Som et tiltak for å gjøre årets studiestart så trygg som mulig, tilbyr nå Kristiansand kommune alle som kommer til byen for å studere mulighet for vaksine mot covid-19. 

Alle studenter i Kristiansand, enten man har fått første dose eller ikke, kan benytte seg av muligheten. 

– Dette er et svært gledelig og viktig tiltak, sier Morgan Kristensen, campus manager ved Noroff Kristiansand.

Han fortsetter:

– Det betyr mye for oss at studentene skal få en så trygg og normal studiestart som mulig. Dette tilbudet bidrar til at vår campus kan holde åpent, og at studentene forhåpentligvis kan få et mer normalt høstsemester. Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av tilbudet.

kommunens hjemmesider kan man registrere seg for innkalling, enten man har fått første dose i hjemkommunen sin, eller om man ikke har startet vaksineringen ennå. Alle som registrerer seg vil få innkalling til vaksinasjon på SMS.

Campus manager ved Noroff Kristiansand, Morgan Kristensen. 

Her finner du vaksinasjonssenteret

Kristiansand kommunes vaksinasjonssenter ligger på Sørlandssenteret, på gateplan ved siden av McDonald's. Det er gratis parkering rett ved, eller man kan ta buss til stoppestedet "Sørlandssenteret øst". Inngangen til vaksinasjonssenteret er tydelig merket med røde skilt.

Tilbudet om vaksine gjelder også for studenter som kommer fra Kristiansand, og som reiser til andre kommuner for å studere. De kan enten komme på drop-in, eller ringe vaksinasjonssenteret for time.

Du kan lese mer om tilbudet og registrere deg for vaksinering på herStudietilbud i Kristiansand:

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top