Fire studenter på digital markedsføring ved Noroff Kristiansand lanserer en ny app hvor man kan se hvor mange mennesker som befinner seg på ulike utesteder til enhver tid. – Vi ønsker å revolusjonere utelivet, sier studentene. 

– Det hele begynte egentlig med en kveld på byen, hvor kvelden startet og ble avsluttet i kø. Vi tenkte at det burde være en bedre løsning på køsystemene til utesteder. Det var da vi kom på ideen, sier Aslak Heyerdahl Hannemyr (24). Han er en av de fire studentene bak bedriften GetIn, som jobber med å lansere en app som har som hovedmål å løse problemet med kø ved utesteder. 

– Appen vil gi deg en oversikt over alle utesteder i nærheten, og informasjon om køene på de ulike stedene. Det vil også være generell informasjon om de ulike utestedene, forteller Aslak.

Studenter på digital markedsføring

De fire studentene bak ideen er Aslak, Endre Skjold, Miriam-Angel Isene Nygård og Niklas Moltke. De er alle studenter på digital markedsføring ved Noroff Kristiansand, en ettårig utdanning som fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier. 

Vi jobber tett med bransjen, og pensumet er veldig lagt opp til detteAslak Heyerdahl Hannemyr

Aslak er 24 år gammel og kommer fra Risør. Han har interesse for det meste på digitale plattformer, og fant ut allerede på videregående at markedsføring var veien å gå. 

Endre er 20 år, driver med foto, og er interessert i visuell kommunkasjon.

Miriam-Angel er 25 år, og brenner for markedsføring. Hun jobber i PSS Securitas ved siden av studiene, og er aktiv på Instagram. Jobben har gitt henne god innsikt i utelivsbransjen.

Niklas er 20 år, og kommer fra Tvedestrand. Han har stor interesse for formidling, organisering og salg, og trives med å være kreativ i sitt markedsføringsarbeid.

Fremtidsrettet utdanning

De fire studentene startet på digital markedsføring i august. De har allerede lært mye. 

– De siste ukene på Noroff har vært utrolig spennende på mange måter, men også utfordrende. Vi har kjent på både mestring og feiling, og vi har gått ut av komfortsonen. Vi har hatt deadlines på ukesoppgaver, og samtidig vært i møter med daglig leder i PSS Securitas og gründeren av fem av de største utestedene i Kristiansand, så man kan på mange måter si at det har vært hektisk, forteller Aslak. 

De ser tydelig koblingen til arbeidslivet, og forteller at de jobber tett på bransjen.

– Digital markedsføring er en utdanning som er fremtidsrettet, og man får virkelig satt kreativiteten på prøve. Vi jobber tett med bransjen, og pensumet er veldig lagt opp til dette, sier studentene.

Digital markedsføring tilbys som nettstudier og på campus i Oslo, Bergen og Kristiansand. Allerede 19. oktober er det ny oppstart av studiet på nett, og du kan fortsatt sikre deg studieplass.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI Design

Utdanning som gir praktisk kompetanse i å utvikle brukervennlig design. Ettersom krav til utforming av digitale produkter øker, vil også etterspørselen etter denne ekspertisen øke.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top