BIMM tilbyr studier av høyeste kvalitet, slik at du kan maksimere ditt karrierepotensiale.

Som lyd og musikk- eller filmstudent ved Noroff har du mulighet til å ta en bachelorgrad ved BIMM institute.

BIMM Institute spesialiserer seg på å tilby utdanning innen musikk, scenekunst og filmproduksjon til over 9000 studenter på forskjellige campuser i Brighton, Bristol, London, Dublin, Manchester, Berlin, Birmingham og Hamburg.

I over 40 år har BIMM gitt studenter kunnskapen og ferdighetene de trenger for å imøtekomme behovene i arbeidsmarkedet innenfor kreative jobber.

Tidligere kjente studenter er blant annet James Bay, Tom Odell, George Ezra og The Kooks. BIMM kan skilte med over 20 nominasjoner og 4 vinnere av BRIT Awards blant sine tidligere eller nåværende studenter. Foreleserne ved BIMM er i verdensklasse, og de fleste er selv aktive i bransjen i dag. 

Mer informasjon

BIMM har campus flere steder i UK. Under ser du hvilke byer du kan studere i.

Bemerk at det på nåværende tidspunkt ikke er mulig for Noroff studenter å studere I Tyskland, men at det arbeides for å gjøre dette mulig på sikt.

I UK kan du studere i London, Brighton, Bristol, Birmingham og Manchester. Ettersom det er flere ulike campuser, har BIMM institute laget en city guide, hvor du som student kan gjøre det bedre kjent med de forskjellige byene, campus og boliger.  

Som lyd- og musikk-student ved Noroff er du kvalifisert til å søke på følgende utdanninger:
• BA (Hons) Music and Sound Production - UK: London, Brighton, Bristol, Birmingham, Manchester
• BMus (Hons) Songwriting - UK: London, Brighton, Bristol, Birmingham, Manchester
• BA (Hons) Songwriting and Music Production - UK: London, Brighton, Bristol, Birmingham, Manchester

Som film-student ved Noroff er du kvalifisert til å søke på følgende utdanninger:
BA (Hons) Filmmaking - UK: Brighton eller Manchester.

Levekostnadene variere fra by til by i England og derfor vil kostnadene avhenge av hvor du velger å studere. Se city guiden som vi har henvist til tidligere for mer informasjon om kostnadene i den enkelte by.

Prisen for ett år ved BIMM Institute er £15,950 (2023) som internasjonal student. Noroff studenter har muligheten til å motta et scholarship på £ 2,000 om de klarer å søke innen 1. juni. For mere informasjon, se mer her.

Det kreves at du har oppnådd en høyere yrkesfaglig fagskolegrad, det vil si bestått lyd- og Musikk produksjon 2 eller filmproduksjon 2. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., slik du får et engelsk vitnemål fra Noroff når du er ferdig.

I tillegg kreves det en audition i forbindelse med «performance courses» Denne kan enten avholdes fysisk eller via Zoom. For mer detaljert informasjon om auditions, se guiden her

På filmproduksjon må det også leveres en portfolio.

Det funnes flere alternativer for å sikre at du har de engelskferdighetene som kreves for å studere ved BIMM. Dersom du har en 4’er fra videregående oppfyller du kravet.

For andre finnes det flere tester du kan velge å ta. De mest vanlige er TOEFL og IELTS tests. Du kan lese mere om de forskjellige godkjente engelsk-testene på denne siden.

I denne oversikt ser du kravene BIMM stiller til engelsknivået. 

Etter Brexit er du nødt til å søke om studentvisum for å studere I England. BIMM har et immigrasjonskontor som jobber med å hjelpe studentene med å søke visum. Flere detaljer rundt dette finnes her.

Det er ikke mulig å søke visum før du har mottatt ditt «unconditional offer» fra BIMM, hvilket du først mottar når du har sendt ditt Noroff vitnemål.

Noroff-studenter kan søke direkte via BIMM sin portal eller via UCAS. Vi anbefaler at du søker direkte via BIMM. Du kan lese mer her og gå direkte til «online application form».

Om du søker direkte foregår prosessen slik:
1. Start med å lage en profil
2. Course application – velg at du er internasjonal student og deretter det studiet, lokasjon og oppstart du ønsker. En bachelorgrad er en undergraduate. Husk at du søker inn på tredje år.
3. Personlig informasjon og bosted. I tillegg er det opplysninger rundt din personlige situasjon som du må svare på, selv om de virker litt uvanlige.
4. Emergency contact
5. Immigration details. I dette feltet skal du krysse av ved «nei» med mindre du har en annen immigrasjonsstatus enn norsk statsborger. Lengere nede må du sette kryss ved «yes» til studentvisum.
6. Academic qualifications handler om ditt videregående og Noroff resultat. Under question 1 skriver du ditt Noroff studium og velger «others/Not listed». Om du ikke har videregående trenger du ikke fylle ut spørsmålet om «School/College» Under question 2 må du krysse av ved «yes» om du har videregående resultat og velge «other», hvor etter du under «grade optained» skriver VVO og karakteren du har i engelsk. Om du ikke har engelsk fra videregående kan du kontakte Lucy ved BIMM Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., som kan veilede, gi rabatt og booke en engelsk test for deg. I bunnen kan du legge til andre musikk-kvalifikasjoner eksempelvis RSL eller Trinity.
7. Personal statement handler om din motivasjon for å studere ved BIMM. «Referee 1» er en av dine lærere fra musikk studiet på Noroff.

Du kan forvente å høre fra BIMM i løpet av 5-10 arbeidsdager. Du er velkommen til å kontakte de når som helst om du har spørsmål vedrørende din søknad. Kontakt de på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Har du flere spørsmål vedrørende søknadsprosess eller studiene kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Solent University

Solent University

Er du interessert i film eller grafisk design? Da kan Solent University være noe for deg.


BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM tilbyr studier av høyeste kvalitet, slik at du kan maksimere ditt karrierepotensiale.


Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.

 

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top