Teesside University

Bachelor i utlandet:

Teesside University

Er du interessert i 3D, grafisk kommunikasjon eller medieproduksjon kan Teeside University i England være midt i blinken for deg!

Universitetet har som mål å gi deg en utdanning tilpasset næringslivets etterspørsler. Flere av kursene er utviklet i samarbeid med industrien. Du vil møte engasjerte og dyktige lærere med gode erfaring fra fagområdet. Studenter vil kunne få tilbud om å være utplassert ved bedrifter. Skolen har uteksaminert studenter fra over 100 forskjellige land i verden.

Tidligere studenter kan du i dag finne i kjente selskaper som BBC, Aston Martin, Disney, Johnson Matthey, HSBC, United States Air Force Research Lab, Vodafone, Microsoft, NHS, Rolls-Royce, Raleigh UK, 22Cans, for å nevne noen.

Animex-festivalen

Hvert år arrangerer universitetet Animex festivalen. Animasjons- og spillfestivalen er i regi av de største animasjonsfirmaene. Her kommer det anerkjente navn innen animasjonsverden for å holde foredrag og workshops.

Campus er sentralt plassert i sentrum av Middlesbrough. Du finner omtrent 28.000 studenter i byen som har I overkant av 140.000 innbyggere. Middlesbrough ligger nord-øst med gode forbindelser til resten av England. Den flerkulturelle byen har et godt utvalg av butikker, kulturelle opplevelser, klubber, restauranter og sportslige arangementer.

I Newcastle, bare 65 km mot nord er det flyplass med direktefly til Oslo og Bergen.

Utmerkelser og priser

Teesside ble i 2017 ranket som nummer en for tilfredshet blant internasjonale studenter.

I følge The Independent Complete University Guide er Teesside på topp-10-listen over studenter som får relevant jobb etter utdanningen.

I 2009 vant universitetet pris i kategorien University of the year, Times Higher Education awards.

Det Internasjonale Student Barometeret (ISB) kåret skolen i 2014 til den beste i Storbritannia for videre jobbmuligheter av internasjonale studenter.

I 2016 ble Teesside listet som top 10 % av verdens universiteter av the Times Higher Education Supplement World University Rankings 2016.

Stemningsrapport fra grafisk design-studenter

Marte Mettenes, Ida Arntzen Andersen, Linda Hjortland Carlsen og Camilla Rognstad har laget en stemningsvideo fra oppholdet sitt.

Nyttige lenker

 

Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.


AFDA Film School, Cape Town

AFDA Film School

Få en bachelorgrad of Arts in Motion Picture Medium i Sør Afrika, sammen med kulturelle opplevelser.

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top