Den tidligere Noroff-studenten imponerte Vivaldi, som tilbød henne full stilling fra mai. 

Ari Greve (26) har studert digital markedsføring ved Noroff nettstudier, og gjorde tidlig en god figur hos teknologiselskapet Vivaldi. Tor Odland, som er Chief Marketing Officer i selskapet, er storfornøyd med sin nye ansatte.

– Ari skaper verdi for Vivaldi på flere måter. Hun gir merkevaren vår liv og gjør den relevant for våre målgrupper. Vi ønsker å være nedpå og menneskelige, og som videoprodusent bygger hun bro mellom vårt noe nerdete verdiforslag og vanlige mennesker, forteller han.

Han fortsetter: 

– Ari har også verdifulle språklige og kulturelle egenskaper, i kraft av at hun er fra Venezuela. Vi har store brukergrupper i land som Mexico, Argentina og Brasil, og Ari skal jobbe med markedstiltak i disse markedene, både på egne kanaler og sammen med partnere.

Pensumet på digital markedsføring var veldig oppdatert, og ga meg et solid grunnlag.Ari Greve

Odland er tydelig på hva han så etter når han skulle ansette en digital markedsfører i selskapet.

– De beste markedsførerne har akkurat nok struktur til at den kreative kraften får blomstre og leve over tid. Ari jobber strukturert med å bygge tilstrekkelige planer og rammeverk som tar utgangspunkt i merkevaren vår, og deretter pøser hun på med sin kreative energi og sine ideer, sier han.

Stortrives i rollen

Ari har også mye godt å si, både om sin nye arbeidsgiver og sine erfaringer med studiene på Noroff. 

– Jeg elsker jobben min, og det er en flott arbeidsplass. Det er et veldig godt arbeidsmiljø, og veldig spennende arbeidsoppgaver. Jeg er glad for å jobbe for et selskap som har gode verdier og som bryr seg om brukerne sine. Det er tydelig at produktet, nettleseren Vivaldi, blir laget i samarbeid med brukerne og at Vivaldi tar personvern på alvor, sier hun. 

Om studiet forteller hun:

– Pensumet vi hadde på digital markedsføring var veldig oppdatert, og ga meg et solid grunnlag. Jeg føler at det jeg har lært har jeg også fått bruk for i arbeidet mitt. Studentprosjektene mine, for eksempel, var veldig relevante, og jeg har hatt nytte av dem i jobben i Vivaldi.

Har du noen råd til nye studenter som vurderer å søke samme utdanning?

Gjør det! Det er en god utdannelse som vil gi deg mye, enten du er gründer som har startet ditt eget selskap, eller du vil jobbe med digital markedsføring hos en bedrift eller i et reklameselskap. Det er kunnskap du vil få bruk for, og som du vil ha nytte av i mange sammenhenger. Du får også god oppføling av lærere og veiledere, som alltid står klare til å gi deg svar på det du lurer på.

Digital markedsføring tilbys som nettstudier og på campus i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Du kan lese mer om studier her.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top