– Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp, sier Vidar Håland.

Vidar Håland studerer frontend-utviklingNoroff Nettstudier.

– Å studere på Noroff er svært givande! Ein føler at ein lærer relevante ting som ein får bruk for når ein seinare skal begynne i jobb, sier han.

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Studiet er tilgjengelig i Oslo, Bergen, Stavanger og via Nettstudier.

Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp.Vidar Håland

– Eg opplever frontend-studiet som svært relevant og oppdatert. Vi får realistiske oppgåver som gir oss trening i teknologiar, design- og utviklingsprinsipp. Det at me stadig lagar noko, og må levere oppgåver, gjer at me får god praktisk trening, sier Vidar.

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff?

– Noroff kunne tilby studiet eg ynskte meg via nett. Det gav meg den akkurat den fleksibiliteten eg trong i kvardagen, samt at eg fekk høve til å studere her eg bur.

– Eg er svært nøgd med skulevalget. Eg angrar ikkje eitt sekund, sier han.

Artikkelen fortsetter...

Vidar Håland frontend-utvikling

Studentarbeid av Vidar Håland.

– Nettstudiene er godt tilpassa og strukturert

Mange har ikke anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir solide jobbmuligheter. Ved å studere på nett kan studenter enklere tilpasse utdanningen til sin hverdag.

– Nettstudiene er godt tilpassa og strukturert. Det er lett å halde oversikt og planlegge studiet slik at det passar kvardagen min godt. Lærarane er tilgjengelege og hjelpsamme, sier Vidar.

Det er ein unik mulighet til å få ei framtidsretta utdanning.Vidar Håland

Han skryter videre av faglærerne:

– Lærarane våre er dyktige, tilgjengelege og svært hjelpsamme. Dei hjelper deg med å løyse problem dersom du skulle stå fast på ei oppgåve, og bidrar med tips og triks dersom du treng det.

Vidar forteller at han vil anbefale Noroff.

– Absolutt! Det er ein unik mulighet til å få ei framtidsretta utdanning, det målet er å førebu studentane på arbeidslivet. Det er òg ein fin måte å bygge vidare på eventuell kompetanse du allereie har.

Han sier at selv om nettstudentene ikke ser hverandre fysisk, har de et godt samarbeid via digitale plattformer.

– Me kan hjelpe kvarandre med problem, gi tilbakemelding og feedback på prosjekt, samt dele tips, tutorials og liknande, som vi meiner kan hjelpe andre studentar.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Med min bakgrunn frå redaksjonell design, kombinert med studiet i frontend-utvikling sikrar eg meg ein pakkekompetanse som eg vil dra god nytte av i arbeidslivet framover, sier Vidar.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Top