– Noroff gir gode muligheter for utvikling av ferdigheter, sier Alexander Berntsen.

Alexander Berntsen er akkurat ferdig med bachelor i digital etterforskningNoroff Kristiansand.

– Jeg er veldig fornøyd med mine tre år hos Noroff, sier han.

– Lærerne er erfarne og behjelpelige.

Bachelor i digital etterforskning er en IT-utdanning som lærer studentene datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner som har behov for økt digital sikkerhet. Utdanningen er tilgjengelig i Kristiansand og via Nettstudier.

Lærerne er erfarne og behjelpelige.Alexander Berntsen

– Digital etterforskning er et interessant felt, og det er kun Noroff som leverer dette på bachelornivå, sier han.

Alexander forteller at det er annerledes å studere på Noroff.

– Noroff gir gode muligheter for utvikling av ferdigheter.

Alexander utdyper:

– Noen perioder er veldig stressende men det er også der du lærer mye. Det å stykke opp og fordele eksamensstress utover et helt år gir muligheter for å vise hva du egentlig kan.

Artikkelen fortsetter...

Digital etterforskning - forensics Noroff

Foto: Jeanette L. Bækkevold

– Det er et stort marked der ute

Studentene utvikler en grundig metodisk tilnærming til å sikre, analysere og etterforske digital kriminalitet, til håndtering av sikkerhetsbrudd for raskt å gjenvinne kontroll over en situasjon, og til å samle bevis på en profesjonell måte.

– Jeg ville anbefalt de fleste å gå Noroff, sier Alexander.

– Noroff bruker en fremtidsrettet utdanningsmetode som skiller seg ut fra den typisk norske skole. Konsekvensen er at det kreves mer av studenten, men resultatet er så mye høyere om du står på, sier han.

Jeg ville anbefalt de fleste å gå Noroff.Alexander Berntsen

Graden gir mulighet for å jobbe enten i politi og etterretning, eller med datasikkerhet for små og store selskaper.

– Jeg vil bruke min kompetanse til å få meg en jobb. Det er et stort marked der ute, sier han.

Studiet har fokus på digital etterforskning, granskning og etterretning. Graden gir kunnskap om sikring og undersøkelser av digitale systemer. Alexander forteller at han trives i Kristiansand.

– Campus i Kristiansand er et fint lokale og laben jeg satt i var veldig gunstig. Ettersom Noroff vokser kraftig ble det mange studenter etterhvert, men det ble løst greit, sier han.

– Hva synes du om læringsmiljøet?

– En av de viktigste tingene en student trenger under sine studier er et godt studiemiljø. Det er viktig å ha et miljø hvor studentene kan diskutere og støtte hverandre. For meg fungerte dette veldig bra, sier han.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top