Over 50 norske utdanningsinstitusjoner bruker Ciscos NetAcad-plattform når de underviser i nettverk og IT-sikkerhet. Nå kan endelig lærerne få sin opplæring i Norge.

Noroff Accelerate ble nylig sertifisert som Cisco Instructor Training Center (ITC), og er med det det eneste ITC i Norge. Det betyr at alle de som ønsker å ta i bruk Ciscos læringsmateriale ikke trenger å gå til en utenlandsk aktør for å få opplæring og sertifisering.

- Det er i dag 51 utdanningsinstitusjoner i Norge som bruker Ciscos Networking Acadamy plattform for å gi elever ettertraktet kompetanse innen nettverk og IT-sikkerhet. Men noen må også gi lærerne den kompetansen de trenger. Derfor er jeg kjempeglad for at Noroff nå har blitt det første Networking Academy Instructor Training Center i Norge. Det er en viktig milepæl for å få fart på byggingen av kritisk nødvendig digital kompetanse, sier Merete Asak, CTO and Head of Systems Engineering i Cisco Norge.

- Det å ha et ITC er avgjørende for skoleringen av akkrediterte instruktører som kan lære fra seg IT-kompetanse til norske studenter. Du kan ikke undervise studenter uten skolerte lærere. Etableringen av Noroff Accelerate ITC vil forandre Cisco Networking Academy-landskapet i Norge. Det å utvikle fremtidens IT-arbeidere er noe alle vil tjene på, sier Riik Bleeker, CSR Manager Europe North iCisco.

Derfor er jeg kjempeglad for at Noroff nå har blitt det første Networking Academy Instructor Training Center i Norge.Merete Asak, Cisco

Cisco Networking Academy er basert på samarbeid mellom utdanningsinstitusjoner, Cisco og næringslivet der hensikten er å gjøre utdanning innen IT mer tilgjengelig, og gi karrieremuligheter innen et område der behovet for kompetanse er stort.

 

Sterkt fagmiljø

Noroff Accelerate tilbyr allerede kurs basert på Ciscos læringsmateriale som et 51 Networking Academy (NetAcad) i Norge, og vi er også Cisco Academy Support Center (ASC), som gir støtte til andre NetAcads i Norge.

- Vi er stolte av å bli det første Cisco ITC i Norge. Først av alt sier det mye om den kompetansen vi har i vårt fagmiljø, og måten de har jobbet for å dette til. Vi har allerede kjørt flere CCNA-kurs, og vi kommer til å utvide vårt Cisco-tilbud fremover, innenfor både nettverk og IT-sikkerhet. Vi ser også frem til å bidra til å skolere fagpersoner fra andre utdanningsinstitusjoner, sier Erlend Koppen Skar, leder av Noroff Accelerate.

Som Cisco ITC vil Noroff Accelerate tilby både opplæring og sertifisering av lærere.

Mujahid Tabassum, Subject Matter Expert Cyber Security ved Noroff Accelerate, er sertifisert Cisco-instruktør og ansvarlig for Noroff Accelerates Cisco NetAcad, ASC og ITC.

- Vi er glade for å kunne tilby teknologisk utdanning og hands on kompetanse innen nettverk og cyber security in det norske markedet. Vi har både kompetente ansatte og god utstyrte Cisco-laber på våre campuser i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger, sier Tabassum.

 


Har du eller din bedrift behov for kompetanse innen nettverk og IT-sikkerhet? Kontakt oss på email:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker du å komme i kontakt med vårt Academy Suppert Center eller Instructor Training Center? Kontakt oss på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Les mer:

Hvilken verdi har egentlig en CCNA-sertifisering?

 

Hold deg oppdatert på Noroff Accelerate

Meld deg på Accelerate nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

     
Top