Fra høsten kan studenter og ansatte ved Noroff nyte deilige burritos og salater, når Bellas Burrito flytter inn i Slottsquartalet.

– Vi gleder oss masse til å komme inn i Slottsquartalet, og inn sammen med Noroff, smiler Isabel Gabrielsen, eier og gründer i Bellas Burrito. Fra høsten vil fast food-konseptet være å finne i samme bygning som Noroffs nyoppussede campus i Kristiansand.

– Bellas Burrito ser frem til å kunne være med og skape en fantastisk stemning på Slottet for alle gjester, samt gode relasjoner til både studenter og ansatte. Vi skal holde åpent sju dager i uka, fortsetter Gabrielsen. 

Studentvennlige priser

Bellas Burrito er et fast food-konsept med fokus på kvalitet, ferske råvarer og gode porsjoner til en overkommelig pris. Salsa, kjøtt og grønnsaksblandingene lages fra bunnen av. Slagordet er «fort mat fortere, sunnere og bedre». De har fokus på effektivitet, og tilbyr et bredt utvalg av mat tilpasset alle kunder.

– Vi tilbyr store porsjoner av smakfulle burritoer og salater som kan settes sammen etter helt egne ønsker til studentvennlige priser. Vi vil også ha god drikke og morsomme spillaktiviteter, slik at studentene kan koble av etter en lang og slitsom studiedag. Det blir en avslappet og unik atmosfære i hyggelige lokaler, forteller Gabrielsen.

Står også for kantinedriften

Noroff Kristiansand flytter inn i helrenoverte lokaler i Slottet til studiestart i august. Morgan Kristensen, campus manager i Kristiansand, ser frem til å ønske naboen velkommen. 

– Vi gleder oss veldig til å få dette konseptet som nærmeste nabo, og ser frem til å få servert deilig mat hos Bellas Burrito, sier Kristensen.  

Gabrielsen vil også stå for driften av Noroffs egne kantine.

– Kantinen vil være en moderne kantine med varierte og spennende varmretter hver dag. Vi vil tilby en kombinert tallerken av karbohydrater, protein og vitaminer til en overkommelig pris, samt et godt utvalg av kioskvarer og mineraldrikke. Det vil bli lagt opp til en digital bestillingsløsning, hvor man kan bestille lunsj via mobiltelefonen, forteller hun.

Hun fortsetter:

– Daglig leder i kantinen har lang og god erfaring innen restaurantbransjen, og vil yte god service og fleksibilitet til alle studenter og besøkende. Her skal det være rom for innspill og kommunikasjon.

Kantinen vil holde åpent mandag til fredag fra kl 08:00 til kl 17:00.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Studietilbud i Kristiansand

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top