Jeg har vokst og utviklet meg både profesjonelt og personlig, sier 29-åringen.

Etter flere år i samme bransje og med et stort ønske om å videreutvikle meg, satset jeg på utdanningen i digital markedsføring hos Noroff, forteller Line Sælen (29).

Hun er bosatt i Bergen, og har studert digital markedsføring via Noroff Nettstudier

Det falt i smak at Noroff satser på yrkesrettet utdanning hvor det tilbys god informasjon om studiet med en profesjonell og appellerende nettside. Studiet har vært svært lærerikt, med bratt læringskurve og gitt meg både profesjonell og personlig utvikling, sier hun engasjert.

Studiet har vært svært lærerikt, med bratt læringskurve og gitt meg både profesjonell og personlig utvikling. Line Sælen

Gikk rett i jobb hos Loyall

Line har fått jobb hos Loyall som «Customer Success Specialist», et norsk SaaS og Fintech selskap som leverer innovative datadrevne løsninger for innsamling av kundeprofiler og lojalitet.

Jeg søkte på stillingen hos bedriften, som førte til et intervju hvor jeg har hatt en god dialog med firmaet. Jeg fikk jobb i mars og startet rett etter at jeg leverte eksamen i juni, smiler hun.

Jeg jobber med HubSpot CRM system, og vi sørger for at bedriftens kunder til enhver tid har det som trengs for å lykkes i sin bransje.

«"
Foto: Privat

Springbrett i karrieren

Line har før hun startet på studiet arbeidet 11 år i varehandel, og åtte år som butikksjef, fra hun var 18 år.

Dette har vært givende for meg og jeg har utviklet meg både profesjonelt og personlig. Samtidig ønsket jeg videre utvikling og en jobb som passer min livsstil.

Mye av det jeg har lært gjennom studiet i digital markedsføring har vist seg å være svært bransjenyttig. Det er gøy å oppleve, og digital markedsføring er absolutt et stort springbrett videre i karrieren.

Studiet i digital markedsføring er Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og via Nettstudier.

Det har vært kjekt å lære mer om merkevarebygging som jeg har jobbet med tidligere. Ellers har det vært givende å lære om søkemotoroptimalisering, markedsteknikker og mye mer.

Strategisk og målrettet markedsføring

Personlig service er noe jeg brenner for, og det å lære om teknikker innenfor markedsføring som forsterker nettopp dette er svært givende. Det å kunne gi en sømløs og god brukeropplevelse med fokus på god kundeservice er alfa og omega, spør du meg. Det er svært givende og kjekt å lære mer om. 

Utdanningen i digital markedsføring er ettårig, og studentene lærer om strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier.

Hva vil du si til dem som vurderer en utdanning i digital markedsføring?

Studiet vil kunne gi deg et springbrett videre i karrieren, det byr på viktig kunnskap som kan brukes i flere bransjer og passer fint for deg som er både kreativ, analytisk og utadvendt. Studiet og arbeidet krever god struktur og orden, som jeg mener er svært gode egenskaper å ha i livet generelt. Grip sjansen, avslutter hun.

Lurer du på om studiet kan være noe for deg? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

 


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top