Flytter du til ny studentby? Vi har samlet noen tips til hvor du kan lete etter sted å bo. 

Noroff har campus i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Som student på en av våre campuser, vil du alltid være medlem i byens studentsamskipnad. Under finner du en oversikt over hva som gjelder for din studentby. 

Oslo

Studentene ved Noroff Oslo er medlem i studentsamskipnaden i Oslo, SiO. Dersom du planlegger å flytte til hovedstaden eller bare ønsker å bytte til en mer prisvennlig bopel som student, kan vi varmt anbefale SiOs studentboliger. På denne siden finner du en enkel veileder som fører deg frem til leiligheter du kan søke på ut ifra dine egne kriterier.

Oslo har god kollektiv forbindelse, slik at du stort sett kan komme deg rundt mellom de ulike studentbyene til SiO uten store utfordringer. Dersom du likevel foretrekker å holde deg i nærheten av campus, er det studentbyene Iladalen, St. Hanshaugen og Grünerløkka som er de nærmeste Noroff Oslo.

I Oslo kan det være rift om SiOs studentboliger i sentrum. Dersom du får tilbud om bolig utenfor sentrum, kan du alltids sette deg på venteliste for å bytte til nærmere studiested i løpet av studieåret.

Som student i Oslo kan du også søke bolig på Anker Studentbolig. Dette krever ikke noe medlemskap. Nærmeste bolig til Noroff Oslo er Københavngata 10.

Bergen

Alle våre studenter i Bergen er medlemmer i studentsamskipnaden i Bergen, Sammen. På Sammens hjemmesider finner du et bredt tilbud av moderne og prisgunstige leiligheter som passer for deg som er student.

Sammen tilbyr studentleiligheter lokalisert over hele byen, som gjør at du både kan søke på boliger sentralt i Bergen sentrum, eller leiligheter rett utenfor sentrum. De nærmeste studentbyene til campus Bergen er Fridalen, Brann Stadion og Fantoft.

Bergen har et veldig godt kollektivtilbud med både buss og bybane, som gjør at du enkelt kommer deg rundt mellom de ulike studentbyene og campus.

Det er viktig å merke seg at det kan være stor pågang om studentboligene, og det er derfor lurt å være tidlig ute med å søke. Sammen tildeler ledige boliger fortløpende utover hovedtildelingen.

Fellesareal i studentbolig i Stavanger. 

Stavanger

Studentene våre i Stavanger er alle medlemmer av studentsamskipnaden i Stavanger, SiS. SiS har til sammen 1564 hybler og leiligheter fordelt på 13 boligområder. Her finner du boliger for enslige, par og familier, og alt er inkludert i husleien. 

Noroff Stavanger har en sentral beliggenhet i Byfjordparken, og nærmeste studentboliger finner du i Bjergsted. Boligene stod ferdige i 2015, og leilighetene er fordelt på tre bygg med en spennende arkitektonisk utforming. Det er cirka ti minutter å gå til Stavanger sentrum. 

I Stavanger er det gode kollektivforbindelser med buss til Noroffs campus, som gjør at du også fint kan bo andre steder i byen og enkelt komme deg til og fra campus.

Som i andre studentbyer, kan det være stor pågang om studentboligene i Stavanger. Søker du bolig utenom hovedtildelingen, vil du bli satt på venteliste av SiS.

Kristiansand

Som student ved Noroff Kristiansand er du medlem i studentsamskipnaden i Agder, SiA. SiA har rundt 1500 studentboliger, med beliggenheter sentralt i sørlandsbyen. 

Noroff Kristiansand har en svært sentral beliggenhet i Kristiansand sentrum. De nærmeste SiA-boligene til campus ligger i Elvegata. Utover dette finner man også leiligheter sentralt på Lund, som er i sykkelavstand fra campus. I Kristiansand er det også gode kollektivforbindelser mellom studentboligene og sentrum, og det er enkelt å hoppe på en buss for å komme til skolen.

SiAs studentboliger kan det være rift om. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med søknaden. Utover hovedtildelingen fordeles eventuelle ledige boliger fortløpende.  

Som student i Kristiansand har du også mulighet til å søke studentleilighet i Kongensgate Skole. Leilighetene ligger i et tidligere skolebygg, som har blitt pusset opp til 53 utleieboliger. Bygget har en sentral beliggenhet i Kongens gate, kun en 10 minutters spasertur fra Noroff Kristiansand.

Det er viktig å merke seg at det kan være stor pågang om studentboligene, og det er derfor lurt å være tidlig ute med å søke.

Privatmarkedet

Det er alltid gode muligheter for å finne seg et hyggelig og fint sted å bo på privatmarkedet. Du finner et stort utvalg av leiligheter og kollektiv på både hybel.no og finn.no. På privatmarkedet har du gode muligheter til å selv bestemme om du ønsker å bo midt i sentrum, eller litt utenfor byen. I større byer med gode kollektivforbindelser, som i våre fire studentbyer, vil det stort sett ikke være et problem å bosette seg utenfor byen.

Vi ønsker deg lykke til med boligjakten!


Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Anvendt maskinlæring, Machine Learning, utdanning

Anvendt maskinlæring

Det er knapt noen aspekter ved vårt digitale liv som er uberørt av maskinlæring. Med denne utdanningen lærer du systemer å lære fra data. Du blir attraktiv for jobber innen AI og kan gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI Design

Utdanning som gir praktisk kompetanse i å utvikle brukervennlig design. Ettersom krav til utforming av digitale produkter øker, vil også etterspørselen etter denne ekspertisen øke.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Praktisk utdanning som forbereder deg på en karriere innen spill, animasjonsfilm, visuelle effekter og reklame- og visualiseringsbransjen. Studiet benytter den nyeste teknologien og arbeidsmetodene, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Studiet gir deg ferdigheter i å skape de visuelle elementene vi ser på skjermen, som figurer og omgivelser i spill og film. Behovet for produksjon av 3D-innhold med høy kunstnerisk standard er en etterspørsel i mange ulike bransjer.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top