Gjennom Noroffs bachelorstudier får du praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjene behøver, slik at du er klar for å gå rett i jobb.

campus Kristiansand tilbys bachelorstudier innen cyber security, digital etterforskning, applied data science og interaktive medier spill eller animasjon.

Våre lærere kombinerer forskning og bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell.

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend hos Lånekassen.

Hvorfor ta en bachelorgrad i Kristiansand?

I 2021 flyttet Noroff Kristiansand inn i helt nye lokaler, sentralt på toppen av Markensgate i sentrum. De urbane og moderne lokalene i Slottsquartalet skal inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv.

Kristiansand havnet på Studentums toppliste over Norges beste studentbyer i 2022, ikke uten grunn. Kristiansand er Norges sjette største studentby, og er fullspekket med muligheter. Du finner kafeer, restauranter og shopping rett utenfor campus, turmuligheter i Bymarka og Bystranda bare en kort gåtur unna campus.

Les også: Seks grunner til å studere i Kristiansand

Noroff Kristiansand er medlem av Studentsamskipnaden i Agder (SiA) og som Noroff-student kan du delta på alle studentarrangementer.

Velg mellom campus og online

Som student ved Noroff Høyskole kan du selv velge om du ønsker å ta del i det fysiske læringsmiljøet på campus eller ta bachelorstudiet via nettstudier. Forelesningene streams live fra undervisningen på campus i Kristiansand. Du bestemmer selv om du vil se dette live eller som opptak senere. Du har mulighet til å pause og se dem om igjen, så mange ganger du ønsker. Nettstudiene er lagt opp for alle som trenger mer fleksibilitet i hverdagen.

Fra august 2023 tilbys også OnlinePLUS. Les mer her

Alle Noroffs bachelorprogrammer har oppstart i august 2023. Studieprogrammene har løpende opptak, og du kan dermed sikre deg din studieplass allerede nå.

 

Vurderer du en bachelorgrad?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Noroff Høyskole og bachelorstudiene vi tilbyr. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Studietilbud ved Noroff Høyskole

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top