Byen har Norges mest pulserende café- og uteliv, og her vil du garantert kjenne deg hjemme allerede første uken.

Stavanger er med sine 131.000 innbyggere Norges fjerde største by, og er en yrende studentby. Gjestfrihet og aktivitet preger rogalendingene, og nærheten til natur, kyst og fjell vil tilføre nye dimensjoner til studieoppholdet. Byens 14.000 studenter er godt synlige i bybildet.

Nærheten til kyst og fjell

Stavanger-regionen er omgitt av fjellområder som er ideelle for fotturer. Trenger du et avbrekk fra studiehverdagen, trenger du ikke å dra langt for å besøke Preikestolen, Kjeragbolten eller Flørli, med sine 4444 trappetrinn, som gjør det til verdens lengste tretrapp. Dette er nydelige naturopplevelser som lett vil fenge de eventyrlystne. Det er ikke bare fjellene som lokker, en kort kjøretur fra Stavanger sentrum ligger Jærkysten, kjent for sine vakre strender og gode surfeforhold.

Her kan du finne en oversikt over de 10 beste strendene på Jæren.

Mat og uteliv

Som kultur- og matby kan Stavanger by på fantastiske matopplevelser. Med sin umiddelbare tilgjengelighet på ferske råvarer og delikatesser, lokker byen til seg matelskere og kokker fra hele verden, og du finner et stort utvalg flotte restauranter. Hver sommer arrangeres Norges største matfaglige publikumsfestival, Gladmat, i sentrum av Stavanger. Festivalen gir deg muligheten til å utforske et imponerende utvalg av deilige retter fra utallige utstillere og restauranter. Utover dette har Stavanger et livlig uteliv med en rekke barer, puber, og kafeer.

Kulturliv

I Stavanger er det enkelt å finne arrangementer å være med på som student. Utopia er regionens største musikkfestival midt i hjertet av Stavanger, i Amfiet utenfor Stavanger konserthus. Festivalen går over to dager og flere tusen samles hvert år for å oppleve noen av de største artistene i verden. Sjekk ut Min SiS-appen for rimelige student billetter til festivalen - SiSxUtopia2023, og mange andre aktiviteter og tilbud for deg som student på Noroff Stavanger.

Stavanger kan også by på flere kunstgallerier som bidrar til å fremme både lokale og internasjonale kunstnere. Stavanger kunstmuseum, Rogaland kunstsenter og Kunsthall Stavanger tilbyr et bredt utvalg av utstillinger og arrangementer innen samtidskunst. Ellers bør du ta turen til Fargegaten i sentrum av byen, her kan du utforske unike butikker, kafeer og kunstutsalg.

Arbeidsmuligheter

Noroff Stavanger bærer preg av nytenkning og gründervirksomhet, og studentene motiveres til å skape gode relasjoner til næringslivet i byen og i regionen forøvrig. Byen er i endring. Oljebransjen har måttet tåle store omstillinger i et grønt skifte. De positive ringvirkningene for alle Noroff-studenter er dermed en helt ny, teknologisk hverdag med store utfordringer for næringslivet.

Transport

Alt byen har å by på er innen umiddelbar rekkevidde til fots, på sykkel, med buss eller bil. Fra Noroff sin campus i Byfjordparken er det 1,7 kilometer til Torget i Stavanger sentrum – ca. tre minutter med bil, syv minutter med sykkel og under 20 minutter å gå.


 

Studietilbud ved Noroff Stavanger

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (2-årig)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top