– Noroff er for dem som vil raskt ut i jobb, med en god utdannelse som flere arbeidsgivere skryter av, sier Celine Holmes.

Celine Holmes studerer nettverk og IT-sikkerhetNoroff Stavanger.

– Jeg har fått en ny oppfatning av bransjen. Det er for eksempel mye man kan bli etter studiet. Jeg har også fått en ny oppfatningen av den typiske IT-studenten. Det er veldig kjekke mennesker som gleder seg til å komme seg ut i arbeidslivet, sier Celine.

Nettverk og IT-sikkerhet er en praktisk IT-utdanning som lærer studentene å bekjempe hacking og datakriminalitet. I tillegg til Stavanger er studiet tilgjengelig i Oslo, Bergen, Kristiansand og via Nettstudier.

– Jeg har alltid hatt interesse for teknologi. Kompetansen jeg har fått på studiet har dannet en stor grunnmur og forståelse for hvordan teknologi fungerer. Det vil hjelpe meg i stor grad videre, sier hun.

Jeg har alltid hatt interesse for teknologi.Celine Holmes

Celine forteller at hun er fornøyd med skolevalget.

– Jeg kunne ikke sett meg selv gjøre noe annet. Campus i Stavanger er ikke så stor, men nydelig. Klassene er heller ikke for store, som gjør det enkelt å bli godt kjent med alle.

– Nettverk og IT-sikkerhet er et noe krevende studie, men enhver kan komme seg gjennom med dedikasjon og hjelp fra lærere og medstudenter. Jeg er selv fornøyd med å være en av få jenter som fullfører studiet her i Stavanger, forteller hun.

Artikkelen fortsetter...

Celine Holmes

– Læringsmiljøet er superbra!

Noroff Stavanger har et godt og inkluderende læringsmiljø i en av Norges mest spennende teknologibyer.

– Læringsmiljøet er superbra! Alle lærerne er utrolig enkle å snakke med. Studentene er også veldig trivelige, og det bidrar til en kjekkere hverdag. Faglærerne er kompetente og løser problemer på en god måte, sier hun.

Alle lærerne er utrolig enkle å snakke med.Celine Holmes

Celine forteller at hun anbefaler Noroff.

– Ja, Noroff er for dem som vil raskt ut i jobb, med en god utdannelse som flere arbeidsgivere skryter av. Det er en plass for de, som trives i mindre klasser og med faglærere som bryr seg.

Etter to år på Noroff Stavanger ønsker Celine å ta bachelor i utlandet, ved å studere ett år på University of South Wales.

– Jeg skal videre til Wales i september for å ta siste året av bachelor graden og få Bachelor in Computer Forensics. Jeg gleder meg til å grave dypere ned i digital etterforskning som fagområde, sier hun.

E-angrep er en reell trussel mot samfunnet og næringslivet. Etter utdanningen er Celine spent på fremtiden og de mange jobbmulighetene.

– Noe som frister en god del er stillinger i politiet, sier hun.


Relaterte studier

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top