Etter å ha prøvd seg på jobber innenfor både barnehage og mote, valgte Ana Lucia til slutt å starte på utdanning innen digital markedsføring. Dette førte henne til drømmen om å starte egen bedrift.

Ana Lucia Werner Holm (26) hadde flere år med prøving og feiling i ulike bransjer før hun innså at hun trengte å ta et helt selvstendig valg rundt karrierevei. Studenten endte dermed opp med å søke seg inn på digital markedsføring via nettstudierNoroff Fagskole.

- Jeg valgte digital markedsføring fordi jeg ville lære mer om å markedsføre online, forteller Ana Lucia.

Jeg mener også at siden det er et nettstudium blir det et mer fremtidsrettet studie! Ana Lucia Werner Holm

Fokusere og ta det i eget tempo

Så langt i studiet trives Ana Lucia godt med valget med å studere på nett. Her får hun mulighet til å legge opp dagen slik hun selv ønsker, og kan jobbe selvstendig mot sine egne mål.

- Jeg får ro og kan fokusere ordentlig, sier hun.

En viktig detalj i hverdagen for nettstudenten er å komme i sonen før hun starter med studiearbeidet. Derfor gjør hun det som trengs for å oppnå et proaktivt mindset og leser seg opp på oppgavene før selve studietiden starter.

Å studere hjemme har fungert utmerket for Ana Lucia, hun mener at det å selv ha kontroll over studie- og læringsmiljøet har vært positivt for hennes opplevelse.

- Å studere hjemme fungerer faktisk bedre for meg, fordi jeg ofte kan bli distrahert av andre menneskers energi.

Hun fortsetter:

- Jeg mener også at siden det er et nettstudium blir det et mer fremtidsrettet studie! Fordi bare mer og mer foregår digitalt. Så jeg er utrolig fornøyd med valget mitt.

Det hjelper også at hun føler at det har vært god hjelp og støtte gjennom studietiden.

Lærerne har vært enestående og så forståelsesfulle. Ana Lucia Werner Holm

- Lærerne har vært enestående og så forståelsesfulle, forteller Ana Lucia.

Drømmer om å åpne egen velværeklinikk

Ana Lucia har lenge vært på jakt etter noe hun trives godt med og kan tenke seg å arbeide med over lang tid. Ettersom hun er interessert i velvære og ønsker å dele dette med andre, har hun endt opp med et mål om å starte egen bedrift.

- Halvveis inn i semesteret fikk vi i oppgave å starte en bedrift, og dette var et drømmeprosjekt for meg. Vi skulle lage en hypotetisk bedrift. Oppgaven gikk ut på å opprette to kanaler på sosiale medier hvor vi skulle markedsføre bedriften. I tillegg måtte vi skape det grunnleggende for bedriften før vi tok fatt på oppgaven.

Ana Lucia og hennes oppgavepartner valgte å starte den foreløpige hypotetiske velværeklinikken, Feelgood Harmony.

- Vi valgte navnet Feelgood Harmony, fordi det var hele essensen i konseptet og tjenesten. Vi ville at de som landet på sidene være skulle få en følelse av å ville føle på en god følelse av harmoni innvendig.

Det tok ikke lang tid før Ana Lucia innså at denne bedriften var noe hun ønsket å gjøre til virkelighet, og hun har allerede en tydelig plan på veien videre.

- Jeg er i gang med businessplan og utkast til stillingsannonser. Ser også etter riktig inkubatorer for hjelp til å finne riktige investorer, forteller Ana Lucia.

Studenten er nå godt i gang med utdanningen sin og gleder seg til veien videre etter studiet.

Utdanningen fra Noroff som digital markedsfører har vært intens, men veldig lærerikt. Ana Lucia Werner Holm

- Utdanningen fra Noroff som digital markedsfører har vært intens, men veldig lærerikt. Jeg har lært meg å være selvstendig, målrettet og skjønt hvor fantastisk det er å ha mulighet til å jobbe med andre mennesker over nett. Studiet har gitt meg gode refleksjoner på hvordan min karriere med Feelgood Harmony kommer til å bli! Og det et noe jeg gleder meg til.

Digital markedsføring på nett og campus

God digital markedsføring er nødvendig for å skape og utnytte konkurransefortrinn. Derfor ønsker mange virksomheter å ha egne medarbeidere som besitter denne kompetansen. Studiet digital markedsføring på Noroff tar for seg de mest relevante nettsteder, kanaler, verktøy og tjenester for en digital markedsfører, og viser hvordan disse kan gi resultater til bedrifter.

Etter studiet vil du være oppdatert på digital markedsføring gjennom moderne og kostnadseffektive kanaler. Du vil besitte kunnskaper og ferdigheter som umiddelbart kan tilføre bedrifter verdi gjennom økt synlighet på internett, annonsenettverk, sosiale medier, og bedriftens egne nettsider.

Studiet kan tas på fulltid over ett år eller deltid over to, og tilbys på campus Oslo og Bergen i tillegg til nettstudium.


Studietilbud ved Noroff

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top