Melbourne

Bachelor i utlandet:

Deakin University

Kunne du tenkt deg å studere i en av verdens beste byer? Melbourne i Australia har vært på topplisten i mange år over verdens beste byer, hvor noen av kriteriene som skårer høyest er kulturtilbud, lykkefølelse, mat og drikke.

Deakin University har 4 campus i staten Victoria og Burwood campus, som er det største med 30.000 studenter, ligger ca 30 minutter fra Melbourne sentrum. Her finner du restauranter, kaféer, parker, studieområder og fasiliteter i toppklasse.

TV-, lyd-, og filmstudioer har alt av det nyeste utstyret og er oppført som egne selskap hvor TV-industrien ukentlig sender direkte fra lokalene på Burwood. I produksjonen jobber profesjonelle tett med studenter innenfor film, design, musikk osv.

Deakin er kjent for å sette standard for støtte og veiledning. Datasalene har 24-timers support og du får karriereveiledning fra du ankommer. Alle forelesninger blir gjort tilgjengelig via videostreaming og du kan laste dem ned via podcast.

Deakin University befinner seg i dag i topp 1% av alle de beste universitetene i verden og har skåret høyt i en årrekke på tilfredsstillelse blant studentene.

Hvem kan si at det ikke frister å fullføre en Bachelor-grad på under ett år på et av Australias mest innovative universiteter i en av verdens kuleste byer?Martine Langdon, Marketing Manager, Deakin Europe

Nyttige lenker

Video fra Melbourne Burwood

Video fra Melbourne og Deakin

 

 

Teesside University

Teesside University

Er du interessert i 3D, spilldesign eller grafisk kommunikasjon, kan dette være universitetet for deg.


Deakin University

Deakin University

Deakin har TV-, lyd- og filmstudioer, og er flinke på digitale medier, visuell kommunikasjon og design.


University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er dyktige på lyd og musikk, 3D og nettverk og sikkerhet.

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top