Uavhengig av hvilken bransje du opererer i, er riktig kompetanse avgjørende for å oppnå suksess. Noroff Accelerate har skreddersydde løsninger for å dekke behovene i din bedrift.


Teknologi har blitt en integrert del av arbeidsplassen, og evnen til å håndtere og utnytte teknologiske verktøy og systemer er blitt en avgjørende faktor for suksess. I dagens globale marked opplever mange bedrifter et kompetansegap innen teknologi, som gjør det vanskelig å skaffe den nødvendige ekspertisen. Noroff Accelerate har korte, fleksible og effektive kompetanseprogrammer spesielt rettet mot mennesker i jobb som ønsker å utvikle og utvide sin kompetanse.

Vi tilbyr skreddersydd utdanning og bransjeanerkjente sertifiseringer som utstyrer enkeltpersoner med de nødvendige ferdighetene som trengs for å lykkes i en teknologibransje som er i konstant endring, sier Martin Diver, Head of Sales i Noroff Accelerate.

Tett samarbeid med næringslivet

Noroff Accelerate har et tett samarbeid med næringslivet, dette gjør at vi har skreddersydde programmer som gir deltakerne den kompetansen som faktisk blir etterspurt i arbeidslivet. Forskning har vist at i de fleste tilfeller er det faktisk langt dyrere for en bedrift å ansette nye mennesker enn å videreutdanne og utvikle bedriftens nåværende arbeidsstokk.

Jeg er overbevist om at kunnskap er den mest verdifulle valutaen i dagens teknologidrevne verden, sier Martin.

Han fortsetter:

I samarbeid med våre kunder utvikler vi kurs som er designet og tilpasset for å bygge bro mellom teori og praktisk anvendelse. Vi tilbyr opplæring på stedet, online, på campus eller gjennom hybridmodeller.

Med bransjeanerkjente forelesere innen cybersikkerhet, data og AI, skyteknologi, digital design, programvareutvikling og teknologiledelse, tilbyr Noroff Accelerate utdanning innen ettertraktede fagområder.

Du kan se oversikt over våre kurs nederst i artikkelen.

Ta kontakt

Ønsker du øke kompetansen hos deg selv eller dine ansatte? Kontakt Martin Diver, Head of Sales i Noroff Accelerate, for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 930 010 03

 

     
Top