Ådne studerer bachelor i interaktive medier – spill ved Noroff Kristiansand. – Vi har det veldig gøy, forteller han.

Ådne Buraas (23) har alltid vært interessert i spill, og det var naturlig for ham å la lidenskapen styre da han skulle velge utdanning. Valget falt på bachelor i interaktive medier - spill.

– Spill er noe jeg alltid har vært interessert i, og denne utdanningen gir meg muligheten til å lære hvordan jeg kan lage mine egne. Det er kun fantasien som setter grenser for hva vi kan lage. Det å deretter ha muligheten til å la folk interagere med det man har lagd, synes jeg er veldig kult, forteller han entusiastisk. 

Et kreativt miljø

Vi lærer de nyeste teknikkene og programmene som er bransjestandardÅdne Buraas

På bachelorprogrammet lærer man å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer. Ved Noroff Kristiansand ble Ådne raskt en del av teknologimiljøet.

– Det er et veldig kreativt miljø, med mennesker som har mange av de samme interessene. Vi sitter mye sammen på skolen og jobber på felles prosjekter, og vi har det veldig gøy, sier han.

Ådne forteller at han synes det har vært veldig spennende å lære hele prosedyren bak det å lage et spill.

– Vi har lært hvordan man lager spill fra A til Å. Man kan lære mye fra internett, men uten å vite hva man skal lete etter er det vanskelig. Jeg hadde ikke funnet ut av hvordan og hvorfor ting gjøres på en spesifikk måte uten å ha gått på dette studiet, forteller han.

Studentarbeid, laget av Ådne.

Følger bransjestandarden

Interaktive medier – spill er et studium som gir relevant kunnskap om digitale underholdningssystemer som kreves innen ordinære og uavhengige bransjer og næringer. Ådne forteller at han absolutt opplever en tydelig kobling til bransjen.

– Vi lærer de nyeste teknikkene og programmene som er bransjestandard, så jeg føler meg absolutt komfortabel med at den erfaringen jeg får kommer tll å være nyttig uansett hvor jeg blir ansatt i fremtiden, sier han.

 Etter bachelorgraden håper Ådne på en karriere i et spillstudio. 

– Jeg håper jeg kan få jobb i et spillstudio som lager noe jeg synes er interessant og som jeg kan ta del i, sier han.

Bachelorprogrammet i interaktive medier – spill tilbys på campus Kristiansand og som nettstudier. Du kan lese mer om det fremtidsrettede studieprogrammet her.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top