. Sjekk ut hybel.no eller finn.no for å se rimelige boliger på hele Sørlandet.

🚌Gratis busskort

Dersom du flytter til Kristiansand fra en annen kommune, tilbyr Kristiansand kommune gratis busskort til deg som student. Busskort gis for maksimalt ett studieår fra høsten, og må søkes om for hvert semester. Tilbudet gjelder for alle fulltidsstudenter ved høyere utdanning, så her er det bare å hive seg på! Du kan lese mer om tilbudet her

🕺🏻Sosiale begivenheter

Kristiansand er en yrende kulturby, fullt av arrangementer som du og dine studievenner kan dra på på fritiden. Mest kjent er kanskje strandfestivalen Palmesus, som årlig trekker titusenvis av mennesker til Kristiansand. Eksempler på andre kjente arrangementer er Sommerbrisfestivalen, Sørveiv, og havnefesten Sup&Stup. SiA setter regelmessig opp stand-up, konserter og annet på studentpuben Østsia, som du som Noroff-student har mulighet til å være med på.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Søk studieplass


Studietilbud ved Noroff Kristiansand

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top